Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Xαριζονται CD με αμερικανικο ροκ. (Στυλ Green Day)

Τι συγκροτηματα;

Αν τυχόν δεν ενδιαφέρεται για όλα ο blueattack, πέταξε και κανένα από εδώ!

Να'σαι καλά! smilie.png

Δημοσ.

όπως είχα πει επανέρχομαι με τα παραπανίσια παιχνίδια για pc που μου είχε δώσει ο nikos903 και τα οποία με τη σειρά μου δίνω για όποιον ενδιαφέρεται.

να ενημερώσω ότι στην πλειοψηφία τους αφορούν παλιά παιχνίδια (win 95 & 98) τα οποία όμως είναι σε άριστη κατάσταση (τουλάχιστον αισθητική καθώς δεν μπήκα στην διαδικασία να τα τεστάρω).

όποιος ενδιαφέραται post πρώτα εδώ και μετά pm. παραλαβή από ν.σμύρνη

για αποφυγή παρεξηγήσεων να ενημερώσω ότι η ίδια αγγελία έχει μπει και σε άλλο φόρουμ και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με το πρώτο postάρισμα

έχουμε και λέμε:

Heroes Chronicles: Conquest Of The Underworld

The Typing Of The Dead

Panzer Dragon

The House Of The Dead

Sega Worldwide Soccer Pc

Ultra Fighters / Carrier Strike FIghter

Virtual Cop 2

Virtua Fighter

101st Airborne In Normandy

Everquest: Shadows Of Luclin

Ultima Ascension

Δημοσ.

Χαρίζεται πολυμηχάνημα HP PSC 500 με το εξής πρόβλημα:

Όταν επιχειρώ να σκανάρω μια σελίδα, το scanner ξεκινά τη διαδικασία προθέρμανσης κανονικά (ανάβει η λάμπα του), αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα στο πάνελ βγάζει μήνυμα ότι το scanner αντιμετώπισε πρόβλημα και χρειάζεται επανεκίνηση.

Όσες φορές κι αν το ανοιγοκλείσω, εμφανίζει πάντα το ίδιο πρόβλημα!

Αν και οι καιροί είναι χαλεποί και δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για επιδιόρθωση ούτε για αντικατάσταση (άτιμη ανεργία), αποφάσισα να το δώσω σε κάποιον που μπορεί να το αξιοποιήσει, γιατί οι γνώσεις μου δεν μου επιτρέπουν να του βάλω χέρι και λυπάμαι να το βλέπω να σκονίζεται...

Ο εκτυπωτής λειτουργεί κανονικά, αλλά είναι τεράστιο για να το έχω επάνω στο γραφείο μόνο για να εκτυπώνω (άλλωστε, εκτυπωτή σκέτον έχω για να εξυπηρετηθώ).

Παραλαβή από Καλλιθέα, αφού προηγηθεί συνεννόηση.

Δημοσ.

Χαρίζεται πολυμηχάνημα HP PSC 500 με το εξής πρόβλημα:

Όταν επιχειρώ να σκανάρω μια σελίδα, το scanner ξεκινά τη διαδικασία προθέρμανσης κανονικά (ανάβει η λάμπα του), αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα στο πάνελ βγάζει μήνυμα ότι το scanner αντιμετώπισε πρόβλημα και χρειάζεται επανεκίνηση.

Όσες φορές κι αν το ανοιγοκλείσω, εμφανίζει πάντα το ίδιο πρόβλημα!

Αν και οι καιροί είναι χαλεποί και δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για επιδιόρθωση ούτε για αντικατάσταση (άτιμη ανεργία), αποφάσισα να το δώσω σε κάποιον που μπορεί να το αξιοποιήσει, γιατί οι γνώσεις μου δεν μου επιτρέπουν να του βάλω χέρι και λυπάμαι να το βλέπω να σκονίζεται...

Ο εκτυπωτής λειτουργεί κανονικά, αλλά είναι τεράστιο για να το έχω επάνω στο γραφείο μόνο για να εκτυπώνω (άλλωστε, εκτυπωτή σκέτον έχω για να εξυπηρετηθώ).

Παραλαβή από Καλλιθέα, αφού προηγηθεί συνεννόηση.

Πμ

Δημοσ.

Πρέπει να έχει χαλάσει το μοτεράκι που κουνάει τη λάμπα σκαναρίσματος.

Ευκολο να αντικατασταθεί, δύσκολο να βρεις μοτερ.

Δημοσ.

Επειδή η αγγελία έχει μπει και σε άλλο φόρουμ, το πολυμηχάνημα έχει κρατηθεί βάσει προτεραιότητας.

Αν αλλάξει κάτι θα επανέλθω... ;)

Δημοσ.

Καλησπέρα,

3. M/B Elite P6BAT-A+ & Slot1 CPU PIII/450

Με ενδιαφέρει το παραπάνω.

Αν είναι ακόμη διαθέσιμο, ποιες ώρες και σε ποιες περιοχές της Αθήνας σας βολεύει για μία συνάντηση (σήμερα Παρασκευή απόγευμα, ή Σ/Κ) ;

Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...