Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είναι ακριβώς χαριστική αγγελία, οπότε αν κρίνουν απαραίτητο οι συντονιστές μπορούν να το σβήσουν:

στην οδό τσιμισκή στη θεσσαλονίκη, δίπλα απ' το κατάστημα μουλτιραμα έχει 3 γλάστρακια με φυτά δίπλα σε ένα κάδο σκουπιδιών.

τόσο οι γλάστρες όσο και τα φυτά είναι σε παρά πολύ καλή κατάσταση παραδόξως. Αν θέλει κάποιος μπορεί να περάσει να τα πάρει. Εχω πάρει στο παρελθόν και σώσει φυτά έτσι αλλά αυτή την εποχή δεν εχω καθόλου χρόνο για να ασχοληθώ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

I came, I grubed them, I left....

hexenlord απλά τα σπάει είναι πολύ καλός και τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως.

μιλαω με τρωτο, αν δεν ενδιαφερθει τελικα επομενος/η ειναι ο/η σαλιαρια.

Να ευχαριστήσω κι εγώ -αν και λίγο καθυστερημένα- τον dimitrisOS για το φορητό CD/MP3 Player. Και να χαρίσω κι εγώ με τη σειρά μου:

Δερμάτινη θήκη για κινητό Sony Ericsson, ιδανικό για K750i.

Έχει clip ζώνης στο πίσω μέρος και εμφανή σημάδια φθοράς από τη χρήση.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για τον αποδέκτη της δωρεάς:

• Να έχει nick με δυο συνθετικά που να έχουν σχέση κατά προτίμηση με το πλύσιμο ή με τα σύννεφα.
  • Να έχει περί τις 8.000 δημοσιεύσεις στο φόρουμ.
  • Να συμμετέχει ενεργά στο παρόν νήμα, κριτικάροντας καλόπιστα τους κριτικάροντες κακόπιστα.
  • Να έχει λάβει πρόσφατα δυο K750i από τον ίδιο δωρητή με τη διαδικασία πρώτα pm και, αφού εμφανιστούν δημόσια κι άλλοι υποψήφιοι, μετά ποστάρισμα "για να μην ψήνεται κόσμος".

:rolleyes: :X

post-147795-0-71647300-1318182054_thumb.jpg

Καλημέρα!

Έχω δυο δωροεπιταγές των 300 ευρώ εκάστη για έκπτωση σε δίδακτρα είτε στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ είτε στις σχολές του Ομίλου ΞΥΝΗ (Carierra, ΚΕΑΣ, Ξένες Γλώσσες).

Παραλαβή από Καλλιθέα (πλατεία Δαβάκη).

Χαρίζω βοηθήματα 3 λυκείου θετικής κ τεχνολογικής κατεύθυνσης. Για όλα τα μαθήματα. Παρακαλώ μόνο άτομα με ανάγκη. Είναι όλα τα Σαββάλα, Πατάκη κ.α. Καλύτερα να τα πάρει κάποιο πακέτο. Θεσσαλονίκη. Επικοινωνία με pm

Χαρίζω βοηθήματα 3 λυκείου θετικής κ τεχνολογικής κατεύθυνσης. Για όλα τα μαθήματα. Παρακαλώ μόνο άτομα με ανάγκη. Είναι όλα τα Σαββάλα, Πατάκη κ.α. Καλύτερα να τα πάρει κάποιο πακέτο. Θεσσαλονίκη. Επικοινωνία με pm

'Εστειλα πμ για τα βοηθήματα.

Χαρίζεται οθόνη CRT, Hitachi CM615-ET.

Είναι σε άψογη λειτουργική κατάσταση. Λόγω μεγέθους, μόνο παραλαβή από τον χώρο μου (Χανιά Κρήτης) ή με συνάντηση στην πόλη.

Μένει μια εβδομάδα, και μετά πάει σε κάδο ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

PS. Δοκίμασα σε σχολεία/νηπιαγωγεία της περιοχής, αλλά δεν δέχονται αν δεν είναι LCD!!!

Πρώτα post εδώ, και μετά λεπτομέρειες με PM

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...