Herculess Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Εφυγαν για τον Herculess Ευχαριστώ τον φίλο Tsiou για τις Ραμ!
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 ουτε ενας αναρριχητης εδωμεσα?ο τενεκες θα τα φαει?
alexzzz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 ουτε ενας αναρριχητης εδωμεσα?ο τενεκες θα τα φαει? Αφού είσαι η ντροπή του κουμπιουτερά ρε... άκου εκεί πισι και αναρρίχηση
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 οι insomniac θα πρεπε να ντρεπονται να μην ασχολουνται και με Hobby:P.ο καδος θα τα φαει οπως παει
PCharon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Είχα μια μικρή ιδέα από τέτοια από παλιά, μιας και κατάγομαι από ορεινή περιοχή. Αλλά δυστυχώς ο grandcharon τα έχει τινάξει εδώ και κάποια χρόνια, το παλιόσπιτο με τους σκορπιούς εγκαταλείφθηκε και δε πάω πια στο ωραίο μου βουνό για ορεινούς περιπάτους και σκαρφαλώματα. Είναι κι επικίνδυνα τα παλιόβουνα, δεν είναι να παίζεις με τα μισοκομμένα βράχια που δε ξέρεις πότε θα φύγουν από τη θέση τους (συνήθως προτιμούσα τα μονοπάτια και μία φορά μόνο που με έπιανε η νύχτα βιάστηκα και κρεμάστηκα από κάτι κατσάβραχα για να κατέβω γρήγορα - δε το ξανακάνω, enough, χα). Όλο και κάποιος θα τα έχει ανάγκη. Βάλε καμιά αγγελία κι εδώ http://www.routes.gr/Community/ ή όπου βρεις κάτι σχετικό.
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 τελικα δωθηκαν. β.και εγω χαριτολογοντας το ειπα δεν το ειπα με νευρα που ειπα να ντρεπονται. pcharon ποιο επικινδυνα ειναι που οδηγουμε αμαξι και μηχανακι παντου στην ελλαδα παρα τα διαλυμενα βραχια.
Diablos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Χαρίζεται η 17" οθόνη CRT SONY TRINITRON Multiscan E220 της φωτογραφίας, η οποία λειτουργεί κανονικά. Φοβερή οθόνη, αλλά πιάνει χώρο. Παραλαβή από Καλλιθέα. Δήλωση ενδιαφέροντος με PM.
hexenlord Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μόλις παρέλαβα, ευχαριστώ κανενα προβλημα φιλε!
yiannis72 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά το συρτάρι είχε φρακάρει γιατί περιείχε αυτές τις δύο μέσα.Olympus Superzoom 800s(παίρνει φιλμ) και Mavica Sony(ναι αυτή με τη δισκέτα!!!). Αν υπάρχει κανένας συλλέκτης μουσειακών ειδών,αλλιώς ο δρόμος για την ανακύκλωση είναι γνωστός.
status Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά το συρτάρι είχε φρακάρει γιατί περιείχε αυτές τις δύο μέσα.Olympus Superzoom 800s(παίρνει φιλμ) και Mavica Sony(ναι αυτή με τη δισκέτα!!!). Αν υπάρχει κανένας συλλέκτης μουσειακών ειδών,αλλιώς ο δρόμος για την ανακύκλωση είναι γνωστός. Εγώ εγώ!!! Σου στέλνω πουμου:Ρ
yiannis72 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Στον status λοιπόν οι μηχανές,θα παραλάβει σύντομα.
caution Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Πω πω η Mavica ρε 'συ!!! Αν κάτι στραβώσει την θέλω και εγώ. Θυμάμαι όταν είχε πρωτοβγεί τα περιοδικά έδιναν μια δισκέτα με φωτογραφίες της, και είχε και stamina μπαταρία... πσσσ...
kage Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 χαριζω παλιο εκτυπωτη hp 690c και παλιές τηλεκάρτες καμια 100αρα πρεπει να ναι παραλαβη απο ησαπ αγ Νικολαου αχαρνων thanks και απο δω για τον εκτυπωτη.τελικα εχει θεμα οτι δεν παιρνει το χαρτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις