diabibas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 100$ advertising coupon: >BMYF-V4F5-369H-2HED-6LQ Παρακαλώ όποιος το χρησιμοποιήσει (κι όχι "πρόκειται να") να το ποστάρει εδώ για να μην το προσπαθούν άλλοι. Επειδή είναι 100άρι, είναι κρίμα να πάει τσάμπα κι άδικα. Πάλι καλά που αυτός που τον χρησιμοποίησε πόσταρε εδώ....! Προσπαθώ κανά μισάωρο και δεν, έβγαλε μήνυμα ότι ο κωδικός χρησιμοποιήθηκε. Anyway, ευχαριστούμε για την προσφορά σου!
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Για την ιστορια, τι ηταν αυτο το κουπονι?
paylidis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Πάλι καλά που αυτός που τον χρησιμοποίησε πόσταρε εδώ....!Προσπαθώ κανά μισάωρο και δεν, έβγαλε μήνυμα ότι ο κωδικός χρησιμοποιήθηκε. Anyway, ευχαριστούμε για την προσφορά σου! και όμως τον χρησιμοποίησα μόλις 1 λεπτο πριν ποσταρω τετοιος κακος συγχρονισμος; να παω να παιξω κανενα ΚΙΝΟ ---------- Προσθήκη στις 22:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:33 ---------- Για την ιστορια, τι ηταν αυτο το κουπονι? για διαφήμιση μέσω google adwords (ξερεις, διαφημισεις δίπλα στην αναζητηση)
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 για διαφήμιση μέσω google adwords (ξερεις, διαφημισεις δίπλα στην αναζητηση) Gοt it, Τhanks.
diabibas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 και όμως τον χρησιμοποίησα μόλις 1 λεπτο πριν ποσταρω τετοιος κακος συγχρονισμος; να παω να παιξω κανενα ΚΙΝΟ ΟΚ man!! Καλοφάγωτο!
Praetorianos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Τι είναι αυτό και πώς χρησιμεύει; Για την ιστορια, τι ηταν αυτο το κουπονι? Το 'χω κάνει και με άλλα vouchers που έχω χαρίσει κατά καιρούς, επίτηδες δεν λέω τι είναι εξαρχής γιατί αυτός που το χρειάζεται περισσότερο καταλαβαίνει αμέσως τι είναι και το παίρνει πρώτος got it για ενα φιλο που χάρισα και το δικο μου. Thank you. Καλά πως γίνεται να ενεργοποίησε 2 vouchers στο ίδιο account?
barbamar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Κακός συγχρονισμός Πραίτωρ,bad timing που λέτε κι εσείς οι φραγκολεβαντινοτραφείς. Συνήθως αυτά τα μοιράζουν κάτω απ' το τραπέζι,ακριβώς για να αποφύγουν παρατράγουδα. Είναι σαν να πας να ταΐσεις πιτσιρίκι και μόλις έχει ανοίξει το στοματάκι του το παίρνεις και αλλάζεις κατεύθυνση. Θινκ αμπάουτ ιτ.
paylidis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Το 'χω κάνει και με άλλα vouchers που έχω χαρίσει κατά καιρούς, επίτηδες δεν λέω τι είναι εξαρχής γιατί αυτός που το χρειάζεται περισσότερο καταλαβαίνει αμέσως τι είναι και το παίρνει πρώτος Καλά πως γίνεται να ενεργοποίησε 2 vouchers στο ίδιο account? Απλό, έκανε και 2ο account!
Praetorianos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Συνήθως αυτά τα μοιράζουν κάτω απ' το τραπέζι,ακριβώς για να αποφύγουν παρατράγουδα. Όσα ήταν να φύγουν κάτω απ' το τραπέζι, φύγανε. Τώρα λειτουργώ σε free market όρους
diabibas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Όσα ήταν να φύγουν κάτω απ' το τραπέζι, φύγανε. Τώρα λειτουργώ σε free market όρους "Βουταρία" όπως λέγαμε και εμείς όταν είμασταν στα παιδικά μας χρόνια και πετούσαμε τα χαρτάκια με τους αθλητές και τα stickers στον αέρα. (αφορά τους άνω των 30 ετών)
worldcitizen Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Χαρίζονται 2 οθόνες CRT 17": LG Flatron 795FT Philips 107T6 Παραλαβή από κέντρο Θεσσαλονίκης
dermitzos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 "Βουταρία" όπως λέγαμε και εμείς όταν είμασταν στα παιδικά μας χρόνια και πετούσαμε τα χαρτάκια με τους αθλητές και τα stickers στον αέρα.(αφορά τους άνω των 30 ετών) Και όχι μόνο
washcloud Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 "Βουταρία" όπως λέγαμε και εμείς όταν είμασταν στα παιδικά μας χρόνια και πετούσαμε τα χαρτάκια με τους αθλητές και τα stickers στον αέρα.(αφορά τους άνω των 30 ετών) Γιάμα, γιάμα.
dumbodumby Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Έχω κάτι μελάνια από τον εκτυπωτή μου που χάλασε, δύο γεμάτα και δύο μισά, Νο. 27 + 28 μαύρο έγχρωμο Αθήνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις