Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες ο celeron 733 ειναι ακομα δια8εσιμος να ξερετε. οποιος θελει μπορει να περασει απο το σπιτι (δυτικη μακεδονια) να τον παραλλαβει. κερναω κ καφε! σε αλλη περιπτωση ισως να μπορεσω να το στειλω αν βρω χρονο! επικοινωνια με πμ, σας ευχαριστω !

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
δυο ασυρματα ποντικια Logitech MX700 με της βασης τους πρεπει να εχω και τα τροφοδοτικα τους παραλαβη απο ηλεκτρικο σταθμο Καλλιθας :-)

να ευχαριστήσω και δημόσια τον sotos1 για το ποντικι! :-)

Δημοσ.
να ευχαριστήσω και δημόσια τον sotos1 για το ποντικι! :-)

Πρόλαβες?

Και εγώ ευχαριστώ πάρα πολύ τον Σωτήρη, πήρα το άλλο!!

Δημοσ.
καλημερα αν δεν την παρει ο doekes με ενδιαφερει κι εμενα η οθονη

Που χάθηκες εσύ; :P

Ακόμα περιμένω συνεννόηση για την τηλεόραση! ;)

Δημοσ.

Μαρία, επειδή δε σε βρίσκω πουθενά, να ξέρεις ότι άμα ξαναποτίσεις τις γλάστρες σου όταν έχω απλωμένη μπουγάδα, θα γίνει χαμός

Δημοσ.
Μαρία, επειδή δε σε βρίσκω πουθενά, να ξέρεις ότι άμα ξαναποτίσεις τις γλάστρες σου όταν έχω απλωμένη μπουγάδα, θα γίνει χαμός

Για να τη προσέξεις το κάνει βρε παλιόπαιδο!

Δημοσ.
Καλημερα ενδιαφερομαι για την οθονη.Ευχαριστω :-)

καλημερα αν δεν την παρει ο doekes με ενδιαφερει κι εμενα η οθονη

Αν περίσεψε η καμμένη Sony του φίλου ενδιαφέρομαι και γω.

Όπως και για το ένα ασύρματο mouse του sotos

Θα την πάρει ο Doakes, αν δεν καταφέρει να την επισκευάσει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος θα επιστραφεί στο κοινό ;) :shock:;)

Δημοσ.

HP ScanJet 3500c,μόλις μου το φέρανε για επισκευή-σιγά μη κάτσω να το φτιάξω.Είπαν ότι scanάρει πράσινα,μάλλον βαζελοφέρνει η λάμπα.

Χαρίζεται,παραλαβή από δω (Αθήνα).

Δεν μου άφησαν τροφοδοτικό,το κράτησαν μόλις τους είπα "πάρτε το πίσω,δεν αναλαμβάνω" και βαρέθηκαν να το ξανακουβαλάνε στην έδρα τους.Όμως ένα κοινό 12βολτο 1.25mA,βολεύει.

Επίσης μπορεί να βρεθεί και εκτυπωτάκος HP D1560,αυτός έχει προικιά (καλώδια,cd,τροφοδοτικό),αλλά μελάνια γιοκ.Τα γνωστά,δούλευε μέχρι να χαλάσει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Και μιας που λύσαμε το θέμα των μεταπρατών/μεταπωλητών της ενότητας "Μην πετάτε τίποτα", με την πλάστιγγα να γέρνει υπέρ αυτών, να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι έχω για χάρισμα τα εξής:

• Έγχρωμη τηλεόραση JVC, μοντέλο AV-21JT5EU, 21 ιντσών, με μικρό επισκευάσιμο πρόβλημα (κατά τη λειτουργία της η οθόνη γίνεται πράσινη και χρειάζεται επανεκκίνηση για να επανέλθει). Μου είπαν ότι χρειάζεται μια "ψυχρή κόλληση" και θα παίζει "καμπάνα"(!), αλλά δεν υπάρχει ούτε χρήμα, ούτε και χρόνος να πάει για επισκευή.

• Οθόνη CRT Philips, μοντέλο 105ΜΒ, 15 ιντσών, με ενσωματωμένα ηχεία, θύρα USB, εισόδους audio in, mic in και έξοδο ακουστικών, πλήρως λειτουργική.

Ένεκα, λοιπόν, της οικονομικής κρίσης και για να μη στεναχωρηθώ πολύ αν αυτός που θα πάρει κάτι από τα δύο (ή και τα δύο) τα βγάλει στο κλαρί είτε μέσω forum είτε με αγγελία στη Χρυσή Ευκαιρία είτε από το μαγαζάκι του στην Ομόνοια, ζητώ τα άτομα που θα τα πάρουν να αναλάβουν αφιλοκερδώς (εφόσον διαθέτουν τη γνώση και τον απαραίτητο εξοπλισμό):

α) τον έλεγχο της χαλασμένης μητρικής του υπολογιστή μου και -σε περίπτωση που επισκευάζεται- την αντίστοιχη εργασία, καθώς και

β) την επισκευή ενός ραδιοφωνικού δέκτη USB που χρειάζεται μια κόλληση με κολλητήρι!

Useful info:

- Τις κουμούτσες τις παραλαμβάνετε από Καλλιθέα.

- Για την εξυπηρέτηση με μητρική-USB radio, συνεννόηση με pm.

- Πρώτα postάρετε και μετά pmάρετε!!! :mrgreen:

Καλή εβδομάδα! ;)

Να ενημερώσω το νήμα ότι εδώ και λίγα λεπτά η τηλεόραση πέρασε στην κατοχή του φίλτατου cm80, ο οποίος ανέλαβε επίσης:

1. Να φτιάξει τις 3 κολλήσεις που χρειάζεται το USB radio για να ξαναλειτουργήσει.
  2. Να ελέγξει το προβληματικό PC και -αν μπορέσει- να το επισκευάσει (πήρε ολόκληρο το κουτί ο αθεόφοβος, αλλά με τέτοια προθυμία να με βοηθήσει/εξυπηρετήσει, που ό,τι και να γράψω για να τον ευχαριστήσω θα είναι λίγο!).

Ακούς wash?!

Για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται, απομένει για χάρισμα:

• Οθόνη CRT Philips, μοντέλο 105ΜΒ, 15 ιντσών, με ενσωματωμένα ηχεία, θύρα USB, εισόδους audio in, mic in και έξοδο ακουστικών, πλήρως λειτουργική.

Για λίγο ακόμα κοντά σας! Μετά μάλλον θα τη φάει η ανακύκλωση... :eek:

Edit: O ανωτέρω αναφερθείς συμφορουμίτης με ενημέρωσε ότι εκτός από το USB radio ΚΑΙ το PC μου λειτουργεί κανονικά, καθώς το πρόβλημα είχε προκύψει από δική μου μ@λ@κί@ και πλημμελή έλεγχο που είχα κάνει εγώ όταν εμφανίστηκε το πρόβλημα (είχε φύγει το καλώδιο τροφοδοσίας από την κάρτα γραφικών... :o)!

Τί άλλο, λοιπόν, μπορώ να πω πέρα από ένα μεγάλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" για το χρόνο που αφιέρωσε ο Χρήστος ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ για να με βοηθήσει!

Μακάρι το συγκεκριμένο νήμα να εξελιχθεί σιγά-σιγά και σε ένα ευρύτερο δίκτυο αλληλοβοηθείας μεταξύ των μελών, καθώς οι μέρες που έρχονται θα είναι ακόμα πιο δύσκολες και πάντα θα υπάρχει η ανάγκη για ειλικρινή και ανιδιοτελή προσφορά προς τον συνάνθρωπο... (Ακούγεται κάπως βαρύγδουπο, αλλά το πιστεύω).

Α, και σε καλή μεριά η τηλεόραση!!! ;)

Επεξ/σία από DeMaitre
Δημοσ.

Ευχαριστω κι εγω με τη σειρα μου το Δημητρη για την τηλεοραση. Η δικη μου προσφορα ηταν το λιγοτερο που θα μπορουσα να κανω και μακαρι το παραδειγμα αυτο να συνεχιστει κι απο αλλους...

Υ.Γ. Δημητρη οποτε με ξαναχρειαστεις το νουμερο μου το εχεις!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δινω τα παρακατω

dvdrw LG lightscrible IDE ---- δεν υπαρχει πια

15 ή 20 (δεν ειμαι σιγουρος ) μετρα καλωδιο ethernet ---- δεν υπαρχει πια

2 12αρια ανεμιστηρακια thermaltake

μια καμερα logitech (συμβατη με windows xp και πισω) ---- δεν υπαρχει πια

FarCry για υπολογιστη

DVDs Home, Bank Bang και Blade Trinity

στειλτε και πμ για να το δω στα σιγουρα....

Επεξ/σία από nik1992
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και έχω και εγώ μια Crt που κάθετε παραλαβή από το σπίτι μου

είναι μια Samsung Syncmaster 793s είναι άσπρο κουφάρι

παίζει κανονικά από όσο θυμάμαι αλλά έχει και καιρό να δουλέψει οπότε δεν κόβω το κεφάλι μου

οτι δουλεύει πάντως δουλεύει

αν κάποιος την θέλει πόστ εδώ πρώτα και μετά pm μην έχουμε πάλι μαλλιοτραβήγματα από τις κυρίες του φόρουμ

Επεξ/σία από Vatos_locos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...