leftermann Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Να χαρίσω και εγώ με την σειρά μου έναν Pentium 4 στα 2.4Ghz με την ψύκτρα του. Επίσης 2 κάρτες δικτύου 10/100 της 3com. Παραλαβή από Δυτική Θεσσαλονίκη.Παρακαλώ δηλώστε πρώτα το ενδιαφέρον σας εδώ και μετά με πμ. Πριν λίγο παρέλαβα. Ευχαριστώ πολύ τον Γιώργο για την προσφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ παρά πολύ το γιώργο για το μηχανισμό για ψυκτρα που έψαχνα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 έχουν μείνει τα: "τα παιδιά της πιάτσας" "παραμύθια πίσω από τα κάγκελα" "μυστικές εταιρίες" "μίλων φυρίκης" και "η πινακοθήκη των ηλιθίων" όποιος ενδιαφέρεται πρώτα post εδώ και μετά pm παραλαβή από νέα σμύρνη επαναφέρω το συγκεκριμένο post καθώς τα βιβλία υπάρχουν ακόμα. σε αυτά προσθέτω τα: Βενέζη - Περιηγήσεις (εκδόσεις εστία) Ουράνη - Ισπανία (εκδόσεις εστία) Ουράνη - Ταξίδια στην Ελλάδα (εκδόσεις εστία) Στάϊνμπεκ - Ο δρόμος με τις φάμπρικες (ελευθεροτυπία) Στάϊνμπεκ - Τα σταφύλια της οργής (Α + Β τόμοι) (ελευθεροτυπία) Φλωμπέρ - Μαντάμ Μποβαρύ (ελευθεροτυπία) Κάφκα - Η δίκη (ελευθεροτυπία) Ντοστογιέφσκι - Ο Παίχτης (ελευθεροτυπία) Τζόϋς - Οι Δουβλινέζοι Χατζηφωτίου - Κάποτε στη Μύκονο (πρώτο θέμα) Άγρια Λουλούδια (φωτογραφικό λεύκωμα μεγάλου μεγέθους που είχε κυκλοφορήσει με την εφημερίδα έθνος) αν και συνήθως προτιμώ τα πράγματα να δίνονται σε πέραν του ενός αποδέκτες, σε αυτή την περίπτωση θα κάνω εξαίρεση και μπορούν να δοθούν όλα σε ένα, αν πραγματικά ενδιαφέρεται. το βιβλίο είναι ένα αρκετά δύσκολο αντικείμενο να δοθεί σε ένα λαό που κατά πλειοψηφία δεν διαβάζει γι' αυτό θα ήταν χαρά μου να τα πάρει ακόμα και ένας αρκεί να είναι βιβλιόφιλος το παρόν post έχει μπει και σε άλλα φόρουμ και γι' αυτό θα διατηρήσω το δικαίωμα να τα δώσω εκεί που κατά τη γνώμη μου θα αξιοιποιηθούν καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 επαναφέρω το συγκεκριμένο post καθώς τα βιβλία υπάρχουν ακόμα. σε αυτά προσθέτω τα: Βενέζη - Περιηγήσεις (εκδόσεις εστία) Ουράνη - Ισπανία (εκδόσεις εστία) Ουράνη - Ταξίδια στην Ελλάδα (εκδόσεις εστία) Στάϊνμπεκ - Ο δρόμος με τις φάμπρικες (ελευθεροτυπία) Στάϊνμπεκ - Τα σταφύλια της οργής (Α + Β τόμοι) (ελευθεροτυπία) Φλωμπέρ - Μαντάμ Μποβαρύ (ελευθεροτυπία) Κάφκα - Η δίκη (ελευθεροτυπία) Ντοστογιέφσκι - Ο Παίχτης (ελευθεροτυπία) Τζόϋς - Οι Δουβλινέζοι Χατζηφωτίου - Κάποτε στη Μύκονο (πρώτο θέμα) Άγρια Λουλούδια (φωτογραφικό λεύκωμα μεγάλου μεγέθους που είχε κυκλοφορήσει με την εφημερίδα έθνος) αν και συνήθως προτιμώ τα πράγματα να δίνονται σε πέραν του ενός αποδέκτες, σε αυτή την περίπτωση θα κάνω εξαίρεση και μπορούν να δοθούν όλα σε ένα, αν πραγματικά ενδιαφέρεται. το βιβλίο είναι ένα αρκετά δύσκολο αντικείμενο να δοθεί σε ένα λαό που κατά πλειοψηφία δεν διαβάζει γι' αυτό θα ήταν χαρά μου να τα πάρει ακόμα και ένας αρκεί να είναι βιβλιόφιλος το παρόν post έχει μπει και σε άλλα φόρουμ και γι' αυτό θα διατηρήσω το δικαίωμα να τα δώσω εκεί που κατά τη γνώμη μου θα αξιοιποιηθούν καλύτερα Καλησπέρα, με ενδιαφέρουν τα: παραμύθια πίσω από τα κάγκελα η πινακοθήκη των ηλιθίων Βενέζη - Περιηγήσεις (εκδόσεις εστία) Ουράνη - Ισπανία (εκδόσεις εστία) Ουράνη - Ταξίδια στην Ελλάδα (εκδόσεις εστία) Στάϊνμπεκ - Ο δρόμος με τις φάμπρικες (ελευθεροτυπία) Στάϊνμπεκ - Τα σταφύλια της οργής (Α + Β τόμοι) (ελευθεροτυπία) Ντοστογιέφσκι - Ο Παίχτης (ελευθεροτυπία) Άγρια Λουλούδια (φωτογραφικό λεύκωμα μεγάλου μεγέθους που είχε κυκλοφορήσει με την εφημερίδα έθνος) Σου στέλνω και πμ. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 δεν ξερω πως το λενε τα ειχα παρει και εχουν μηνει και ειπα να τα δωσω μαζι δινεται και το κουτακι που τα ειχα μεσα Η ανταλλαγη θα γινεται κοντα στο Γαλατσι ή σε καποιο σταθμο του μετρο . ειναι γνησια τις Nike Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soiratken Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται μία Sony p71 3.2 Megapixel , Την είχα πάρει από άλλο μέλος, αλλά δεν την χρησιμοποίησα πολύ. Νομίζω ότι δεν δέχεται κάρτα μνήμης μεγαλύτερη από 128ΜΒ. Παραλαβή από Ζωγράφου ή κάπου κοντά. Παρακαλώ δηλώστε πρώτα το ενδιαφέρον σας εδώ και μετά με πμ. Κρατημένη για τον azografos Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2011 από Soiratken Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 επαναφέρω το συγκεκριμένο post καθώς τα βιβλία υπάρχουν ακόμα. σε αυτά προσθέτω τα: Βενέζη - Περιηγήσεις (εκδόσεις εστία) Ουράνη - Ισπανία (εκδόσεις εστία) Ουράνη - Ταξίδια στην Ελλάδα (εκδόσεις εστία) Στάϊνμπεκ - Ο δρόμος με τις φάμπρικες (ελευθεροτυπία) Στάϊνμπεκ - Τα σταφύλια της οργής (Α + Β τόμοι) (ελευθεροτυπία) Φλωμπέρ - Μαντάμ Μποβαρύ (ελευθεροτυπία) Κάφκα - Η δίκη (ελευθεροτυπία) Ντοστογιέφσκι - Ο Παίχτης (ελευθεροτυπία) Τζόϋς - Οι Δουβλινέζοι Χατζηφωτίου - Κάποτε στη Μύκονο (πρώτο θέμα) Άγρια Λουλούδια (φωτογραφικό λεύκωμα μεγάλου μεγέθους που είχε κυκλοφορήσει με την εφημερίδα έθνος) αν και συνήθως προτιμώ τα πράγματα να δίνονται σε πέραν του ενός αποδέκτες, σε αυτή την περίπτωση θα κάνω εξαίρεση και μπορούν να δοθούν όλα σε ένα, αν πραγματικά ενδιαφέρεται. το βιβλίο είναι ένα αρκετά δύσκολο αντικείμενο να δοθεί σε ένα λαό που κατά πλειοψηφία δεν διαβάζει γι' αυτό θα ήταν χαρά μου να τα πάρει ακόμα και ένας αρκεί να είναι βιβλιόφιλος το παρόν post έχει μπει και σε άλλα φόρουμ και γι' αυτό θα διατηρήσω το δικαίωμα να τα δώσω εκεί που κατά τη γνώμη μου θα αξιοιποιηθούν καλύτερα Με ενδιαφερουν οι Δουβλινεζοι!!!Στελνω πμ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 χαρίζω το παρακάτω καλώδιο ειναι μαρκας ASUS σε μαυρο καλωδιο δεν εχει χρεισιμοποιηθη ποτε ! http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/IDE-SATA-Cables/Equip-Cable-IDE-CD-Rom-to-MB-111441.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημήτρη! τα περικάρπια! εγώωωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημήτρη! τα περικάρπια! εγώωωωωω ειναι για το δακτυλο οχι για τον χερι . το προσεξες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 εε οχι δεν εχεις βαλει κατι διπλα να συγκρίνουμε μεγεθος! ειναι σαν δαχτυλίδια δλδ? finger sleeves? αυτο θα με βολευε ακομα καλύτερα! (εχω χάσει το ενα γαντι του ποδηλάτου και στο άλλο χέρι βγάζω κάλους :Ρ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 εε οχι δεν εχεις βαλει κατι διπλα να συγκρίνουμε μεγεθος! ειναι σαν δαχτυλίδια δλδ? finger sleeves? αυτο θα με βολευε ακομα καλύτερα! (εχω χάσει το ενα γαντι του ποδηλάτου και στο άλλο χέρι βγάζω κάλους :Ρ) αχα βεβαιως και θα τα δωσο στειλε μου μυνημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Χαρίζεται μία Sony p71 3.2 Megapixel , Την είχα πάρει από άλλο μέλος, αλλά δεν την χρησιμοποίησα πολύ. Νομίζω ότι δεν δέχεται κάρτα μνήμης μεγαλύτερη από 128ΜΒ. Παραλαβή από Ζωγράφου ή κάπου κοντά. Παρακαλώ δηλώστε πρώτα το ενδιαφέρον σας εδώ και μετά με πμ. Είμαι Θεσσαλονίκη. Αν δεν έχεις αντίρρηση να τη στείλεις, φυσικά με δικά μου μεταφορικά, με ενδιαφέρει η φωτογραφική ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 χαριζω dvd-rom συνδεση IDE μαρκας toshiba samsung λειτουργη αψογα ! ειναι χρώματος άσπρου . Η ανταλλαγη θα γινει κοντα στο γαλατσι οπου μενω ή σε καποιο σταθμο του μετρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 επαναφέρω το συγκεκριμένο post καθώς τα βιβλία υπάρχουν ακόμα. σε αυτά προσθέτω τα: Βενέζη - Περιηγήσεις (εκδόσεις εστία) . . . Να ευχαριστήσω και δημόσια τον haris_216 για τα βιβλία που μου έδωσε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις