haris_216 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 χαρίζεται μια lava lamp. είναι αυτή που φαίνεται στην φωτό. για όσους δεν είναι εξοικειομένοι να ενημερώσω ότι χρειάζεται περίπου μια ώρα από τη στιγμή που θα την ανάψεις για να ζεσταθεί αρκετά η μπουκάλα και να αρχίσει η κίνηση. προσωπικά μπορώ να την κοιτάω ώρες όποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ να ποστάρει πρώτα εδώ και μετά συνεννόηση με pm παραλαβή από ν.σμύρνη θα χαλαστώ πολύ να δω να πουλιέται κάπου (αν ήταν έτσι την πουλούσα κι εγώ) γι' αυτό παρακαλώ να ποστάρουν μόνο όσοι ενδιάφερονται για να την κρατήσουν η αγγελία έχει μπει και σε άλλο φόρουμ γι' αυτό και θα διατηρήσω το δικαίωμα να τη δώσω κατά την κρίση μου Uploaded with ImageShack.us
CaptainHog Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 παιρνω και γω σειρα για την λαμπα!!αν δεν την παρει αλλος πριν απο μενα την θελω!!ευχαριστω!!
haris_216 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 χαρίζεται μια lava lamp. έχει κρατηθεί για τον adi32 αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω
fordakias Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Χαρίζω δωροεπιταγή 10ευρώ για αγορά ασύμαρτου τηλεφώνου απο την Wind του Πειραιά. Ισχύει για μοντέλα GIGASET A400, GIGASET AS200 A, GIGASET A510, Panasonic KX-TG2511 και μέχρι μεθαύριο 12/11. Επικοινωνίστε μαζί μου ΚΑΙ μέσω PM.
e-tic Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα παρακάτω: 1. Οκτώ (8) CD/DVD με παιχνίδια που είχαν δωθεί παλαιότερα απο περιοδικά. Τα παιχνίδια είναι τα εξής: a. Descent 3 b. Aztec c. Earth 2150 d. The Guardian of Darkness e. Slave zero f. Atlantis III g. Quest for glory V h. Gabriel Knight 2: The beast within 2. Τέσσερα (4) κομμάτια γυαλιά realD 3D 3. DVD ROM Sony DDU1622 4. Μικρά ηχεία 1W (δεν έχουν ενίσχυση άρα ούτε ιδιαίτερη ένταση) 5. Συλλεκτικό (?) στυλό Αθήνα 2004 (χρειάζεται ανταλλακτικό μελάνι) 6. Συλλεκτικό (?) εισητήριο απο τον τελικό του Champions League Athens 2007 7. Συλλεκτικό εισητήριο απο τον αγώνα Inter-Παναθηναϊκός (0-1) στο Μιλάνο στις 26/11/2008 Οι προσφορές αναρτήθηκαν και σε άλλα site, οπότε όποιος προλάβει τα παίρνει. Παραλαβή αυστηρά απο Καλλιθέα. Δεν θα προχωρήσω σε αποστολές. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2011 από e-tic
dimitrisOS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 αν δεν έχει δοθεί το dvdrom και το καλώδιο, θα τα ήθελα. Ευχαριστώ. Μολις τα πειρε ο Δημητρης !
sintalkas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Να σε ρωτήσω τα γυαλιά κάνουν για 3d τηλεοράσεις ή είναι τα γνωστά μπλε-κόκκινα γυαλιά.Γιατί ενδιαφέρομαι οπότε δηλώνω ότι τα θέλω.Επίσης αν δεν τα πάρει ο συμφορουμίτης τα ηχεία ενδιαφέρομαι και για αυτά.
dimitrisOS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Χαρίζονται τα παρακάτω: 1. Οκτώ (8) CD/DVD με παιχνίδια που είχαν δωθεί παλαιότερα απο περιοδικά. Τα παιχνίδια είναι τα εξής: a. Descent 3 b. Aztec c. Earth 2150 d. The Guardian of Darkness e. Slave zero f. Atlantis III g. Quest for glory V h. Gabriel Knight 2: The beast within 2. Τέσσερα (4) κομμάτια γυαλιά realD 3D 3. DVD ROM Sony DDU1622 4. Μικρά ηχεία 1W (δεν έχουν ενίσχυση άρα ούτε ιδιαίτερη ένταση) 5. Συλλεκτικό (?) στυλό Αθήνα 2004 (χρειάζεται ανταλλακτικό μελάνι) 6. Συλλεκτικό (?) εισητήριο απο τον τελικό του Champions League Athens 2007 7. Συλλεκτικό εισητήριο απο τον αγώνα Inter-Παναθηναϊκός (0-1) στο Μιλάνο στις 26/11/2008 Οι προσφορές αναρτήθηκαν και σε άλλα site, οπότε όποιος προλάβει τα παίρνει. Παραλαβή αυστηρά απο Καλλιθέα. Δεν θα προχωρήσω σε αποστολές. Να σε ρωτήσω τα γυαλιά κάνουν για 3d τηλεοράσεις ή είναι τα γνωστά μπλε-κόκκινα γυαλιά.Γιατί ενδιαφέρομαι οπότε δηλώνω ότι τα θέλω.Επίσης αν δεν τα πάρει ο συμφορουμίτης τα ηχεία ενδιαφέρομαι και για αυτά. Για τα γυαλια και εγω θελω να ρωτησω ποια ειναι ακριβως ;
adi32 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 χαρίζεται μια lava lamp. είναι αυτή που φαίνεται στην φωτό. για όσους δεν είναι εξοικειομένοι να ενημερώσω ότι χρειάζεται περίπου μια ώρα από τη στιγμή που θα την ανάψεις για να ζεσταθεί αρκετά η μπουκάλα και να αρχίσει η κίνηση. προσωπικά μπορώ να την κοιτάω ώρες όποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ να ποστάρει πρώτα εδώ και μετά συνεννόηση με pm παραλαβή από ν.σμύρνη θα χαλαστώ πολύ να δω να πουλιέται κάπου (αν ήταν έτσι την πουλούσα κι εγώ) γι' αυτό παρακαλώ να ποστάρουν μόνο όσοι ενδιάφερονται για να την κρατήσουν η αγγελία έχει μπει και σε άλλο φόρουμ γι' αυτό και θα διατηρήσω το δικαίωμα να τη δώσω κατά την κρίση μου ευχαριστω πολυ τον φιλο haris_216 για την λαμπα
dklovedoctor Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μολις τα πειρε ο Δημητρης ! Ευχαριστώ το συνονόματο για το dvd και την καλωδιοταινία!
haris_216 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 χαρίζονται τα παρακάτω παιχνίδια για pc σε άψογη κατάσταση είναι κυρίως για win 95/98 αλλά τα περισσότερα τρέχουν και στα xp (παραπέρα δεν τα 'χω δοκιμάσει) αν κάποιος ενδοαφέρεται, πρώτα post εδώ (στα πλαίσια της διαφάνειας) και μετά pm. να ενημερώσω ότι η ίδια αγγελία μπαίνει την ίδια στιγμή και σε άλλο φόρουμ και θα προηγηθεί όποιος ποστάρει πρώτος Spearhead / Thunder Brigade If 22 v.5 / Air Warrior III Pro Extreme Bodyboarding / Snowboard Racer Offroad Formula Karts Eraser Uploaded with ImageShack.us
Mik-1-s Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Χαρίζεται η κεραία από Nokia 6700 classic. Έχουν σπάσει οι βάσεις και δεν μπορεί να βιδωθεί για να στηριχτεί καλά πάνω στην πλακέτα. Αν την πιέσεις και "πατήσει" καλά πάνω στην πλακέτα, δουλεύει κανονικά Προτιμώ Ηράκλειο Κρήτης για να μην μπλέκω με τα μεταφορικά. Pm me for more information http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270851747007 είναι αυτό το κομμάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις