Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πολύ εύκολο νούμερο και θέλω να διακόψω τη σύμβαση. Επειδή όμως θα πρέπει να πληρώσω 50€ επιδότηση, χαρίζω αυτό το νουμεράκι στο φίλο/φίλη που θα ενδιαφερθεί. Το νούμερο είναι στο δίκτυο της Cosmote, στο πρόγραμμα Απεριόριστα 15, με την έκπτωση των 5€.

Ο αριθμός είναι ο 6949-89-89-90.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
H Οθονη ειναι διαθεσιμη;

Δεν βλέπω φως με το SOfos μου έστειλε κανα 2 φορές pm δεν κατάφερε να έρθει όμως

αν είναι και δεν απαντήσει μέχρι Σάββατο πήρες σειρά και αν μέχρι Κυριακή δεν την εχω δώσει πάει για πέταμα

σόρρυ παίδες αλλά είναι και μεγάλη και πιάνει χώρο πια

Δημοσ.
H Οθονη ειναι διαθεσιμη;

Δεν βλέπω φως με το SOfos μου έστειλε κανα 2 φορές pm δεν κατάφερε να έρθει όμως

αν είναι και δεν απαντήσει μέχρι Σάββατο πήρες σειρά και αν μέχρι Κυριακή δεν την εχω δώσει πάει για πέταμα

Δημοσ.

Σε ποια περιοχη εισαι ειπαμε;

Δημοσ.

Σε ποια περιοχη εισαι ειπαμε;

Δημοσ.

έξω από τα συνήθη αντικείμενα που χαρίζονται σε αυτό το thread, δίνονται δύο κομοδίνα ΙΚΕΑ από την σειρά MALM. είναι σαν και αυτά http://lh5.ggpht.com/_B-mxKV4LrBk/SDDE94Y1ujI/AAAAAAAAAL0/FtnomTblj_A/MALMbed_tables1.JPG, στο ίδιο ακριβώς χρώμα το οποίο όμως πια δεν το φέρνει το IKEA. είναι σε άψογη κατάσταση. ΠΡΟΣΟΧΗ τα κομοδίνα αυτά, όπως φαίνεται και στην φωτο, δεν μπορούν να σταθούν μόνα τους αλλά πρέπει να συνδυαστούν με το αντίστοιχο κρεβάτι καθώς στηρίζονται σε αυτό.

παραλαβή από νέα σμύρνη (σίγουρα θα χρειαστεί αυτοκίνητο λόγω όγκου)

η συνήθης διαδικασία για εκδήλωση ενδιαφέροντος. πρώτα post εδώ και μετά pm.

για την αποφυγή παρεξηγήσεων να πω ότι η αγγελία έχει ήδη μπει και σε άλλο site συνεπώς θα προτιμηθεί όποιος ποστάρει πρώτος και στα δύο sites

Δημοσ.

έξω από τα συνήθη αντικείμενα που χαρίζονται σε αυτό το thread, δίνονται δύο κομοδίνα ΙΚΕΑ από την σειρά MALM. είναι σαν και αυτά http://lh5.ggpht.com/_B-mxKV4LrBk/SDDE94Y1ujI/AAAAAAAAAL0/FtnomTblj_A/MALMbed_tables1.JPG, στο ίδιο ακριβώς χρώμα το οποίο όμως πια δεν το φέρνει το IKEA. είναι σε άψογη κατάσταση. ΠΡΟΣΟΧΗ τα κομοδίνα αυτά, όπως φαίνεται και στην φωτο, δεν μπορούν να σταθούν μόνα τους αλλά πρέπει να συνδυαστούν με το αντίστοιχο κρεβάτι καθώς στηρίζονται σε αυτό.

παραλαβή από νέα σμύρνη (σίγουρα θα χρειαστεί αυτοκίνητο λόγω όγκου)

η συνήθης διαδικασία για εκδήλωση ενδιαφέροντος. πρώτα post εδώ και μετά pm.

για την αποφυγή παρεξηγήσεων να πω ότι η αγγελία έχει ήδη μπει και σε άλλο site συνεπώς θα προτιμηθεί όποιος ποστάρει πρώτος και στα δύο sites

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...