Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αθήνα-Νέα Σμύρνη αλλά επειδή μου έχουν ήδη στείλει κάποια παιδιά θα κρατήσω σειρά προτεραιότητας.Λεπτομέρειες παιδιά με ΡΜ και συγνωρήστε με αν καμιά φορά αργώ να απαντάω αλλά δεν έχω πολύ χρόνο να μπαίνω συχνά εδώ!

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχουν:

mobo Ecs p6bat-a+ με ένα πρόβλημα, δεν δουλεύει η παράλληλη θύρα της

επεξεργαστή pentium II 400

κάρτα γραφικών viper550 agp

κάρτα pci multi i/o

κάρτα ήχου pci, sound blaster άγνωστο μοντέλο (νομίζω 128 η κάτι παρόμοιο)

Ο επεξεργαστής είναι πάνω στη μητρική με cooler, έτοιμος. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm

Επίσης ένα ricoh mp7320a το οποίο ενώ τα win το βλέπουν κανονικά, το ίδιο αρνείται να δουλέψει (δεν ανοίγει ούτε το πορτάκι). Όποιος πιστεύει οτι μπορεί να γίνει κάτι και θέλει ν' ασχοληθεί μαζί του, ελεύθερα..

Η mobo έχει 64 Mb μνήμη πάνω της (2X32 !!)

Δημοσ.
Παιδιά υπάρχουν:

mobo Ecs p6bat-a+ με ένα πρόβλημα' date=' δεν δουλεύει η παράλληλη θύρα της

κάρτα pci multi i/o

Ο επεξεργαστής είναι πάνω στη μητρική με cooler, έτοιμος. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm[/quote']

Φίλε μου καλημέρα, έχεις pm :-)

Δημοσ.
Παιδιά υπάρχουν:

κάρτα pci multi i/o

[/quote']

Καλημερα... Παιρνω και γω σειρα για τα παραπανω, αν δεν τα παρουν οι προηγουμενοι που ενδιαφερθηκαν....

Δημοσ.

Παιδιά, θα προτιμηθεί όποιος είναι απο κοζάνη/ξάνθη, αλλιώς με τη σειρά που είπατε, θα βρούμε έναν τρόπο.. καλή χρονιά να έχουμε όλοι :)

Δημοσ.

Όταν λές Κοζάνη/Ξάνθη λές ή στην Κοζάνη ή στην Ξάνθη ε;

Εγώ είμαι κοντά στην Κοζάνη.

Δεν νομίζω η Ξάνθη να έχει κανα χωριό ή πόλη που να λέγεται Κοζάνη;

Πές γιατί αν είναι Ξάνθη δεν θα μπορέσω γιατί είναι πάρα πολύ μακριά αλλά Κοζάνη όποτε θές περνάω και τον τσιμπάω.

Δημοσ.
Χαρίζω ένα PLEXTOR CD-RW PX-W2410TA. Αν το θέλει κανείς, να μου στείλει pm. Λειτουργεί μια χαρά. Καλές γιορτές!

Χίλια ευχαριστώ και από αυτή την σελίδα.

Χρόνια Πολλά σε όλους. :)

Δημοσ.
Παιδιά υπάρχουν:

κάρτα pci multi i/o

Ο επεξεργαστής είναι πάνω στη μητρική με cooler, έτοιμος. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm

Η mobo έχει 64 Mb μνήμη πάνω της (2X32 !!)[/quote']

Φίλε Κώστα σε ευχαριστώ πολύ κι εδώ.

Σήμερα θα τα τεστάρο όλα.:-D

Δημοσ.

No prob :) η mobo ήθελε λίγο ξεσκόνισμα πρώτα, ελπίζω να μην παρουσιάσει κανένα πρόβλημα ..και να μην σας έπιασε χιόνι στο δρόμο, εδώ το έστρωσε μετά απο λίγο!!

Δημοσ.

Σε εμάς το είχε ίδι στρομένο. :)

Απο το πρωί για να πώ την αλήθεια και όταν ερχόμασταν χιόνιζε. :)

Όσο για την mobo την πέρασα ένα χεράκι. Παίρνει και P3;

Ξέρεις μέχρι πόσο πάει;

Δημοσ.

xarizetai se opoion stilei protos mail ektipotis hp 610 xoris provlima kai episis ena scanner coloraro 600p/1200p pou ine parallilo kai pezei monio se windows 98.episis kai ena cd recorder artec 24 x to opoio malon den pezei alla mporei na to koitaxei kapoios.perioxi kipseli athinas. [email protected] stilete pm edo epidi ta pragmata den einai dika mou apla kano mia exipiretisi.euxaristo poli.episis min apantisete edopera dioti autos pou ta dinei den tha ta dei.mono me email.euxaristo

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...