g_alkis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 ΜΟΝΟ Θεσσαλονίκη ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΟΝΟ ΣΑΒ/ΚΑ ΧΑΡΙΖΩ: DVD ROM: PIONEER DVD-117 FLOPPY DISK: NEC FD1231H ADSL ROUTER: SAGEM FAST 800 Να ευχαριστήσω τον Νίκο για το ρούτερ που μου χάρισε. Να είσαι καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 επανέρχομαι με αυτά που μου έδωσε ο hexenlord και δεν θα κρατήσω 1) Wild metal country (dreamcast) 2) Iron man xo manowar (playstation) 3) Deathkarz (pc) 4) Duke nukem kill a ton collection (3 disks) (pc) 5) Syndicate wars (pc) 6) Interstate 76 (pc) όποιος ενδιαφέρεται, πρώτα post εδώ και μετά pm παραλαβή από ν.σμύρνη (σχετικά με τις φιγούρες, θα βγάλω πρώτα φωτό για να ξέρετε τι είναι και θα ποστάρω σε κάνα δυο μέρες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα!ενδιαφερομαι για τα 3-4-6 και για τις φιγουρες.τα υπολοιπα σε πμ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Υπενθυμίζω στα μέλη ότι τα μόνα μηνύματα που έχουν θέση εδώ, είναι αυτά που προσφέρουν κάποια αντικείμενα δωρεάν, και εκείνα που ζητούν να τους παραχωρηθούν αυτά τα αντικείμενα. Φυσικά, ένα "ευχαριστώ" μετά την ολοκλήρωση της παραχώρησης και τίποτε άλλο. Τα υπόλοιπα (διευκρινίσεις, απορίες, αντιρρήσεις) αποκλειστικά και μόνο με προσωπικό μήνυμα. Συμβουλευτείτε το πρώτο μήνυμα του νήματος που περιγράφει το πλαίσιο. Καλή συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα.Ενδιαφερομαι για οποια παιχνιδια μεινουν.Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ φίλε μου ενδιαφέρομαι για τα παιχνίδια του psone και του dreamcast δηλαδή του 1) και 2) όντας μανιώδης συλλέκτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Να ευχαριστήσω τον Νίκο για το ρούτερ που μου χάρισε. Να είσαι καλά! Ευχαριστω και εγω και τους 2 που ηρθατε στο ραντεβου και τα παραλαβατε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 \ (σχετικά με τις φιγούρες, θα βγάλω πρώτα φωτό για να ξέρετε τι είναι και θα ποστάρω σε κάνα δυο μέρες) καθώς έλαβα κάποια "παρασκηνιακά" pm σχετικά με τις φιγούρες, να ενημερώσω ότι μόνο από τη στιγμή που θα postάρω τι διατίθεται, θα "παίρνει σειρά" όποιος ενδιαφέρεται. και εννοείται με τη γνωστή διαδικασία. post δημόσιο στο θέμα και μετά pm για τα περαιτέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstgr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 ΜΟΝΟ Θεσσαλονίκη ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΟΝΟ ΣΑΒ/ΚΑ ΧΑΡΙΖΩ: DVD ROM: PIONEER DVD-117 FLOPPY DISK: NEC FD1231H ADSL ROUTER: SAGEM FAST 800 Ευχαριστώ πολύ κι εγώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 για να μην σας κρατώ σε αγωνία ιδού οι φιγούρες που δίνονται το μεγεθός τους είναι 16-20 cm. καθώς δεν μπορώ να πω ότι είμαι πολύ γνώστης όλων, μην αρχίσετε "θέλω τον φρέντυ ή τον σχοιζοφρενή, κλπ" (εντάξει αυτούς τους ξέρω!!!) αλλά να ανφέρετε τα νούμερα που έχουν πάνω ή κάτω. κάτω δεξιά στην φωτό υπάρχουν και κάτι χέρια ή πόδια που δεν ξέρω αν είναι ξέμπαρκα ή "κολλάνε" κάπου όποιος ενδιαφέρεται πρώτα post εδώ και μετά pm για τα σχετικά παραλαβή από ν.σμύρνη καλό θα είναι να μην τα σαρώσει ένας όλα αλλά να πούμε μέχρι 2 ή 3 (top) έτσι ώστε να πάρει και κανένας πιο αργό στο πληκτρολόγιο (ορισμένα έχουν κάποια θέματα με σπασίματα, όπως ο πρώτος με την ουρά του, αλλά τίποτα που μια σταγόνα logo δεν θα διόρθωνε) Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spurakos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 δεν φαινονται οι φωτος.. μπορεις να πεις ονοματα λιγο :$ ακυρο..φανηκε...εγω θελω 1,3,4 αν γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 φίλε μου ενδιαφέρομαι για τα 1 και 5 ,σου στέλνω και π.μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 ο spurakos δεν μπορούσε να παραλάβει (ήθελε αποστολή) κι έτσι απέσυρε το ενδιαφέρον του συνεπώς παραμένουν τα 2,3,4,6. παραλαβή από ν.σμύρνη ΜΟΝΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProDim Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 ο spurakos δεν μπορούσε να παραλάβει (ήθελε αποστολή) κι έτσι απέσυρε το ενδιαφέρον του συνεπώς παραμένουν τα 2,3,4,6. παραλαβή από ν.σμύρνη ΜΟΝΟ Τις θέλω εγώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 haris, θυμήσου να αναφέρεις το σκύλο αυτή τη φορά ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις