ondoin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Xαριζονται CD με αμερικανικο ροκ. (Στυλ Green Day)
bluesattack Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Xαριζονται CD με αμερικανικο ροκ. (Στυλ Green Day) Τα θελω
giorgos147 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Xαριζονται CD με αμερικανικο ροκ. (Στυλ Green Day) Τι συγκροτηματα; Αν τυχόν δεν ενδιαφέρεται για όλα ο blueattack, πέταξε και κανένα από εδώ! Να'σαι καλά!
haris_216 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 όπως είχα πει επανέρχομαι με τα παραπανίσια παιχνίδια για pc που μου είχε δώσει ο nikos903 και τα οποία με τη σειρά μου δίνω για όποιον ενδιαφέρεται. να ενημερώσω ότι στην πλειοψηφία τους αφορούν παλιά παιχνίδια (win 95 & 98) τα οποία όμως είναι σε άριστη κατάσταση (τουλάχιστον αισθητική καθώς δεν μπήκα στην διαδικασία να τα τεστάρω). όποιος ενδιαφέραται post πρώτα εδώ και μετά pm. παραλαβή από ν.σμύρνη για αποφυγή παρεξηγήσεων να ενημερώσω ότι η ίδια αγγελία έχει μπει και σε άλλο φόρουμ και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με το πρώτο postάρισμα έχουμε και λέμε: Heroes Chronicles: Conquest Of The Underworld The Typing Of The Dead Panzer Dragon The House Of The Dead Sega Worldwide Soccer Pc Ultra Fighters / Carrier Strike FIghter Virtual Cop 2 Virtua Fighter 101st Airborne In Normandy Everquest: Shadows Of Luclin Ultima Ascension
Material_Defender_1032 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Το Ultima Ascension είναι σκέτο cd ή και με το κουτί κλπ?
haris_216 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Το Ultima Ascension είναι σκέτο cd ή και με το κουτί κλπ? ένα κανονικό κουτί cd με 2 cd μέσα
DeMaitre Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Χαρίζεται πολυμηχάνημα HP PSC 500 με το εξής πρόβλημα: Όταν επιχειρώ να σκανάρω μια σελίδα, το scanner ξεκινά τη διαδικασία προθέρμανσης κανονικά (ανάβει η λάμπα του), αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα στο πάνελ βγάζει μήνυμα ότι το scanner αντιμετώπισε πρόβλημα και χρειάζεται επανεκίνηση. Όσες φορές κι αν το ανοιγοκλείσω, εμφανίζει πάντα το ίδιο πρόβλημα! Αν και οι καιροί είναι χαλεποί και δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για επιδιόρθωση ούτε για αντικατάσταση (άτιμη ανεργία), αποφάσισα να το δώσω σε κάποιον που μπορεί να το αξιοποιήσει, γιατί οι γνώσεις μου δεν μου επιτρέπουν να του βάλω χέρι και λυπάμαι να το βλέπω να σκονίζεται... Ο εκτυπωτής λειτουργεί κανονικά, αλλά είναι τεράστιο για να το έχω επάνω στο γραφείο μόνο για να εκτυπώνω (άλλωστε, εκτυπωτή σκέτον έχω για να εξυπηρετηθώ). Παραλαβή από Καλλιθέα, αφού προηγηθεί συνεννόηση.
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Χαρίζεται πολυμηχάνημα HP PSC 500 με το εξής πρόβλημα: Όταν επιχειρώ να σκανάρω μια σελίδα, το scanner ξεκινά τη διαδικασία προθέρμανσης κανονικά (ανάβει η λάμπα του), αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα στο πάνελ βγάζει μήνυμα ότι το scanner αντιμετώπισε πρόβλημα και χρειάζεται επανεκίνηση. Όσες φορές κι αν το ανοιγοκλείσω, εμφανίζει πάντα το ίδιο πρόβλημα! Αν και οι καιροί είναι χαλεποί και δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για επιδιόρθωση ούτε για αντικατάσταση (άτιμη ανεργία), αποφάσισα να το δώσω σε κάποιον που μπορεί να το αξιοποιήσει, γιατί οι γνώσεις μου δεν μου επιτρέπουν να του βάλω χέρι και λυπάμαι να το βλέπω να σκονίζεται... Ο εκτυπωτής λειτουργεί κανονικά, αλλά είναι τεράστιο για να το έχω επάνω στο γραφείο μόνο για να εκτυπώνω (άλλωστε, εκτυπωτή σκέτον έχω για να εξυπηρετηθώ). Παραλαβή από Καλλιθέα, αφού προηγηθεί συνεννόηση. Πμ
manin Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Πρέπει να έχει χαλάσει το μοτεράκι που κουνάει τη λάμπα σκαναρίσματος. Ευκολο να αντικατασταθεί, δύσκολο να βρεις μοτερ.
DeMaitre Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Επειδή η αγγελία έχει μπει και σε άλλο φόρουμ, το πολυμηχάνημα έχει κρατηθεί βάσει προτεραιότητας. Αν αλλάξει κάτι θα επανέλθω...
argvent Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα, 3. M/B Elite P6BAT-A+ & Slot1 CPU PIII/450 Με ενδιαφέρει το παραπάνω. Αν είναι ακόμη διαθέσιμο, ποιες ώρες και σε ποιες περιοχές της Αθήνας σας βολεύει για μία συνάντηση (σήμερα Παρασκευή απόγευμα, ή Σ/Κ) ; Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις