dimitrisOS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 haris, θυμήσου να αναφέρεις το σκύλο αυτή τη φορά ε. [off topic] γιατι εχει σκύλο και την επεσε σε κανενα απο εδω ; [/off topic] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 haris, θυμήσου να αναφέρεις το σκύλο αυτή τη φορά ε. δίκιο έχεις. σήμα αναγνώρισης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 [off topic] γιατι εχει σκύλο και την επεσε σε κανενα απο εδω ; [/off topic] Όχι, απλώς έτυχε να έχει κι άλλος ραντεβού στο ίδιο σημείο με εμάς και τον ρωτούσα αν έχει τίποτα βιβλία για κάποιον που δεν ξέρει. =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 χαριζετε CD/MP3 Player σε αριστη κατασταση χρησης αλλα εχει λιγες γρατσουνιες στην προσοψη δεν υπάρχουν ακουστικά ---εδιτ------- Μενω γαλατσι παραλαβει κοντα στο σπιτι ή συναντηση καπου στην αθηνα επειδη δεν το εχω χρεισιμοποιηση καθολου και το εχει φαει η σκονη και επειδη δεν το αγοραζει κανεις ειπα να το χαρισω αλλα θελω να παει εναν ενεγο χρηστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Uploaded with ImageShack.us τελικά και ο ProDim αποσύρθηκε καθώς ήταν για φίλο του αλλά δεν ξέρει ποιες φιγούρες θα τον ενδιέφεραν παραμένουν προς διάθεση οι 2,3,4 και 6 παραλαβή ΜΟΝΟ από ν.σμύρνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 τις φιγουρες που εμειναν τις θελω εγω.τα λεμε μετα σε πμ φιλε μου.να κανονισουμε για παραλαβη μεσα στην βδομαδα. ευχαριστω!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deviant Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Χαρίζεται μνήμη SODIMM(για laptop 5ετίας) 512MB μάρκς Samsung. Επειδή βρίσκομαι πάτρα είτε παράδοση χέρι-χέρι είτε αποστολή με courier και τα έξοδα του παραλήπτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grabt03 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το CD/MP3 της Philips. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ενδιαφέρομαι εγώ για την μνήμη. Θα στείλω p.m. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το CD/MP3 της Philips. Ευχαριστώ. δικο σου αφου δεν το θελει κανεις αλλος Χαρίζεται μνήμη SODIMM(για laptop 5ετίας) 512MB μάρκς Samsung. Επειδή βρίσκομαι πάτρα είτε παράδοση χέρι-χέρι είτε αποστολή με courier και τα έξοδα του παραλήπτη. εχει καταχωρηθει στο αλλο παιδι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deviant Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Τις παίρνει ο Timonkaipumpa αφού πόσταρε πρώτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 [ΧΑΡΙΖΩ] μονο καναπε ειναι στην δάφνη και η παραλαβη θα γινει απο εκει!ειναι λιγο λερωμενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον haris 216 και τον hexenlord για τις 1 και 5 φιγούρες.Να σαστε καλά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 εχω ενα τετοιο και σκονίζεται,ειναι κανεις δυτική ελλαδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Διδεται canon bjc-4200 σωτηρίου έτους 1996 αγνώστου λειτουργικής καταστάσεως (μέχρι 2004 δούλευε στανταρ) και άνευ μελανιών. Νίκαια Αττικής παραλαβή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις