Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο washcloud μέσα από το αρκετά αναλυτικό και περιγραφικό του post με κάλυψε πλήρως. είπε πράγματα που είχα σκεφτεί αλλά και άλλα που δεν τα είχα σκεφτεί. σίγουρα όμως συμφωνώ απόλυτα με όλα.

Δημοσ.

συγχαρητηρια στον washcloud για το κατατοπιστικατατο ποστ του!συμφωνω απολυτα με την πληρη και λεπτομερη αναλυση του!

Δημοσ.
καταρχην ευχαριστω τον ευγενικο,ευθυμο,πολυ συμπαθητικο και γρηγορο στην ανταποκριση Praetoriano!!!!φιλε εισαι το κατι αλλο!!:-):-D

Κυριε ΠαρηΓ,με παρεξηγησατε..σκοπιμως μαλλον...

και εντελως πληροφοριακα και για να σε απαλλαξω και απο αλλα ασκοπα ψαξιματα εχω δηλωσει αυτη την αγγελια σε αλλα 5λινκς.αν ενδιαφερεσαι να παρεις κατι στειλε μου πμ :X

την εμπιστοσυνη και την χαρα των ατομων που συναλλασομαι την εχω ηδη και γνωριζουν το ποιον μου και δεν θα δωσω λογο σε κανεναν που δεν εχω παρε-δωσε.καπιτο? :P

α!και τωρα που το θυμηθηκα!εισαι ο τυπος απο το γερακα που μου ειχε δηλωσει στο παρελθον μεσω πμ οτι θα μου χαρισει μια μνημη,αλλα οταν τον επερνα τηλ για ραντεβου ειχε εξαφανιστει...δεν πειραζει..περαστικα!

επισης δηλωνω οτι ο εκτυπωτης 710c δοθηκε σε ενα παλικαρι απο αλλο φορουμ και εν συνεχεια..

χαριζεται dvd-player CROWN με χειρηστηριο.υποστηριζει και DIVX.επαιξε για κανα μηνα και ξαφνικα δεν διαβαζε τα dvd-cd.το αποσυνδεσα και το χαριζω σε οποιον ασχολειται με αυτα,αλλιως παει για ανακυκλωση..ευχαριστω

Ναι αυτός είμαι. Ομως ενημερώθηκα μεσω πμ , με λινκς για αποδειξη των δρασεων σου.. Φυσικά έπειτα απο τέτοιες αποδειξεις θεωρησα οτι δεν ειχε νοημα να στις δωσω εσενα και να τα πουλησεις μετά...Και ξερω οτι πολλες φορες δεν πας ο ιδιος αλλα στελνεις αλλους και σε ξέρουν πάρα πολλοί... Και παρα πολλά άτομα ειναι εκνευρισμένα που πουλησες τα πραγματα τους αλλα δεν θελουν /ντρεπονται να μιλησουν εδώ για σένα ...

Οπως και να εχει το να παιρνεις συνεχως πραγματα που χαριζονται ... κατι δειχνει... οπου υπαρχει καπνός....

Και τελος για το ραντεβου ΔΕΝ κλεισαμε ραντεβου και μου ειχες πει απο βδομάδα οτι θα περάσεις και δε με πηρες καποιο τηλεφωνο περα της αρχικης.

Δε θελω να κρίνω οτι κανεις δική σου επιλογή απλά μου κάθεται ασχημα να δω κατι δικο μου να πουλιεται και να μη το πάρει καποιος που το θελει για ενα σκοπο ..

Δημοσ.

Και μιας που λύσαμε το θέμα των μεταπρατών/μεταπωλητών της ενότητας "Μην πετάτε τίποτα", με την πλάστιγγα να γέρνει υπέρ αυτών, να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι έχω για χάρισμα τα εξής:

• Έγχρωμη τηλεόραση JVC, μοντέλο AV-21JT5EU, 21 ιντσών, με μικρό επισκευάσιμο πρόβλημα (κατά τη λειτουργία της η οθόνη γίνεται πράσινη και χρειάζεται επανεκκίνηση για να επανέλθει). Μου είπαν ότι χρειάζεται μια "ψυχρή κόλληση" και θα παίζει "καμπάνα"(!), αλλά δεν υπάρχει ούτε χρήμα, ούτε και χρόνος να πάει για επισκευή.

• Οθόνη CRT Philips, μοντέλο 105ΜΒ, 15 ιντσών, με ενσωματωμένα ηχεία, θύρα USB, εισόδους audio in, mic in και έξοδο ακουστικών, πλήρως λειτουργική.

Ένεκα, λοιπόν, της οικονομικής κρίσης και για να μη στεναχωρηθώ πολύ αν αυτός που θα πάρει κάτι από τα δύο (ή και τα δύο) τα βγάλει στο κλαρί είτε μέσω forum είτε με αγγελία στη Χρυσή Ευκαιρία είτε από το μαγαζάκι του στην Ομόνοια, ζητώ τα άτομα που θα τα πάρουν να αναλάβουν αφιλοκερδώς (εφόσον διαθέτουν τη γνώση και τον απαραίτητο εξοπλισμό):

α) τον έλεγχο της χαλασμένης μητρικής του υπολογιστή μου και -σε περίπτωση που επισκευάζεται- την αντίστοιχη εργασία, καθώς και

β) την επισκευή ενός ραδιοφωνικού δέκτη USB που χρειάζεται μια κόλληση με κολλητήρι!

Useful info:

- Τις κουμούτσες τις παραλαμβάνετε από Καλλιθέα.

- Για την εξυπηρέτηση με μητρική-USB radio, συνεννόηση με pm.

- Πρώτα postάρετε και μετά pmάρετε!!! :mrgreen:

Καλή εβδομάδα! ;)

Δημοσ.
Χαρίζεται Creative X-Fi SB1100.

usb-creative-go.jpg

Είμαι Θεσσαλονίκη αλλά στέλνω όπου να 'ναι. :D

Aδερφε θα θελα εγώ την καρτουλα.στελνω κ πμ.είμαι σαλονικα.

Δημοσ.
Στη σειρά κύριος! =ρ

και αυτό γιατι κατι επαθε τ πληκτρολογιο κ γραφω με πληκτρολογιο οθονης.δεν πειραζει ρε διαολε!:P

Δημοσ.
Ναι αυτός είμαι. Ομως ενημερώθηκα μεσω πμ , με λινκς για αποδειξη των δρασεων σου.. Φυσικά έπειτα απο τέτοιες αποδειξεις θεωρησα οτι δεν ειχε νοημα να στις δωσω εσενα και να τα πουλησεις μετά...Και ξερω οτι πολλες φορες δεν πας ο ιδιος αλλα στελνεις αλλους και σε ξέρουν πάρα πολλοί... Και παρα πολλά άτομα ειναι εκνευρισμένα που πουλησες τα πραγματα τους αλλα δεν θελουν /ντρεπονται να μιλησουν εδώ για σένα ...

Οπως και να εχει το να παιρνεις συνεχως πραγματα που χαριζονται ... κατι δειχνει... οπου υπαρχει καπνός....

Και τελος για το ραντεβου ΔΕΝ κλεισαμε ραντεβου και μου ειχες πει απο βδομάδα οτι θα περάσεις και δε με πηρες καποιο τηλεφωνο περα της αρχικης.

Δε θελω να κρίνω οτι κανεις δική σου επιλογή απλά μου κάθεται ασχημα να δω κατι δικο μου να πουλιεται και να μη το πάρει καποιος που το θελει για ενα σκοπο ..

καταρχην,δεν σε παρεξηγω φιλε μου,γιατι ειναι ολοφανερο οτι μαλλον μιλας για καποιο αλλο ατομο.ποτε δεν εχω στειλει καποιο αλλο ατομο να δωσει πραματα που εχω χαρισει ουτε και να παρει ομως,εκτος απο 1-2περιπτωσεις τον καιρο που ειχα ατυχημα και το ειχα αναφερει.αυτο μπορουν καλιστα να στο αποδειξουν οσοι ειχαν συναλλαγες μαζι μου και στο αναφερω δημοσιως γιατι εσυ ο ιδιος με προσβαλλεις δημοσιως.

επισης θα ηθελα να ενημερωσεις εμενα και τους mod για τα ατομα αυτα που σου λενε μεσω πμ αυτα τα κακα λογια για μενα,γιατι αν γινεται στο προσωπο μου-οπως υποστηριζεις-τοτε θα γινεται και σε αλλους και δεν μπορω να επιτρεψω μια τετοια συνομωσια στο χωρο του φορουμ.

στο θεμα των αντικειμενων τωρα που χαριζονται...δεν προκειται να σου δωσω την ικανοποιηση της αυταπατης σου και της λανθασμενης σου ενημερωσης οτι τα πουλαω γιατι καταρχην χαριζονται και κατα δευτερον ποτε δεν με ρωτησες ευγενικα εστω κ με πμ τι προκειται να κανω τις μνημες που χαριζες!

τελος,ποτε δεν εδωσες την ευκαιρια στον εαυτο σου να με γνωρισει στηριζομενος σε φανταστικες εικασιες ή προπαγανδιστικες ενημερωσεις.

και επαναλαμβανω δεν εχω προβλημα μαζι σου,αλλα η λαθος ενημερωση και η αγνοια πολλες φορες οδηγει σε διαμαχες και δεν το επιθυμω.ευχαριστω και να σαι καλα.

Δημοσ.

Γενικά οι mod δε νοιάζονται τι κάνετε με τα πράγματα που παίρνετε. Αν κάποιος δε γουστάρει να σας τα χαρίσει, αν εσείς γουστάρετε να τα πουλήσετε, αν σας αρέσει να κάνετε σεξ με χαρισμένα πράγματα κτλ, δεν αφορά τους κανονισμούς του forum, καθώς δεν είναι βασισμένοι στην ηθική.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...