Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαριζω τα παρακατω. Ολα μαζι. Να το ξαναπω, ολα μαζι, ειμαι για λιγες μερες ελλαδα και δεν εχω καθολου χρονο αλλα επισης ειναι κριμα να τα πεταξω μετα την εκκαθαριση που εκανα.Παμε:

1)Wipeout 3 psx

2)Iron man xo manowar psx

3)Rogue trip psx

4)Interstate 76 pc

5)Intersate 82 pc

6)Deathkarz pc

7)Duke nukem kill a ton collection pc

8)Syndicate wars pc

9)The dark eye (panspanio adventure)pc

10)Wild metal country dc

8 φιγουρες εκ των οποιων 2 ειναι διοραματα. Οι φιγουρες ειναι ολες μεγαλουτσικες (νομιζω 16 ιντσες), συλλεκτικες περιοδου 2005-2010, απο ταινιες, βιντεογκειμς κτλ.

Παιδες ξαναλεω δεν τα δινω ξεχωριστα. Συγνωμη γι'αυτο. Τα κραταω μεχρι το επομενω πουσουκου, μετα πεταω και μαζι μου "πετανε και αυτα", στον καδο!

τελος παραλαβη μονο απο το σπιτι μου.

να ευχαριστήσω τον hexenlord για τα πράγματα που μου έδωσε

ήταν συνεπέστατος στο ραντεβού και πολύ φιλικός και ενδιαφέρον στην μικρή μας κουβέντα

χάρηκα που τον γνώρισα

όπως είπα, καθώς δεν ενδιαφέρομαι για όλα όσα πήρα, θα κοιτάξω εντός του σ/κ να ποστάρω αυτά που θα συνχίσουν την "πορεία" τους για την αναζήτηση νέου σπιτιού

ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

να ευχαριστήσω τον hexenlord για τα πράγματα που μου έδωσε

ήταν συνεπέστατος στο ραντεβού και πολύ φιλικός και ενδιαφέρον στην μικρή μας κουβέντα

χάρηκα που τον γνώρισα

όπως είπα, καθώς δεν ενδιαφέρομαι για όλα όσα πήρα, θα κοιτάξω εντός του σ/κ να ποστάρω αυτά που θα συνχίσουν την "πορεία" τους για την αναζήτηση νέου σπιτιού

ευχαριστώ και πάλι

Ο Χαρης του ινσομνια συναντησε το Χαρη του ινσομνια!hell yeah!

κρυβε λογια φιλε γιατι θα νομιζουν και τιποτα....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

Δημοσ.

Σκουπίδια..."απαγορεύεται".

Δωσ' το σε κάποιο ίδρυμα ή βαλ' το και αλλού (Χρυσή Ευκαιρία πχ)

[οffttopic]

ειχα βαλει καποια πραγματα στο aggeliopolis και ακομα δεν εχουν καταχωρεθει

θα παω στο xe

[\offtopic]

Δημοσ.

Έχει και άλλα sites/forum που χαρίζουν (εδώ δεν ξέρω αν αναφέρεται η αναφορά τους) που χαρίζουν πράγματα.. Κρίμα είναι να πάνε στα σκουπίδια..

Δημοσ.

κανεις ή να παει σκουπιδια ;

δημιτρη μπορεις να μου το στειλεις σε μενα θεσσαλονικη με αντικαταβολη και εξοδα δικα μου πμ αν ενδιαφερεσαι.το σιντι δουλευει; και επισης μπορω να το συνδεσω με εξωτερικα ηχεια;

Δημοσ.

δημιτρη μπορεις να μου το στειλεις σε μενα θεσσαλονικη με αντικαταβολη και εξοδα δικα μου πμ αν ενδιαφερεσαι.το σιντι δουλευει; και επισης μπορω να το συνδεσω με εξωτερικα ηχεια;

θα μπορουσα να το στειλω αλλα δεν με βολευει γιατι το ταχυδρομιο ειναι μακρια απο εκει που μενω και δεν με βολευει και τοσο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...