Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαρίζονται 3 πίνακες γιατί ......ασχολείτε ένας συγγενής και μας έχει γεμίσει έργα τέχνης :P

https://picasaweb.google.com/asakelliou/Paintings?authkey=Gv1sRgCMPP4PqXptXd3AE

Ο πρώτος είναι 50x70 και οι άλλοι 40x50

Περιοχή Σταυρός Αγ. Παρασκευής, αλλά κατεβαίνω και κέντρο περίπου 1 φορά την εβδομάδα.

Για περάστε!!!

Αν παίζει κανένας αλλος σε ρετρό φάση :-D :-D :-D

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγω στη σειρα... :D

Χαρίζονται 3 πίνακες γιατί ......ασχολείτε ένας συγγενής και μας έχει γεμίσει έργα τέχνης :P

Οταν λες ασχολειται ? Επαγγελματικα ?

Δημοσ.

Και εγω στη σειρα... :D

Οταν λες ασχολειται ? Επαγγελματικα ?

Τελείως ερασιτεχνικά ασχολείτε. Άλλους δεν έχω για χάρισμα για αυτήν τη στιγμή, υπάρχουν 3-4 μικροί με θέμα λουλούδια, αλλά πρέπει να πάρω "έγκριση" για να τους χαρίσω. Βασικά έιπαμε να μας φτιάξει έναν-δυο πίνακες και μας έφτιαξε 5-6 για να διαλέξουμε! Από κει και πέρα , με pm με σειρά προτεραιότητας (βασικά δεν κατάλαβα απο τα post εάν ενδιαφέρεστε κάποιος για τους συγκεκριμένους, θα λάβω υπόψιν μου βέβαια τα ost για σειρά προτεραιότητας)

Δημοσ.

(βασικά δεν κατάλαβα απο τα post εάν ενδιαφέρεστε κάποιος για τους συγκεκριμένους, θα λάβω υπόψιν μου βέβαια τα ost για σειρά προτεραιότητας)

Σε μπερδεψαμε ε ? :D

Εγω δεν ενδιαφερομαι για καποιον απο τους συγκεκριμενους , αν και πολυ ομορφοι.Θα με ενδιεφερε κατι σε αφηρημενο σχεδιο , αν υπηρχε κατι σαν συλλογη , σε καποιο εχμ εντελως συμβολικο ποσο :P .Γιαυτο και ρωτησα αν ασχολειται , μπορει να ειχε καποιες πχ πρωιμες δουλειες ,πριν την τελειοποιηση της τεχνικης που δεν θα τον ενδιεφεραν να τις κρατησει.. :D

Δημοσ.

Χαρίζετε πολυμηχάνημα HP Photosmart C6100 Link

Εκτυπωτή/ Scanner / Photocopy / Fax

μαζί με κάμποσα μελάνια.

Έχει ένα μικρό πρόβλημα που κάποια στιγμή βγάζει ένα Error και σταματάει τις εκτυπώσεις.

Μετά από ένα Hardware Reset και ξανά Configure Setup συνεχίζει κανονικά να τυπώνει.

Δίνεται σε όποιον θέλει για χρήση ή ανταλλακτικά....

Δημοσ.

Έχω στείλει μήνυμα στους 2 πρώτους που ενδιαφέρθηκαν ...

Όταν θα έχω απάντηση θα ενημερώσω ...

Δημοσ.

Χαριζεται σετ καναπεδων αποτελουμενο απο δυο διθεσιους και μια πολυθρονα.Και οι δυο διθεσιοι μετατρεπονται σε κρεβατι απλα λειπουν τα στρωματακια του κρεβατιου.Ειναι σε μετρια κατασταση.Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει μηνυμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Αν υπάρχουν Forgotten Realms ή γενικά fantasy fans που μπορούν να περάσουν από Εύοσμο Θεσσαλονίκης, χαρίζω τις παρακάτω νουβέλες ως πακέτο, όλες σε αγγλική paperback/softcover έκδοση (η κατάσταση του εξωφύλλου μερικών δεν είναι και τόσο καλή, ελπίζω να μην ενοχλήσει):

1. The Dark Elf Trilogy - Book One - Homeland
  2. The Dark Elf Trilogy - Book Two - Exile
  3. The Dark Elf Trilogy - Book Three - Sojourn
  4. The Icewind Dale Trilogy - Book One - The Crystal Shard
  5. The Icewind Dale Trilogy - Book Two - Streams Of Silver
  6. The Icewind Dale Trilogy - Book Three - The Halfling's Gem
  7. The Legacy of the Drow Quadrilogy - Book One - The Legacy
  8. The Legacy of the Drow Quadrilogy - Book Two - Starless Night
  9. The Elminster Series - Book One - Elminster: The Making of a Mage
  10. The Elminster Series - Book Two - Elminster In Myth Drannor
  11. The Avatar Trilogy - Book One - Shadowdale
  12. The Avatar Trilogy - Book Two - Tantras
  13. Κι ένα άσχετο με Forgotten Realms: Marion Zimmer Bradley - Priestess Of Avalon

Όπως ορίζουν οι κανόνες του topic, εκφράζετε ενδιαφέρον εδώ με μήνυμα και συνεννοούμαστε μετά με p.m. για την παραλαβή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...