cm80 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Και μιας που λύσαμε το θέμα των μεταπρατών/μεταπωλητών της ενότητας "Μην πετάτε τίποτα", με την πλάστιγγα να γέρνει υπέρ αυτών, να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι έχω για χάρισμα τα εξής: Έγχρωμη τηλεόραση JVC, μοντέλο AV-21JT5EU, 21 ιντσών, με μικρό επισκευάσιμο πρόβλημα (κατά τη λειτουργία της η οθόνη γίνεται πράσινη και χρειάζεται επανεκκίνηση για να επανέλθει). Μου είπαν ότι χρειάζεται μια "ψυχρή κόλληση" και θα παίζει "καμπάνα"(!), αλλά δεν υπάρχει ούτε χρήμα, ούτε και χρόνος να πάει για επισκευή. Οθόνη CRT Philips, μοντέλο 105ΜΒ, 15 ιντσών, με ενσωματωμένα ηχεία, θύρα USB, εισόδους audio in, mic in και έξοδο ακουστικών, πλήρως λειτουργική. Ένεκα, λοιπόν, της οικονομικής κρίσης και για να μη στεναχωρηθώ πολύ αν αυτός που θα πάρει κάτι από τα δύο (ή και τα δύο) τα βγάλει στο κλαρί είτε μέσω forum είτε με αγγελία στη Χρυσή Ευκαιρία είτε από το μαγαζάκι του στην Ομόνοια, ζητώ τα άτομα που θα τα πάρουν να αναλάβουν αφιλοκερδώς (εφόσον διαθέτουν τη γνώση και τον απαραίτητο εξοπλισμό): α) τον έλεγχο της χαλασμένης μητρικής του υπολογιστή μου και -σε περίπτωση που επισκευάζεται- την αντίστοιχη εργασία, καθώς και β) την επισκευή ενός ραδιοφωνικού δέκτη USB που χρειάζεται μια κόλληση με κολλητήρι! Useful info: - Τις κουμούτσες τις παραλαμβάνετε από Καλλιθέα. - Για την εξυπηρέτηση με μητρική-USB radio, συνεννόηση με pm. - Πρώτα postάρετε και μετά pmάρετε!!! Καλή εβδομάδα! Καλησπερα. Ενδιαφερομαι για την εγχρωμη τηλεόραση JVC και μια και σπουδαζω ηλεκτρονικος ειναι μια καλη αρχη για να δω τι εχω μαθει ως τωρα. Επισης μπορω να βοηθησω στην επισκευή του ραδιοφωνικού δέκτη USB και μπορω να ριξω μια ματια και στην μητρικη χωρις ομως να υποσχομαι τπτ. Α! Ειμαστε και γειτονες. Ειμαι πετραλωνα
sotos 1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 να ευχαριστήσω δημόσια τον φιλο JERONIMO888 για την web camera που μου χαρισε
Mika Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 να ευχαριστήσω δημόσια τον φιλο JERONIMO888 για την web camera που μου χαρισε κι εγω το ιδιο αλλα για τον αποκωδικοποιητη
antonios_1980 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 καλημερα!!! εχω ενα κουτι με διαφορα πραγματα μεσα, mobo, cpu (celeron 733 νομιζω), μνημες, dvd, σε πολυ καλη κατασταση και λειτουργικο. μαλλον θα χρειαστει τροφοδοτικο κ ισως δισκο, δεν ειμαι σιγουρος ομως. παραλλαβη απο το σπιτι μου (δυτικη μακεδονια) λογω βαρους! επικοινωνια με πμ. σας ευχαριστω!
paylidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 καλημερα!!! εχω ενα κουτι με διαφορα πραγματα μεσα, mobo, cpu (celeron 733 νομιζω), μνημες, dvd, σε πολυ καλη κατασταση και λειτουργικο. μαλλον θα χρειαστει τροφοδοτικο κ ισως δισκο, δεν ειμαι σιγουρος ομως. παραλλαβη απο το σπιτι μου (δυτικη μακεδονια) λογω βαρους! επικοινωνια με πμ. σας ευχαριστω! θα με ενδιέφεραν οι μνημες αν μπορουσες να δεις χαρακτηριστικα. ευχαριστώ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Παρακαλούνται τα μέλη να σεβαστούν το πλαίσιο του νήματος, όπως έχει περιγραφεί αναλυτικά εδώ. Μη ζητάτε να σας χαρίσουν πράγματα, μη δημοσιεύετε αγγελίες ζήτησης. Αν δεν έχετε ακόμη δικαίωμα δημοσίευσης αγγελίας, περιμένετε έως ότου το αποκτήσετε και μην επιχειρείτε να παρακάμψετε τους κανονισμούς. Ευχαριστώ.
eSATA Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Χαρίζεται fan controller zalman. Αν θυμάμαι καλά δε ανάβει το λαμπάκι του fan 2 αλλά ρεύμα δίνει. Είμαι Θεσσαλονίκη στέλνω παντού. (το πρώτο ποστ εδώ)
supermedoras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε το θελω εγω το fan controller zalman Eχεις πμ
geioannou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 να ευχαριστησω τον JERONIMO888 για την μνημη που μου εδωσε. στην πρωτη ευκαιρια ελευθερου χρονου θα φτιαχτει μηχανημα για ανιψάκι....
noa6064 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω μια οθόνη Sony SDM-HS74P, 17" που πριν από μερικές μέρες άρχισε να σβήνει κάθε 3 και λίγο. Ενώ δούλευες κανονικά, μαύριζε και έπρεπε να περιμένεις κανα 2-3 λεπτά, να την κάνεις ένα restart (την οθόνη, όχι το pc) για να ξανανοίξει. Δεδομένου ότι μου το έκανε και στο bios υποθέτω ότι δεν είναι πρόβλημα της κάρτας κλπ. Το θέμα είναι ότι έβαλα μια άλλη που βρήκα και αυτή την έχω στην πόρτα έτοιμη να φύγει. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να δοκιμάσει την τύχη του μπας και του δουλέψει ας στείλει ένα pm αλλιώς την πάω ανακύκλωση. Παραλαβή από εξάρχεια ή γύρω περιοχές.
haris_216 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω μια οθόνη Sony SDM-HS74P, 17" που πριν από μερικές μέρες άρχισε να σβήνει κάθε 3 και λίγο.Ενώ δούλευες κανονικά, μαύριζε και έπρεπε να περιμένεις κανα 2-3 λεπτά, να την κάνεις ένα restart (την οθόνη, όχι το pc) για να ξανανοίξει. Δεδομένου ότι μου το έκανε και στο bios υποθέτω ότι δεν είναι πρόβλημα της κάρτας κλπ. Το θέμα είναι ότι έβαλα μια άλλη που βρήκα και αυτή την έχω στην πόρτα έτοιμη να φύγει. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να δοκιμάσει την τύχη του μπας και του δουλέψει ας στείλει ένα pm αλλιώς την πάω ανακύκλωση. Παραλαβή από εξάρχεια ή γύρω περιοχές. καλησπέρα θα με ενδιέφερε η οθόνη στέλνω pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις