Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επαναφέρω το συγκεκριμένο post καθώς τα βιβλία υπάρχουν ακόμα. σε αυτά προσθέτω τα:

Βενέζη.................

να ενημερώσω ότι όλα τα βιβλία έχουν δοθεί ή κρατηθεί

αν υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή θα ενημερώσω

ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τα πολύ ευγενικά μηνύματα

καλημέρα και καλή βδομάδα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαρίζεται μία Sony p71 3.2 Megapixel , Την είχα πάρει από άλλο μέλος, αλλά δεν την χρησιμοποίησα πολύ. Νομίζω ότι δεν δέχεται κάρτα μνήμης μεγαλύτερη από 128ΜΒ.

frontview-001.jpg

Παραλαβή από Ζωγράφου ή κάπου κοντά.

Παρακαλώ δηλώστε πρώτα το ενδιαφέρον σας εδώ και μετά με πμ.

εαν δε βολεψει με το παλικαρι απο θεσσαλονικη ενδιαφέρομαι εγώ, είχα μια ιδια και έκανε μπάνιο πριν μερικά καλοκαιρια στη σύρο (i suppose...).

εαν δε βολεψει με το παλικαρι απο θεσσαλονικη ενδιαφέρομαι εγώ, είχα μια ιδια και έκανε μπάνιο πριν μερικά καλοκαιρια στη σύρο (i suppose...).

Κατά 99% θα ταξιδέψει αύριο για Θεσσαλονίκη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω 6 starter packs για το Magic the Gathering μαζί με CD και manual στα Αγγλικά.

Όποιος ενδιαφέρεται και μπορεί να παραλάβει άμεσα (μέχρι και την Τρίτη) ας στείλει πμ.

Τα προσφέρω και σε άλλα site/forum οπότε θα τα δώσω σε όποιον εκδηλώσει πρώτος ενδιαφέρον.

-Δόθηκαν-

Επεξ/σία από e-tic

χαριζω dvd-rom συνδεση IDE μαρκας toshiba samsung λειτουργη αψογα !

ειναι χρώματος άσπρου .

Η ανταλλαγη θα γινει κοντα στο γαλατσι οπου μενω ή σε καποιο σταθμο του μετρο

Ακομα χαρίζω το παρακάτω καλώδιο ειναι μαρκας ASUS σε μαυρο καλωδιο

δεν εχει χρεισιμοποιηθη ποτε !

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/IDE-SATA-Cables/Equip-Cable-IDE-CD-Rom-to-MB-111441.htm

Ακομα χαρίζω το παρακάτω καλώδιο ειναι μαρκας ASUS σε μαυρο καλωδιο

δεν εχει χρεισιμοποιηθη ποτε !

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/IDE-SATA-Cables/Equip-Cable-IDE-CD-Rom-to-MB-111441.htm

αν δεν έχει δοθεί το dvdrom και το καλώδιο, θα τα ήθελα.

Ευχαριστώ.

Έχω 6 starter packs για το Magic the Gathering μαζί με CD και manual στα Αγγλικά.

Όποιος ενδιαφέρεται και μπορεί να παραλάβει άμεσα (μέχρι και την Τρίτη) ας στείλει πμ.

Τα προσφέρω και σε άλλα site/forum οπότε θα τα δώσω σε όποιον εκδηλώσει πρώτος ενδιαφέρον.

ενδιαφερομαι ...

Να χαρίσω κι εγώ με τη σειρά μου μια webcam Manhattan Mini Cam USB, 300k Pixels.

Είναι ακριβώς σαν αυτή, μόνο που έχει true 100k pixels, software interpolated to 300k pixels.

Είναι πλήρως λειτουργική και δίνεται στο κουτάκι της μαζί με το cd εγκατάστασης.

Στα Windows 7 αναγνωρίζεται αυτόματα, αλλά για όποιον είναι "ψείρας", υπάρχει και αυτός ο driver για όλα τα Windows από 2000 κι έπειτα.

Επίσης, χαρίζεται ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Sony Cyber-shot DSC-S650, 7.2 Mpixels, χωρίς μνήμη και χωρίς παρελκόμενα. Λειτουργεί με απλές μπαταρίες ΑΑ.

Πρέπει να έχει προβλημα στον αισθητήρα, γιατί οι φωτογραφίες βγαίνουν με οριζόντιες γραμμές.

Αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να την επιδιορθώσει και θέλει ν' ασχοληθεί, δικιά του!

Αλλιώς, εναπόθεση στον πλησιέστερο κάδο ανακύκλωσης...

Να χαρίσω κι εγώ με τη σειρά μου μια webcam Manhattan Mini Cam USB, 300k Pixels.

Είναι ακριβώς σαν αυτή, μόνο που έχει true 100k pixels, software interpolated to 300k pixels.

Είναι πλήρως λειτουργική και δίνεται στο κουτάκι της μαζί με το cd εγκατάστασης.

Στα Windows 7 αναγνωρίζεται αυτόματα, αλλά για όποιον είναι "ψείρας", υπάρχει και αυτός ο driver για όλα τα Windows από 2000 κι έπειτα.

Επίσης, χαρίζεται ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Sony Cyber-shot DSC-S650, 7.2 Mpixels, χωρίς μνήμη και χωρίς παρελκόμενα. Λειτουργεί με απλές μπαταρίες ΑΑ.

Πρέπει να έχει προβλημα στον αισθητήρα, γιατί οι φωτογραφίες βγαίνουν με οριζόντιες γραμμές.

Αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να την επιδιορθώσει και θέλει ν' ασχοληθεί, δικιά του!

Αλλιώς, εναπόθεση στον πλησιέστερο κάδο ανακύκλωσης...

Ενδιαφερομαι για την sony

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκλεισε για : PappouC_ALeXi5

Scanner HP Scanjet 4400C με καλώδιο usb και τον μετασχηματιστή του. Άμεσα διαθέσιμος για Λάρισα (και δυνατόν για Θεσσαλονίκη μόνο αυτό το Σάββατο 5/11/2011 για Κέντρο - Καμάρα).

Επεξ/σία από HamerZ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...