souvlaki Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Aν και καθυστερημένα να ευχαριστήσω τον φίλο haris_216 για το πανελάκι zalman!!! Eυχαριστώ!
washcloud Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω μια οθόνη Sony SDM-HS74P, 17" που πριν από μερικές μέρες άρχισε να σβήνει κάθε 3 και λίγο.Ενώ δούλευες κανονικά, μαύριζε και έπρεπε να περιμένεις κανα 2-3 λεπτά, να την κάνεις ένα restart (την οθόνη, όχι το pc) για να ξανανοίξει. Δεδομένου ότι μου το έκανε και στο bios υποθέτω ότι δεν είναι πρόβλημα της κάρτας κλπ. Το θέμα είναι ότι έβαλα μια άλλη που βρήκα και αυτή την έχω στην πόρτα έτοιμη να φύγει. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να δοκιμάσει την τύχη του μπας και του δουλέψει ας στείλει ένα pm αλλιώς την πάω ανακύκλωση. Παραλαβή από εξάρχεια ή γύρω περιοχές. ...γιατί, το...BIOS, ΔΕΝ χρειάζεσαι κάρτα γραφικών για να το δεις...; H περιγραφή πάντως είναι τυπικουριά "χαλασμένων" ψυχρών κολλήσεων, που με ένα κολλητήρι και λίγη υπομονή, τις κάνεις σαν καινούριες...(= το πάλαι-ποτέ αγαπημένο δάγκωμα των απανταχού τεχνικών, που για χαβαλεδοδουλειά συνήθως, τσιμπάγανε κονσίντεραμπλ αμάουντς οφ ντράκμας).
haris_216 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο noa6064 για την οθόνη που μου έδωσε
arxaggelos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 έχω καμία 40ρια πλαστικές άδειες θήκες από cd σε τέλεια κατάσταση οι περισσότερες, χωρίς ετικέτες. Τα πιο πολλά είναι slim. Αύριο - μεθαύριο θα πεταχτούν, οπότε αν ενδιαφέρεται κανένας ας μου στείλει πμ να του πω από που μπορεί να έρθει να τα πάρει. Είμαι Θεσσαλονίκη.
caution Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Τις δημόσιες ευχαριστίες μου στον eSATA I owe you one Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2010 από caution
Cue Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω ένα Shuttle XPC SN42 (νομίζω) με Athlon XP 2500+, 1Gb Ram (αν θυμάμαι), Nvidia FX5200, DVD-R (σε άγνωστη κατάσταση) με καμμένο τροφοδοτικό. Όποιος το θέλει μπορεί να το πάρει. Το "πρόβλημα" είναι ότι είμαι Εδιμβούργο και αποστολή δεν παίζει.
wizzy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Χαρίζω το επιστημονικό κομπιουτεράκι Casio FX-350ES. Είναι μεταχειρισμένο μεν, αλλά ελάχιστα δε και βρίσκεται σε πλήρως λειτουργική κατάσταση. To manual μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Το πήρα για έναν σκοπό ο οποίος τελικά δεν τελεσφόρησε και το έχω απλά για κάνω πράξεις (κοινώς χρησιμοποιώ 4 από τις 249 λειτουργίες που έχει). Όποιος το θέλει, κάνει πρώτα post ΕΔΩ και μετά pm για συνεννόηση. Έξοδα αποστολής δικά μου.
diabibas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Χαρίζω το επιστημονικό κομπιουτεράκι Casio FX-350ES. Είναι μεταχειρισμένο μεν, αλλά ελάχιστα δε και βρίσκεται σε πλήρως λειτουργική κατάσταση. To manual μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Το πήρα για έναν σκοπό ο οποίος τελικά δεν τελεσφόρησε και το έχω απλά για κάνω πράξεις (κοινώς χρησιμοποιώ 4 από τις 249 λειτουργίες που έχει). Όποιος το θέλει, κάνει πρώτα post ΕΔΩ και μετά pm για συνεννόηση. Έξοδα αποστολής δικά μου. Αν σου είναι εύκολο θα το ήθελα. Ευχαριστώ!
azografos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Αν για κάποιο λόγο κάτι πάει στραβά με τον diabibas, ενδιαφέρομαι κι εγώ. Οπότε ενημέρωσε με, σε PM με τηλέφωνο για συνεννόηση ... Είμαι Θεσσαλονίκη και αναλαμβάνω ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΓΩ τα έξοδα αποστολής αφού είσαι διατεθειμένος να στείλεις ...
mithrid Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 μεσα κ εγω για το calculator.εχεις pm wizzy
Loreto Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Χαρίζονται 4 οθόνες 17" CRT (2x Hewlett Packard, Viewsonic, Samsung) σε αριστη κατάσταση. Παραλαβή από Λεωφόρο Συγγρού, Παλαιό Φάληρο.
firewalker Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Χαρίζονται 4 οθόνες 17" CRT (2x Hewlett Packard, Viewsonic, Samsung) σε αριστη κατάσταση. Παραλαβή από Λεωφόρο Συγγρού, Παλαιό Φάληρο. Είναι δύσκολο να τις στείλουμε προς Βόλο σε ένα σχολείο που έχει 2 καμένες ε; Να ρωτήσω συναδέρφους αν έχουν όρεξη να αναλάβουμε τα έξοδα αποστολής; Εσύ μπορείς να μπεις στην διαδικασία αποστολής τους; Δύσκολα ε;
Loreto Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι δύσκολο να τις στείλουμε προς Βόλο σε ένα σχολείο που έχει 2 καμένες ε; Να ρωτήσω συναδέρφους αν έχουν όρεξη να αναλάβουμε τα έξοδα αποστολής; Εσύ μπορείς να μπεις στην διαδικασία αποστολής τους; Δύσκολα ε; Εάν μπορείτε να καλύψτε τα έξοδα, θα τις πάω ο ίδιος σε μεταφορική εταιρία, απλά δεν ξέρω τι γίνεται τώρα με την απεργία.
barbamar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι δύσκολο να τις στείλουμε προς Βόλο σε ένα σχολείο που έχει 2 καμένες ε; Να ρωτήσω συναδέρφους αν έχουν όρεξη να αναλάβουμε τα έξοδα αποστολής; Εσύ μπορείς να μπεις στην διαδικασία αποστολής τους; Δύσκολα ε; Άμα φανεί κανένας με αμάξι κατα Αθήνα μεριά,έχω για το σχολείο σας ένα σετάκι PIII (αλλά σήκωνε αρχιτεκτονικό γραφείο...) + AOC 19" Glrs.
firewalker Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ παιδιά. Θα το κοιτάξω αύριο και θα το δούμε. Αν μπορεί να μείνει στην άκρη τουλάχιστον μία από τις οθόνες για μία δύο μέρες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις