PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Scanner HP Scanjet 4400C με καλώδιο usb και τον μετασχηματιστή του. Άμεσα διαθέσιμος για Λάρισα (και δυνατόν για Θεσσαλονίκη μόνο αυτό το Σάββατο 5/11/2011 για Κέντρο - Καμάρα). ενδιαφερομαι..τσεκαρε Pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Κατά 99% θα ταξιδέψει αύριο για Θεσσαλονίκη Νεκτάριε σ' ευχαριστώ πολύ για την φωτογραφική ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeMaitre Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Να χαρίσω κι εγώ με τη σειρά μου μια webcam Manhattan Mini Cam USB, 300k Pixels. Είναι ακριβώς σαν αυτή, μόνο που έχει true 100k pixels, software interpolated to 300k pixels. Είναι πλήρως λειτουργική και δίνεται στο κουτάκι της μαζί με το cd εγκατάστασης. Στα Windows 7 αναγνωρίζεται αυτόματα, αλλά για όποιον είναι "ψείρας", υπάρχει και αυτός ο driver για όλα τα Windows από 2000 κι έπειτα. Επίσης, χαρίζεται ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Sony Cyber-shot DSC-S650, 7.2 Mpixels, χωρίς μνήμη και χωρίς παρελκόμενα. Λειτουργεί με απλές μπαταρίες ΑΑ. Πρέπει να έχει προβλημα στον αισθητήρα, γιατί οι φωτογραφίες βγαίνουν με οριζόντιες γραμμές. Αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να την επιδιορθώσει και θέλει ν' ασχοληθεί, δικιά του! Αλλιώς, εναπόθεση στον πλησιέστερο κάδο ανακύκλωσης... Και τα δυο αντικείμενα έχουν δεσμευθεί. Έχω απαντήσει και στα pm που δέχθηκα. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω το νήμα ASAP! [offtopic] Την ώρα στον server δεν την άλλαξε κανείς σε χειμερινή; [/offtopic] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Να ευχαριστήσω το DeMaitre και χάρηκα για τη γνωριμία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Έκλεισε για : PappouC_ALeXi5 Scanner HP Scanjet 4400C με καλώδιο usb και τον μετασχηματιστή του. Άμεσα διαθέσιμος για Λάρισα (και δυνατόν για Θεσσαλονίκη μόνο αυτό το Σάββατο 5/11/2011 για Κέντρο - Καμάρα). Ευχαριστώ πολύ τον HamerZ για το scanner Έκλεισε για : PappouC_ALeXi5 Scanner HP Scanjet 4400C με καλώδιο usb και τον μετασχηματιστή του. Άμεσα διαθέσιμος για Λάρισα (και δυνατόν για Θεσσαλονίκη μόνο αυτό το Σάββατο 5/11/2011 για Κέντρο - Καμάρα). Ευχαριστώ πολύ τον HamerZ για το scanner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeMaitre Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Να χαρίσω κι εγώ με τη σειρά μου μια webcam Manhattan Mini Cam USB, 300k Pixels. Είναι ακριβώς σαν αυτή, μόνο που έχει true 100k pixels, software interpolated to 300k pixels. Είναι πλήρως λειτουργική και δίνεται στο κουτάκι της μαζί με το cd εγκατάστασης. Στα Windows 7 αναγνωρίζεται αυτόματα, αλλά για όποιον είναι "ψείρας", υπάρχει και αυτός ο driver για όλα τα Windows από 2000 κι έπειτα. Επίσης, χαρίζεται ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Sony Cyber-shot DSC-S650, 7.2 Mpixels, χωρίς μνήμη και χωρίς παρελκόμενα. Λειτουργεί με απλές μπαταρίες ΑΑ. Πρέπει να έχει προβλημα στον αισθητήρα, γιατί οι φωτογραφίες βγαίνουν με οριζόντιες γραμμές. Αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να την επιδιορθώσει και θέλει ν' ασχοληθεί, δικιά του! Αλλιώς, εναπόθεση στον πλησιέστερο κάδο ανακύκλωσης... Η web camera εδόθη στον Pantelwolf. Η φωτογραφική πήγε σε ενδιαφερόμενο από άλλο φόρουμ. Σε καλή μεριά αδέρφια!!! Να ευχαριστήσω το DeMaitre και χάρηκα για τη γνωριμία Κι εγώ χάρηκα γιατί εκτός από πληροφορικάριος είσαι και... μουσικόπαιδο! Περιμένω πρόσκληση με pm για την επόμενη προβολή του συλλόγου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Περιμένω πρόσκληση με pm για την επόμενη προβολή του συλλόγου!!! xaxaxaxaax το κερατά θύματα ψάχνει παντού πρόσεχε σε τι θα σε καλέσει έχω πάει να κοιμηθώ αρκετές φορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 xaxaxaxaax το κερατά θύματα ψάχνει παντού πρόσεχε σε τι θα σε καλέσει έχω πάει να κοιμηθώ αρκετές φορές Τρου στόρυ, τελευταία φορά τον πήγα "έκπληξηηηηη!!" σε συναυλία Σούμαν-Σούμπερτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeMaitre Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Τρου στόρυ, τελευταία φορά τον πήγα "έκπληξηηηηη!!" σε συναυλία Σούμαν-Σούμπερτ. [OFFTOPIC] Σε καμιά αδιάφορη ταινία μπορεί και να κοιμηθώ... Σε μια (καλή) συναυλία, ΠΟΤΕ!!! [/OFFTOPIC] Όλα εντάξει με την camera; Σε βόλεψε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Παίδες κοιτάξτε εδω. Έπιπλο Μπάνιου είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacefart Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Παίδες κοιτάξτε εδω. Έπιπλο Μπάνιου είναι. φιλε τι διαστασεις εχει μπορεις να μας πεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Στο μήκος είναι 1,40. στο ύψος δεν γνωρίζω ακριβώς αλλα περίπου στα 2 μέτρα πρέπει να είναι. (Ισως και πιο πολλά!) Ξέχασα να πω οτι είμαι απο Θεσσαλονίκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Στο μήκος είναι 1,40. στο ύψος δεν γνωρίζω ακριβώς αλλα περίπου στα 2 μέτρα πρέπει να είναι. (Ισως και πιο πολλά!) Ξέχασα να πω οτι είμαι απο Θεσσαλονίκη Αυτό αποκλείεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Αυτό αποκλείεται είναι πάνω και κάτω κομμάτι. οπότε παίζει να είναι 2 κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 ναι ρε αυτο εννοω. Μαζί με τον καθρέφτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις