sintalkas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά χαρίζω μια οθόνη 15αρα ΙΒΜ Ε54 γιατί δεν έχω χώρο να την βάλω,όποιος την θέλει π.μ. θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας καθώς και θα προτιμηθεί όποιος την έχει πραγματική ανάγκη..
dumbodumby Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, χαρίζονται τα εξής: *TV-Tuner PixelView PV-BT878P+ (PCI) με όλα τα παρελκόμενα ( τηλεκοντρόλ , κεραία, καλώδια κλπ ) μόνο αναλογικό σήμα και ΜΟΝΟ για Windows XP.ΔΩΘΗΚΕ *Web Camera Intel CS431 που λειτουργεί και ως analog-to-digital converter αφού έχει είσοδο AV-IN για μετατροπή αναλογικών video σε ψηφιακό, επίσης λειτουργεί ΜΟΝΟ σε Windows XP.ΔΩΘΗΚΕ *Τροφοδοτικό QTEC 400W ΔΩΘΗΚΕ *Τροφοδοτικό αγνώστων λοιπών στοιχείων 300W ON HOLD *Receiver από το πολύ παλιό Microsoft Wireless Optical 1.0A mouse (χωρίς το mouse...) ΔΩΘΗΚΕ *2 Μνήμες DDR2 256Mb Samsung (3200 + 4200), η μία, δεν ξέρω ποια, ΙΣΩΣ δεν λειτουργεί ΔΩΘΗΚΑΝ *1 Floppy drive χωρίς την πρόσοψή του (είχε αφαιρεθεί για να μπει σε ένα κουτί) *CDROM drive Creative 52xΔΩΘΗΚΕ *CDROM drive αγνώστων λοιπών στοιχείωνΔΩΘΗΚΕ Παραλαβή από αύριο, μόνο από Καισαριανή PS: Μήνυμα και εδώ και PM! Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2011 από dumbodumby
washcloud Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) ^ Ψήνομαι (κυρίως) για τις RΑΜ και το 400άρι PSU και πιεμάρω Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2011 από washcloud
Fazos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Θα επιθυμούσα να μπω στην διαδικασία για το TV Tuner και την webcam, αν δεν τα έχει προλάβει άλλος. PM on the way
noasgr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Είσοδος για εδώ Είναι σήμερα, plz με pm.. Edit, δόθηκε.
MessengerOfGood Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, χαρίζονται τα εξής: .... *Receiver από το πολύ παλιό Microsoft Wireless Optical 1.0A mouse (χωρίς το mouse...) .... *CDROM drive Creative 52x *CDROM drive αγνώστων λοιπόν στοιχείων Παραλαβή από αύριο, μόνο από Καισαριανή PS: Μήνυμα και εδώ και PM! Επειδή μένω κοντά: Κάπου πρέπει να έχω ένα τέτοιο ποντίκι ΧΩΡΙΣ το receiver . Δεν είμαι ακριβώς σίγουρος για το μοντέλο αλλά δεν χάνω τίποτα να δοκιμάσω αν δεν το χρειάζεται κανένας άλλος. Επίσης θα έπαιρνα και τα CD ROM για κάποια παλιά PC. Έχεις πμ.
HILL.K Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, χαρίζονται τα εξής: *TV-Tuner PixelView PV-BT878P+ (PCI) με όλα τα παρελκόμενα ( τηλεκοντρόλ , κεραία, καλώδια κλπ ) μόνο αναλογικό σήμα και ΜΟΝΟ για Windows XP.ON HOLD *Web Camera Intel CS431 που λειτουργεί και ως analog-to-digital converter αφού έχει είσοδο AV-IN για μετατροπή αναλογικών video σε ψηφιακό, επίσης λειτουργεί ΜΟΝΟ σε Windows XP.ON HOLD *Τροφοδοτικό QTEC 400W ΔΩΘΗΚΕ *Τροφοδοτικό αγνώστων λοιπών στοιχείων 300W *Receiver από το πολύ παλιό Microsoft Wireless Optical 1.0A mouse (χωρίς το mouse...) ΔΩΘΗΚΕ *2 Μνήμες DDR2 256Mb Samsung (3200 + 4200), η μία, δεν ξέρω ποια, ΙΣΩΣ δεν λειτουργεί ΔΩΘΗΚΑΝ *1 Floppy drive χωρίς την πρόσοψή του (είχε αφαιρεθεί για να μπει σε ένα κουτί) *CDROM drive Creative 52xΔΩΘΗΚΕ *CDROM drive αγνώστων λοιπών στοιχείωνΔΩΘΗΚΕ Παραλαβή από αύριο, μόνο από Καισαριανή PS: Μήνυμα και εδώ και PM! καλησπερα με ενδιαφερει το τροφοδοτικό αγνώστων λοιπών στοιχείων 300W!
dumbodumby Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Δικό σου HILL.K *Τροφοδοτικό αγνώστων λοιπών στοιχείων 300W Δώθηκε και αυτό. ΤΕΛΟΣ Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2011 από dumbodumby
sintalkas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 παιδιά αμά θέλετε υπάρχει ακόμα η οθόνη για όποιον ενδιαφέρεται, η οθόνη είναι crt και παίζει απροβληματιστα ,όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει π.μ.
manin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 παιδιά αμά θέλετε υπάρχει ακόμα η οθόνη για όποιον ενδιαφέρεται, η οθόνη είναι crt και παίζει απροβληματιστα ,όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει π.μ. Aν δεν έχει άλλος ανάγκη, ενδιαφέρομαι. Στελνω πμ
soulkeeper4 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 @sintalkas σου εχω στελει π.μ ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις