Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ευχαριστώ παιδιά. Θα το κοιτάξω αύριο και θα το δούμε. Αν μπορεί να μείνει στην άκρη τουλάχιστον μία από τις οθόνες για μία δύο μέρες...

θα τις κρατήσω, μην ανήσυχης... εάν δεν ήμουν πνιγμένος στην δουλειά, θα τις έφερνα ο ίδιος (ευκαιρία για βόλτες!).

Δημοσ.

Και γω,άνετα.

Μαζέψτε τα ελλείματά σας σε hard και postάρετε,έστω κι αν δεν επιτρέπεται η ζήτα.Γι αυτό το σκοπό όμως οι κανονισμοί τσαλαπατιούνται,έτσι ώ θαυμαστέ περαδώθε;

Να το κάνουμε και sticky άμα λάχει;Καμια "κοινότητα",τπτ ακριτικά χωριά,καμια φτωχοκακόμοιρη φάση έστω;

Από του να τα δαγκώνουν τα αλβανόγυφτα με τα τρίκυκλα ή οι επαγγελματίες τρακαστράτοι απόλλωνες,καλύτερα είναι να ξέρουμε ότι θα χαρούν τπτ παιδάκια.

Στο χωριό έσμπρωξα δυό πλήρη σετς ως τώρα,πιάσανε τόπο.Άμα γεράσω (...κι άλλο) θα τους βάλω και ιντερνέτ.

Δημοσ.

δυο ασυρματα ποντικια Logitech MX700 με της βασης τους πρεπει να εχω και τα τροφοδοτικα τους παραλαβη απο ηλεκτρικο σταθμο Καλλιθας :-)

Δημοσ.
δυο ασυρματα ποντικια Logitech MX700 με της βασης τους πρεπει να εχω και τα τροφοδοτικα τους παραλαβη απο ηλεκτρικο σταθμο Καλλιθας :-)

Μπορώ να έχω το ένα πρακαλώ?

Δημοσ.

αν περισσεύει το άλλο θα ηταν καλοδεχούμενο. Πες μου αν ειναι. Ευχαριστω ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαρίζω οθόνη Sony SDM-HS94P

luminance 400 cd/m2 • contrast ratio 500 :1 • 19 inch 4:3 • SXGA 1280 x 1024 pixels

Analog and digital DVI inputs

Η ποιότητα της είναι σίγουρα αξεπέραστη και σε όποιον αρέσουν τα XBRITE panel της sony είναι ότι καλύτερο. Η οθόνη άντε να λειτουργούσε 10 ώρες / μήνα κατά Μ.Ο.

Ενδεικτικές φωτό:

img_82061333_1279065504_abig.jpg

sc001.jpg

Sdm-hs94p_5.jpg

Το πρόβλημα της είναι η συγκεκριμένη πλακέτα τροφοδοσίας όπου δεν δίνει ρεύμα, οπότε δεν ανάβει ούτε το λαμπάκι του Power στην οθόνη. Υποθέτω πως στο κάτω αριστερό τεταρτημόριο της πλακέτας κάτι έχει "καεί"

lcdcmall_68.jpg

Τη δίνω μόνο σε όποιον κάνει τον κόπο να έρθει στα Κ.Πατήσια ή στην Φιλαδέλφεια και κατά προτίμηση σε φοιτητή ηλεκτρονικό ο οποίος θα γουστάρει να ασχοληθεί κ να την φτιάξει (και για το γαμώτο να μου στείλει ένα μνμ να μου πει πως την έφτιαξε) ενώ θα την χρησιμοποιήσει για αυτόν και δεν θα την πουλήσει (όπως παρατηρώ γίνεται σε πολλά πράγματα που έχουν χαρισθεί).

Το κακό είναι πως στην ίδια πλακέτα περνάει το ρευμα που ανάβει τις 4 λάμπες της οθόνης όπως και η τροφοδοσία. Αν ήταν μόνο η πλακέτα τροφοδοσίας σχετικά εύκολα θα μπορούσε να αντικατασταθεί από ένα εξωτερικό τροφοδοτικό. Λύσεις πολλές, χρόνος λίγος όμως :)

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.

Καλημέρα! Ενδιαφέρομαι και γω για κάποιο απ τα 2 αν δεν έφυγαν ήδη..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Χαρίζονται 4 οθόνες 17" CRT (2x Hewlett Packard, Viewsonic, Samsung) σε αριστη κατάσταση.

Παραλαβή από Λεωφόρο Συγγρού, Παλαιό Φάληρο.

Τελικά βρέθηκαν δύο οθόνες και είμαστε οκ. Ευχαριστώ πολύ. Μπορείς να τις διαθέσεις σε όποιον τις θέλει.

Επεξ/σία από firewalker
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τελικά βρέθηκαν δύο οθόνες και είμαστε οκ. Ευχαριστώ πολύ. Μπορείς να τις διαθέσεις σε όποιων τις θέλει.

Χαρίζονται 4 οθόνες 17" CRT (2x Hewlett Packard, Viewsonic, Samsung) σε αριστη κατάσταση.

Okay, οποιος ενδιαφέρεται για οθόνη(ες) ας μου στείλει PM να το κανονίσουμε.

Επεξ/σία από Loreto
Δημοσ.

Okay, οποιος ενδιαφέρεται για οθόνη(ες) ας μου στείλει PM να το κανονίσουμε.

θα με ενδιεφερε για της 2, στελνω και πμ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...