nickmanak Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 ΜΟΝΟ Θεσσαλονίκη ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΟΝΟ ΣΑΒ/ΚΑ ΧΑΡΙΖΩ: DVD ROM: PIONEER DVD-117 FLOPPY DISK: NEC FD1231H ADSL ROUTER: SAGEM FAST 800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstgr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Με ενδιαφέρει το dvd και το φλοπυ αν είναι μαύρου χρώματος. Μόλις έστειλα πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Με ενδιαφέρει το dvd αν δεν το πάρει ο kstgr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mvpgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Χαρίζονται 2 Sony-Ericsson k750i. Τα τηλέφωνα είναι όπως τα βλέπετε στη φωτογραφία. Λειτουργούν κανονικά, ωστόσο και στα δύο λείπει το μπροστινό κάλυμμα γύρω από το πληκτρολόγιο. Επίσης στο ένα η οθόνη δείχνει πολύ φωτεινή και δεν είναι ευδιάκριτη, σαν ξεπλυμένη ένα πράγμα. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της οθόνης ή της πλακέτας ή της σύνδεσής τους. Το άλλο έχει μια δυσκολία στο να φορτίσει (μάλλον τα pins στο κάτω μέρος δε λειτουργούν όπως θα έπρεπε. Δίνονται λοιπόν για κάποιον που μπορεί να θέλει ανταλλακτικά ή κάποιο τηλέφωνο για backup του backup. Αθήνα μόνο, συνάντηση στο σταθμό νερατζιώτησα το απόγευμα ή στο Γαλάτσι/Κυψέλη. PM me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cm80 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 αν υπαρχουν ακομα τα κ750 με ενδιαφερουν. στελνω και πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 ΜΟΝΟ Θεσσαλονίκη ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΟΝΟ ΣΑΒ/ΚΑ ΧΑΡΙΖΩ: DVD ROM: PIONEER DVD-117 FLOPPY DISK: NEC FD1231H ADSL ROUTER: SAGEM FAST 800 Ενδιαφέρομαι για το ρούτερ. Σου στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Χαρίζονται 2 Sony-Ericsson k750i. [κτλ] Ενημερωτικά, και για να μην ψήνεται κόσμος, και για να μην τρελλαίνει και τον Mvpgr, του τα έχω ζητήσει (εγκαίρως και με τηρούμενη σειρά προτεραιότητας κτλ), κι αν δεν αλλάξει κάτι, έχουμε συμφωνήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 χαριζω τα παρακατω. Ολα μαζι. Να το ξαναπω, ολα μαζι, ειμαι για λιγες μερες ελλαδα και δεν εχω καθολου χρονο αλλα επισης ειναι κριμα να τα πεταξω μετα την εκκαθαριση που εκανα.Παμε: 1)Wipeout 3 psx 2)Iron man xo manowar psx 3)Rogue trip psx 4)Interstate 76 pc 5)Intersate 82 pc 6)Deathkarz pc 7)Duke nukem kill a ton collection pc 8)Syndicate wars pc 9)The dark eye (panspanio adventure)pc 10)Wild metal country dc 8 φιγουρες εκ των οποιων 2 ειναι διοραματα. Οι φιγουρες ειναι ολες μεγαλουτσικες (νομιζω 16 ιντσες), συλλεκτικες περιοδου 2005-2010, απο ταινιες, βιντεογκειμς κτλ. Παιδες ξαναλεω δεν τα δινω ξεχωριστα. Συγνωμη γι'αυτο. Τα κραταω μεχρι το επομενω πουσουκου, μετα πεταω και μαζι μου "πετανε και αυτα", στον καδο! τελος παραλαβη μονο απο το σπιτι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 τελος παραλαβη μονο απο το σπιτι μου. Το οποιο ειναι στην Αθηνα να υποθεσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, υποθετεις σωστα φιλτατε, δικη μου παραλειψη. Αθηνα, ΒΠ, τα υπολoιπα με πμ. Επισης στα παραπανω βαλτε μεσα και μια special εκδοση του οικου TASCHEN 100 all time favorrite movies 1960-2000. Πολυ ψαρωτικη, ιδιαιτερα για ψαγμενο σπιτι που υποδεχεται γκομενακια "wow, κοιτα ποσες εικονες" u get the point Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 σου έστειλα πμ για το TASCHEN 100 all time favorrite movies 1960-2000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 χαριζω τα παρακατω. Ολα μαζι. Να το ξαναπω, ολα μαζι, ειμαι για λιγες μερες ελλαδα και δεν εχω καθολου χρονο αλλα επισης ειναι κριμα να τα πεταξω μετα την εκκαθαριση που εκανα.Παμε: 1)Wipeout 3 psx 2)Iron man xo manowar psx 3)Rogue trip psx 4)Interstate 76 pc 5)Intersate 82 pc 6)Deathkarz pc 7)Duke nukem kill a ton collection pc 8)Syndicate wars pc 9)The dark eye (panspanio adventure)pc 10)Wild metal country dc 8 φιγουρες εκ των οποιων 2 ειναι διοραματα. Οι φιγουρες ειναι ολες μεγαλουτσικες (νομιζω 16 ιντσες), συλλεκτικες περιοδου 2005-2010, απο ταινιες, βιντεογκειμς κτλ. Παιδες ξαναλεω δεν τα δινω ξεχωριστα. Συγνωμη γι'αυτο. Τα κραταω μεχρι το επομενω πουσουκου, μετα πεταω και μαζι μου "πετανε και αυτα", στον καδο! τελος παραλαβη μονο απο το σπιτι μου. ενδιαφέρομαι. όχι για όλα αλλά αφού υπάρχει πρόβλημα θα μπορούσα να τα πάρω και να ξαναποστάρω για αυτά που δεν με ενδιαφέρουν να δοθούν σε άλλους στέλνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Φίλε σου έστειλα και εγώ π.μ. και τα παίρνω όλα επιτόπου αν και δεν με ενδιαφέρουν όλα ,παρά μόνο τα παιχνίδια για το ps one ,άντε και κανα 2 φιγούρες, τα υπόλοιπα θα τα ξαναποστάρω εδώ μαζί με τίποτα άλλα πραγματάκια που θέλω να ξεφορτωθώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mvpgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Χαρίζονται 2 Sony-Ericsson k750i.... Έφυγαν γρήγορα, συγνώμη σε όσους δεν πρόλαβαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Να ευχαριστήσω τον φίλο hexenlord για το βιβλίο! Άψογος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις