haris_216 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 επαναφέρω το συγκεκριμένο post καθώς τα βιβλία υπάρχουν ακόμα. σε αυτά προσθέτω τα: Βενέζη................. να ενημερώσω ότι όλα τα βιβλία έχουν δοθεί ή κρατηθεί αν υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή θα ενημερώσω ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τα πολύ ευγενικά μηνύματα καλημέρα και καλή βδομάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Χαρίζεται μία Sony p71 3.2 Megapixel , Την είχα πάρει από άλλο μέλος, αλλά δεν την χρησιμοποίησα πολύ. Νομίζω ότι δεν δέχεται κάρτα μνήμης μεγαλύτερη από 128ΜΒ. Παραλαβή από Ζωγράφου ή κάπου κοντά. Παρακαλώ δηλώστε πρώτα το ενδιαφέρον σας εδώ και μετά με πμ. εαν δε βολεψει με το παλικαρι απο θεσσαλονικη ενδιαφέρομαι εγώ, είχα μια ιδια και έκανε μπάνιο πριν μερικά καλοκαιρια στη σύρο (i suppose...). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soiratken Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 εαν δε βολεψει με το παλικαρι απο θεσσαλονικη ενδιαφέρομαι εγώ, είχα μια ιδια και έκανε μπάνιο πριν μερικά καλοκαιρια στη σύρο (i suppose...). Κατά 99% θα ταξιδέψει αύριο για Θεσσαλονίκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Κατά 99% θα ταξιδέψει αύριο για Θεσσαλονίκη ok thank you οπως και να εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Έχω 6 starter packs για το Magic the Gathering μαζί με CD και manual στα Αγγλικά. Όποιος ενδιαφέρεται και μπορεί να παραλάβει άμεσα (μέχρι και την Τρίτη) ας στείλει πμ. Τα προσφέρω και σε άλλα site/forum οπότε θα τα δώσω σε όποιον εκδηλώσει πρώτος ενδιαφέρον. -Δόθηκαν- Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2011 από e-tic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 χαριζω dvd-rom συνδεση IDE μαρκας toshiba samsung λειτουργη αψογα ! ειναι χρώματος άσπρου . Η ανταλλαγη θα γινει κοντα στο γαλατσι οπου μενω ή σε καποιο σταθμο του μετρο Ακομα χαρίζω το παρακάτω καλώδιο ειναι μαρκας ASUS σε μαυρο καλωδιο δεν εχει χρεισιμοποιηθη ποτε ! http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/IDE-SATA-Cables/Equip-Cable-IDE-CD-Rom-to-MB-111441.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dklovedoctor Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ακομα χαρίζω το παρακάτω καλώδιο ειναι μαρκας ASUS σε μαυρο καλωδιο δεν εχει χρεισιμοποιηθη ποτε ! http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/IDE-SATA-Cables/Equip-Cable-IDE-CD-Rom-to-MB-111441.htm αν δεν έχει δοθεί το dvdrom και το καλώδιο, θα τα ήθελα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NewProject Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Έχω 6 starter packs για το Magic the Gathering μαζί με CD και manual στα Αγγλικά. Όποιος ενδιαφέρεται και μπορεί να παραλάβει άμεσα (μέχρι και την Τρίτη) ας στείλει πμ. Τα προσφέρω και σε άλλα site/forum οπότε θα τα δώσω σε όποιον εκδηλώσει πρώτος ενδιαφέρον. ενδιαφερομαι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 αν δεν έχει δοθεί το dvdrom και το καλώδιο, θα τα ήθελα. Ευχαριστώ. δικα σου και τα δυο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeMaitre Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Να χαρίσω κι εγώ με τη σειρά μου μια webcam Manhattan Mini Cam USB, 300k Pixels. Είναι ακριβώς σαν αυτή, μόνο που έχει true 100k pixels, software interpolated to 300k pixels. Είναι πλήρως λειτουργική και δίνεται στο κουτάκι της μαζί με το cd εγκατάστασης. Στα Windows 7 αναγνωρίζεται αυτόματα, αλλά για όποιον είναι "ψείρας", υπάρχει και αυτός ο driver για όλα τα Windows από 2000 κι έπειτα. Επίσης, χαρίζεται ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Sony Cyber-shot DSC-S650, 7.2 Mpixels, χωρίς μνήμη και χωρίς παρελκόμενα. Λειτουργεί με απλές μπαταρίες ΑΑ. Πρέπει να έχει προβλημα στον αισθητήρα, γιατί οι φωτογραφίες βγαίνουν με οριζόντιες γραμμές. Αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να την επιδιορθώσει και θέλει ν' ασχοληθεί, δικιά του! Αλλιώς, εναπόθεση στον πλησιέστερο κάδο ανακύκλωσης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Η γουεμπκαμερούλα καλά θα μου καθόταν για να μη βγαζω το λαπτοπ καθε τρεις και μια. Δωσε το οκ και στελνω πμ για ινφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antuansupra Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Να χαρίσω κι εγώ με τη σειρά μου μια webcam Manhattan Mini Cam USB, 300k Pixels. Είναι ακριβώς σαν αυτή, μόνο που έχει true 100k pixels, software interpolated to 300k pixels. Είναι πλήρως λειτουργική και δίνεται στο κουτάκι της μαζί με το cd εγκατάστασης. Στα Windows 7 αναγνωρίζεται αυτόματα, αλλά για όποιον είναι "ψείρας", υπάρχει και αυτός ο driver για όλα τα Windows από 2000 κι έπειτα. Επίσης, χαρίζεται ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Sony Cyber-shot DSC-S650, 7.2 Mpixels, χωρίς μνήμη και χωρίς παρελκόμενα. Λειτουργεί με απλές μπαταρίες ΑΑ. Πρέπει να έχει προβλημα στον αισθητήρα, γιατί οι φωτογραφίες βγαίνουν με οριζόντιες γραμμές. Αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να την επιδιορθώσει και θέλει ν' ασχοληθεί, δικιά του! Αλλιώς, εναπόθεση στον πλησιέστερο κάδο ανακύκλωσης... Ενδιαφερομαι για την sony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Nα ευχαριστήσω τον αγαπητό Δημήτρη για τα φανταστικά sleeves ήδη τα καταβολεύτηκαααα thank you Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Nα ευχαριστήσω τον αγαπητό Δημήτρη για τα φανταστικά sleeves ήδη τα καταβολεύτηκαααα thank you Παρακαλώ !!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Έκλεισε για : PappouC_ALeXi5 Scanner HP Scanjet 4400C με καλώδιο usb και τον μετασχηματιστή του. Άμεσα διαθέσιμος για Λάρισα (και δυνατόν για Θεσσαλονίκη μόνο αυτό το Σάββατο 5/11/2011 για Κέντρο - Καμάρα). Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2011 από HamerZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις