NOMIKOS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 έ όχι και στην ανακύκλωση τα βιβλία.. αν δεν τα πάρει κανείς δωρίσε τα σε μια βιβλιοθήκη.. πχ στο Ευγενίδειο που είναι και δίπλα σου! σωστός τα βιβλία δεν είναι για ανακύκλωση.
salliara Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μπορεις να τα δωσεις και στο http://www.book2chance.gr. Ερχονται και παιρνουν τα βιβλια που δεν θες απ το σπιτι σου, και τα πουλανε πολυ φτηνα. Εχω παρει θησαυρους απο αυτους!
haris_216 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδιά nomikos και salliara καλές οι απόψεις σας (τις οποίες και ασπάζομαι απόλυτα) αλλά πριν σχολιάσετε διαβάστε και το υπόλοιπο thread. μην πιάνεστε από ένα μήνυμα χωρίς να δείτε τι έχει ειπωθεί παρακάτω. αν είχατε διαβάσει τότε ήδη θα ξέρατε ότι 1ον τα βιβλία ήδη δόθηκαν (μάλιστα αυτή τη στιγμή ταξιδεύουν σε κάποιον φοιτητή στη θεσ/νίκη) και 2ον ότι είναι βιβλία που θα΄έπρεπε να είχαν ήδη καταστραφεί, πολτοποιηθεί κλπ λόγω εμπορικών κανονισμών και νομοθεσίας συνεπώς μη δίνετε "φιλικές" (στο αυτί και το μυαλό) λυσεις όταν δεν ξέρετε ή δεν έχετε όλα τα δεδομένα.
washcloud Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 ...μα γιατί. Για καλό έδωσαν τις προτάσεις τους τα παιδιά (= ΕΙΝΑΙ "αμαρτία" να ανακυκλώνονται βιβλία, ασχέτως νομοθεσιών κι άλλων ιστοριών...). Άσε δε που παίζει να είχαν προσέξει ότι δόθηκαν, αλλά με την ευκαιρία μιλούσαν γενικά, για όποιον ενδιαφερόμενο, για οποιαδήποτε άλλη φορά...
haris_216 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 ...μα γιατί. Για καλό έδωσαν τις προτάσεις τους τα παιδιά.Άσε δε που παίζει να είχαν προσέξει ότι δόθηκαν, αλλά με την ευκαιρία μιλούσαν γενικά, για όποιον ενδιαφερόμενο, για οποιαδήποτε άλλη φορά... λυπάμαι αλλά δεν συμμερίζομαι την άποψη σου. και ο σχολιασμός του nomikos στο σχόλιο του kostas pap αλλά και το σχόλιο του salliara τα βλέπω διατυπωμένα σε εντελώς προσωπικό επίπεδο. όχι πως κανείς έχει προηγούμενα αλλά εγώ τα "διαβάζω" σαν ευθεία απάντηση στο post μου. νομίζω ότι όλοι είμαστε ενήλικες και έχουμε επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας για να μπορούμε να διατυπώσουμε διαφορετικά ένα γενικό ενημερωτικό σχόλιο ---------- Προσθήκη στις 14:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:06 ---------- σταματώ τα σχόλια μου σχετικά με το θέμα εδώ γιατί ίσως να έχουμε παρεξηγήσεις. ή ίσως να το "έπιασα" εγώ λάθος. σε τελευταία ανάλυση όλοι εδώ είμαστε για να βοηθήσει ό ένας τον άλλο με αυτά που δίνουμε ή παίρνουμε. απλή λύση για το μέλλον, να ποστάρω τι δίνω χωρίς παραπάνω σχόλια
Dark_son20 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 από το post του salliara έμαθαν ίσως 50-100 άτομα μια διαδικασία και ένα site που δεν το ήξεραν. τα forum δεν είναι personal chat είναι ανοιχτές κοινότητες συζήτησης
washcloud Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 ...ακριβώς για να μη τυχόν προκύψουν παρεξηγήσεις, έγραψα κι εγώ το αποπάνω. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις σχεδόν θιχτεί από τα σχόλιά τους haris, αλλά οκ, δεν ανακατεύομαι περαιτέρω (μη βρω εγώ κα'να "μπελά")...
kakaraki Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Αυτό πάντως με τα εμπορικά δικαιώματα που τροφοδοτούν τη ζωή ενός βιβλίου (ναι,είναι ζωντανό),εδώ μούκατσε... Πάλι καλά που δεν σκέφτηκαν να παίξουν παραπάνω πεντόβολα με το ΦΠΑ κι έτς... (στο 23% ας πούμε,γιατί δεν τους συμφέρει να διαβάζει ο κόσμος,ακόμα και Μανίνα ή τη σύνθεση του ROL στο καμπινέ...)
yioula Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Θα τηρήσω σειρά προτεραιότητας για όσα τα θέλουν 2 ή παραπάνω συνφορουμίτες. Cpu coolers εχεις πμ [αλλα δεν απαντησες ακομη] καλο σαβ/κο!
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Χαριζονται δυο φωτογραφικες ψηφιακες μηχανες Sony p71 3.2 Megapixel η πρωτη μου μηχανη Δεν ξερω αν βρω φορτιστη Sony W30 6 Megapixel Υπαρχει φορτιστης Παραλαβη μονο απο Λυκοβρυση Αττικης
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Με ενδιαφέρει η δεύτερη στέλνω PM Σου απαντησα φιλε μου.
diabibas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Αν δε κάτσει με τον dj_neo, θα ήθελα και εγώ τη δεύτερη. Thanks
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Αν δε κάτσει με τον dj_neo, θα ήθελα και εγώ τη δεύτερη. Thanks ΟΚ..Αυριο θα με παρει τηλ μου ειπε.
mitridi_g Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 γιαννη, αν δεν κάτσει με το παλουκάρι, με ενδιαφέρει κι εμένα η δεύτερη καμερούλα. ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις