wizzy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Ρε παιδιά, τι εμβάσματα, Paypal και αηδίες; Ο Sellers δεν πουλάει, χαρίζει! @Bluesattack: ΟΚ με τα βιβλία, τα πήρες;
bluesattack Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 @Bluesattack: ΟΚ με τα βιβλία, τα πήρες; Ναι ! thanx wizzy !
Marria Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Ρε παιδιά, τι εμβάσματα, Paypal και αηδίες; Ο Sellers δεν πουλάει, χαρίζει! ΠΟυλαει τις κασσετες σε τιμη ευκαιριας, μονο €15.000 , τζαμπα πραγμα
panosno1com Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 ΠΟυλαει τις κασσετες σε τιμη ευκαιριας, μονο €15.000 , τζαμπα πραγμα σε λεφτα απο monopoly κατι μπορει να γινει ... :P
manin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) Αυτά είναι τα τελευταία. Πολλά είναι πολύ καλά και ακριβά βιβλία γι αυτό θα παρακαλέσω, όποιος ζητάει, να τα χρειάζεται πραγματικά. Παρατηρήθηκε το φαινόμενο, να ζητάνε βιβλία, και αν δε τα κατέβαζα κάπου κέντρο, να τα αφήνανε. Εντάξει δεν είμαι και πολύ μακριά. Από Σταθμό Λαρίσης και Δ. Πλακεντίας 10-15 λεπτά δρόμο. Αν κάποιος τα χρειάζεται τον κάνει το δρόμο. Χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι αν είστε στο δρόμο μου και μπορώ δε θα τη κάνω τη διευκόλυνση. 3. Συμβολικές Γλώσσες και Αρχιτεκτονική Μικρο/στών – ΤΕΙ Πειραιά------pipis 4. Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου – ΤΕΙ Πειραιά (Βελώνη)--------pipis 5. QBasic – Δημόπουλος, Σταματάκος 6. Σύχρονα Λειτουργικά Συστήματα – Andrew S. Tanenbaum ---andreapaog328 7. To βιβλίο του 6502 – Γαρίδης, Οικονόμου, Πασούρης 8. Βασικά Θέματα αριθμητικής ανάλυσης - ΤΕΙ Πειραιά 9. Σχεδίαση ψηφιακών κυκλωμάτων – Κοσσίδας, Χελιώτης ---------pipis 10. Δομή & Λειτουργία Μικρουπολογιστών (Θεωρία) - Λύκειο--------pipis 11. Δομή & Λειτουργία Μικρουπολογιστών (Ασκήσεις) - Λύκειο---------pipis 12. Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος – Σειρά Shaum-------------gang 13. Οι Υπολογιστές PC/PS - Ατματζίδη - Γλαμπεδάκη----------pipis 14. Τηλεπικοινωνίες και δίκτυα Υπολ. Αλεξόπουλος – Λαγογιάννης -------pipis 15. Μικροηλεκτρονική (Τόμος Α) – Richard Jaeger ---andreapaog328 16. Μικροηλεκτρονική (Τόμος Β) - Richard Jaeger ---andreapaog328 17. Χρήση Η/Υ – Ατματζίδη, Γλαμπεδάκη------------pipis 18. Εργαστηριακές ασκήσεις Φυσικής ΙΙ - ΤΕΙ Πειραιά spurakos 19. Μαθηματικά Ι – Άλγεβρα αναλυτικη γεωμετρία (Τόμος Α)– Τει Πειραια spurakos 20. Το περιβάλλον προγραμματισμού Unix – Kernighan, Pike 21. H γλώσσα προγραμματισμού C – Kernighan, Ritchie ---andreapaog328 22. Standard Pascal - Ατματζίδη - Γλαμπεδάκη-------------pipis 23. Τεχνολογία Ηλεκτρονικών Εξαρτημάτων –Ανδρέα Ζερβάκου-*****---pipis 24. Εφαρμογές ηλεκτροτεχνίας 1 - ΤΕΙ Πειραια--------pipis 25. Μαθηματικά Γ’ ΤΕΛ spurakos 26. Γενικά Ηλεκτρονικά – Εμμανουήλ Τσαγάκη-*-------pipis 27. Ηλεκτροτεχνία Ι – Κοκκινάκη, Καρύδη---------pipis 28. Ηλεκτροτεχνία Ι – Κοκκινάκη, Καρύδη----------pipis Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2011 από manin
andreapaog328 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 εστειλα για τα 6-21. ελπιζω να προλαβα... αφήνω το 12 να το παρει κανας άλλος που χρωσταει σήματα... θαθελα και το 16. Μικροηλεκτρονική (Τόμος Β) - Richard Jaeger
manin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Για τα 4 που έχουν μείνει, προηγείται ο status ............Μετά βλέπουμε
gang Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Τα ψεσ τα ψεσ το 12 εγώ αν δεν τα τσιμπήσει ο φίλτατος κρητικός
gang Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μακρυα και αγαπημένα .... Έχω σκοπό να το περάσω αυτή την εξεταστική και το συγκεκριμένο έχει λυμένες ασκήσεις νομίζω..
andreapaog328 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 αφήνω το 12 να το παρει κανας άλλος που χρωσταει σήματα... Τα ψεσ τα ψεσ το 12 εγώ αν δεν τα τσιμπήσει ο φίλτατος κρητικός ορίστε...βρέθηκε
manin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Παιδιά επειδή είστε πολλοί και έχω χαθεί, να μη περιμένετε να σας πω εγώ. Κανονίστε να βρεθούμε.
manin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Παρακαλώ όσους έχουν κανονίσει να τους δώσω βιβλία, να διαβάσουν το post μου (2285) στη παρακάτω σελίδα και να επικοινωνήσουν μαζί μου. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=208940&page=153 Ευχαριστώ
gang Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 μάνο σόρρυ που δεν επικοινώνησα μέσα στο σ/κ άλλα έπαιξε πολύ διάβασμα. Θα σε τηλ, ή pm την παρασκευή να ξανακανονισουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις