barbamar Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Με ενδιαφέρει ένας PENTIUM 4, 2.80GHZ/512/533, SL6PF COSTARICA Μολών Λαβέ.Γκελ μπουρντά!
mithrid Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Έχει προτεραιότητα ο gponiris κι αν δεν παραλάβει αυτός είσαι επόμενος. καταρχην ευχαριστω τον ευγενικο,ευθυμο,πολυ συμπαθητικο και γρηγορο στην ανταποκριση Praetoriano!!!!φιλε εισαι το κατι αλλο!! Μη δινετε πράγματα στο gponiri γιατι ειναι ονομα και πράγμα.πονηρός... Βαζει αγγελείες οσα χαρίζετε και τα πουλάει μετά σε αλλα φορουμ και τουμπαλιν ... Κυριε ΠαρηΓ,με παρεξηγησατε..σκοπιμως μαλλον... και εντελως πληροφοριακα και για να σε απαλλαξω και απο αλλα ασκοπα ψαξιματα εχω δηλωσει αυτη την αγγελια σε αλλα 5λινκς.αν ενδιαφερεσαι να παρεις κατι στειλε μου πμ την εμπιστοσυνη και την χαρα των ατομων που συναλλασομαι την εχω ηδη και γνωριζουν το ποιον μου και δεν θα δωσω λογο σε κανεναν που δεν εχω παρε-δωσε.καπιτο? α!και τωρα που το θυμηθηκα!εισαι ο τυπος απο το γερακα που μου ειχε δηλωσει στο παρελθον μεσω πμ οτι θα μου χαρισει μια μνημη,αλλα οταν τον επερνα τηλ για ραντεβου ειχε εξαφανιστει...δεν πειραζει..περαστικα! επισης δηλωνω οτι ο εκτυπωτης 710c δοθηκε σε ενα παλικαρι απο αλλο φορουμ και εν συνεχεια.. χαριζεται dvd-player CROWN με χειρηστηριο.υποστηριζει και DIVX.επαιξε για κανα μηνα και ξαφνικα δεν διαβαζε τα dvd-cd.το αποσυνδεσα και το χαριζω σε οποιον ασχολειται με αυτα,αλλιως παει για ανακυκλωση..ευχαριστω Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2010 από gponiris
barbamar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μείον ένας επεξεργαστάκος (filipN),συνεπώς απομένουν τα εξής διαθέσιμα: >[b] 1) L325A789 SL6VB RH80532 2200/512 INTEL '02 2)RΗ80536 725Α 7531A016 SL89T 1.6/2M/400 INTEL '04 3)Ένα κομμάτι INTEL '01 PENTIUM 4 2.80GHZ/512/533 SL6PF COSTARICA 3421A157 και 3412A690[/b]
elven Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 μια παρέμβαση και πάρτε το όπως θέλετε παρατηρώ ότι τα ίδια 10-15-20 άτομα συνέχεια παίρνουν κάτι απο αυτά τα οποία χαρίζονται,αδυνατώ να πιστέψω ότι τους χρειάζονται όλα,πολλοί που τα έχουν πραγματικά ανάγκη μάλλον παίρνουν τ @@ τους εξαιτίας αυτών νομίζω το θέμα δεν είναι για να φτιάξεις τη συλλογή σου
extasy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μείον ένας επεξεργαστάκος (filipN),συνεπώς απομένουν τα εξής διαθέσιμα:>[b] 1) L325A789 SL6VB RH80532 2200/512 INTEL '02 2)RΗ80536 725Α 7531A016 SL89T 1.6/2M/400 INTEL '04 3)Ένα κομμάτι INTEL '01 PENTIUM 4 2.80GHZ/512/533 SL6PF COSTARICA 3421A157 και 3412A690[/b] Σου έστειλα μήνυμα για τον 3) αν και μάλλον θα με έχουν προλάβει.
sattack Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε μου για να τεκμηριώσεις αυτό που κατηγορείς, πρέπει να μας δώσεις τουλάχιστον 2 link, 1 για αυτό που πήρε από εδώ και 1 εκεί που το πουλάει, και όχι μια αγγελία που έβαλε που μπορεί να είναι και δικά του πράγματα. Για να κάνω όμως και τον συνήγορο του διαβόλου, από τη στιγμή που σε κάποιον χαρίζει κάποιος κάτι αποτελεί δικό του αντικείμενο και έχει δικαίωμα να το κάνει ότι θέλει. Οπότε δεν το βλέπω παράνομο ή παράτυπο ή να εναντιώνεται σε κανόνες (ίσως λίγο στους ηθικούς κανόνες, αλλά και αυτό είναι σχετικό). Θα επιμείνω όμως να μας δώσεις τα 2 link. Αν και δεν πρεπει να γινεται αυτη η συζητηση στο thread,νομιζω οτι αυτο το thread ανοιχτηκε για να δινουμε τα πραμματα, τα οποια δεν χρειαζομαστε σε συμforumιτες μας,οι οποιοι θα τα χρησιμοποιησουν. Εγω θα ημουν αντιθετος να δωσω ενα πραμμα σε καποιον που θα το παρει απλα για να το παρει και θα ηθελα να το δωσω σε καποιον που πραγματικα το χρειαζεται. Τωρα να τα περνει καποιο ατομο για να βγαζει 20 και 10 ευρω το θεωρω το λιγοτερο γυφτια και εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει. Δηλαδη μεσα απο αυτο το thread θα προωθησουμε την δουλεια του "Παλιατζη"? Οσο για την τεκμηριωση συμφωνω,αν και δεν χρειαζεται 2ο link απλα να εντωπυσεις στην αγγελια του κατι που εχει παρει απο εδω μεσα. μια παρέμβαση και πάρτε το όπως θέλετε παρατηρώ ότι τα ίδια 10-15-20 άτομα συνέχεια παίρνουν κάτι απο αυτά τα οποία χαρίζονται,αδυνατώ να πιστέψω ότι τους χρειάζονται όλα,πολλοί που τα έχουν πραγματικά ανάγκη μάλλον παίρνουν τ @@ τους εξαιτίας αυτών νομίζω το θέμα δεν είναι για να φτιάξεις τη συλλογή σου Αυτη η ιστορια εχει χρονια εδω. την προηγουμενη φορα που ξαναγραφτηκε απο πολλους οτι καποιοι κατ΄επαγγελμα ζητανε να τους χαρισουν και μετα τα πουλανε σε αγγελιες, βγηκαν μερικοι και μιλησαν για ταμπελωμα (ω του θαυματος αυτοι που διαμαρτυρηθηκαν ηταν αναμεσα σε αυτους που συνεχιζουν και τωρα να ειναι μπλεγμενοι σε αυτη την πρακτικη) και στο τελος το αποτελεσμα ποιο ηταν? να σβησουν οι μοντ ολα τα σχετικα ποστ (μαζι και το δικο μου) ετσι χαθηκαν πολλα ποστ που φαινοταν ποιος εκανε τι και ποιος ειπε τι τοτε, και μπορουν τωρα να το παιζουν οσιοι αγιοι. λοιπον κυριοι μοντ, να δουμε τι θα κανετε παλι τωρα.
washcloud Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Xωρίς να υπάρχει ανάγκη να δημιουργούνται εντάσεις (οι οποίες τελικώς "κακό στο thread θα κάνουνε"), νομίζω πως απλά είναι τα πράγματα : Οι περισσότεροι που χαρίζουνε κάτι, δεν το κάνουνε "σκοπό ζωής". Πράγμα που σημαίνει θέλουν να ξεφορτωθούν αχρείαστο υλικό/ν' ανακτήσουν χρήσιμο χώρο. Πράγμα που σημαίνει ότι αν εν ευθέτω χρόνο δεν τυχόν υπάρξει ανταπόκριση, το υλικό θα βρεθεί (στην καλύτερη) δίπλα σε σκουπιδοτενεκέ. Πράγμα που σημαίνει ότι αν κάποιος ενδιαφέρεται, αλλά αφήσει να περάσει ο καιρός, δεν αποκλείεται το υλικό να το φάει η σκουπιδομαρμάγκα - ή τ' Αλβανοπακιστανά που λέει κι ο Μάριος (γνωστός μαγαζάτορας/φορουμάτορας, και λιγότερο γνωστός συγγραφέας). Επίσης ο όρος "πραγματική ανάγκη" έχει έως και λαϊκίστικη αξία. Διότι ποιό ορφανό και ποιά χήρα μπαίνει για να διεκδικήσει hardware; Δε μιλάμε άλλωστε ούτε για τρόφιμα - ούτε για ρούχα κλπ : μιλάμε για ένα είδος "μικρής πολυτελείας". Και σίγουρα το χαρισμένο υλικό, δεν έχει σώσει κανέναν επαγγελματία εδώ μέσα (ωραίος επαγγελματίας θα ήταν αν περίμενε από δωρεές). Υπάρχει βέβαια η περίπτωση κάποιος απ' τη μία να θέλει να ικανοποιήσει τέτοιες μικρές πολυτέλειες - απ' την άλλη τα οικονομικά του να τον κάνουν εσαεί να το αναβάλλει. Τέτοια περίπτωση υποθέτω πως μπορεί να χαρακτηριστεί "ανάγκης". Εξακολουθεί όμως να είναι μια μικρή πολυτέλεια, κι όχι πραγματική ανάγκη. Υπάρχει και η άλλη περίπτωση, μιας και κατά 90φεύγα τοις εκατό το υλικό που δωρίζεται είναι από παλιό έως παμπάλαιο, και έχουμε τις εξής υποπεριπτώσεις : κάποιος να επιθυμεί τέτοιο παλιό κι "αχρείαστο" υλικό, για να δώσει ζωή σε κάποιο παλιό μηχάνημα. Το οποίο μπορεί είτε να το διατηρεί για συναισθηματικούς/συλλεκτικούς αλλά ακόμα και...κατεβαστηριακούς λόγους. Δεν αποτελούν "ανάγκη" αυτές οι περιπτώσεις; Στις ανάγκες επίσης κάποιου μπορεί να περιλαμβάνεται η διατήρηση πολλαπλών τέτοιων μηχανημάτων : 2-3 στο σπίτι, ένα στο εξοχικό, ένα στο πατρικό, ένα σε μια σχολή, έναν ή και παραπάνω για file server, κατεβαστήρι, ανεβαστήρι, έναν ή και παραπάνω dedicated για διάφορες υπηρεσίες (gaming, AWMN, conference rooms και πάει λέγοντας) - αλλά ολ' αυτά να τα υποστηρίζει χωρίς να έχει ιδιαίτερες οικονομικές δυνατότητες. Ε ένας τέτοιος, δεν έχει συνεχώς "ανάγκη" από hardware (δίσκους, μνήμες κι άλλα parts); Δεν έχει ανάγκη αναβαθμίσεων; Από ποιόν "στερεί", όταν "κυνηγάει hardware"; Από τον πιτσιρικά που του κάηκε το τροφοδοτικό και δεν τολμάει να το πει στον μπαμπά του πριν τα Χριστούγεννα; Επίσης υπάρχουν και αυτοί που πχ έχουν μία τάδε μητρική, αλλά δεν έχουν επεξεργαστή, μνήμες, VGA κτλ, και βλέπουν για χάρισμα πχ έναν επεξεργαστή που της ταιριάζει. Να μην τον διεκδικήσουν, ακόμη κι αν δεν πρόκειται να στήσουν το σύστημα, μέχρι να βρεθούν και τα υπόλοιπα; Θα βρεθούν ποτέ άραγε; Κι όταν κάποια στιγμή συνθέσουν ένα τέτοιο μηχάνημα, δεν αποκλείεται να του βρουν χρήση προικοδοτώντας ένα φίλο, γνωστό, ανηψιό κτλ (κάνοντάς το και απλώς με ξεχωριστά parts). Η αμεσότητα της "ανάγκης" γίνεται έτσι αυτομάτως πολύ σχετικό πράγμα. Όπως υπάρχουν και αυτοί που είτε καθαρά ερασιτεχνικά, είτε ΗΜΙ-επαγγελματικά, διατηρούν υλικό για δοκιμές (πχ κάποιος που μια και ο βασικός του μισθός δεν του φτάνει "ούτε για ζήτω", τον συμπληρώνει ενίοτε "επισκευάζοντας υπολογιστές" κτλ. Το μεράκι/ψώρα δηλαδή, που τον βοηθάει εν μέρει και βιοποριστικά. Ε ένας τέτοιος, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να "παίζει" με hardware. Δεν είναι κι αυτό μία ανάγκη και μάλιστα όχι "αξιοκατάκριτη"; ) Αρκετές μάλιστα φορές, παραλήπτες υλικού, το μεταδιαθέτουν και οι ίδιοι με τη σειρά τους, είτε πιο άμεσα, είτε πιο μετά, είτε το χρησιμοποίησαν, είτε και όχι. Σ' αυτό το σημείο να σχολιάσω πως κάποια άτομα επιδίδονται (και) στο ευγενές σπορ της σύνθεσης/συντήρησης συστημάτων τα οποία προωθούν σε σχολεία, διάφορα ιδρύματα - ακόμα και "απλώς" σε οικογένειες που γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να εξοπλίσουν τα βλαστάρια τους με έναν προσωπικό Η/Υ. Ε αυτοί κι αν έχουν "ανάγκες", τις οποίες συστηματικά τις καλύπτουν ΚΑΙ μέσα από φόρουμ όπου υλικό βγαίνει για χάρισμα - το οποίο μη ξεχνάμε ότι αν δεν παραληφθεί θα πάει για πέταμα/ανακύκλωση. Πώς όμως να ξεκαθαρίσει κανείς ποιός ανήκει σε ποιά κατηγορία; Και πώς να δοθεί προτεραιότητα στις "ανάγκες"; Συν το ότι όπως είπαμε, οι δωρίζοντες στις περισσότερες των περιπτώσεων θέλουν απλά να καθαρίσουν δωμάτια, αποθήκες, να μην κουβαλάνε σε μετακομίσεις κτλ - οπότε δεν τους πολυνοιάζει άλλωστε η κατάληξη του υλικού, για να περνάνε από συνεντεύξεις τους ενδεχόμενους δωρολήπτες. Τέλος, πού να ξέρει ο καθ' ένας απ' τους παραλήπτες, αν η ανάγκη του αλλουνού, συγκρινόμενη με τη δική του, είναι "μεγαλύτερη", ούτως ώστε να μην εκδηλώσει ενδιαφέρον...; Τουτέστιν, αυτός που χαρίζει είναι κι ο άμεσα υπεύθυνος για το πώς θα το χειριστεί, τί προτεραιότητες θα δώσει, και πως τελικά θα διανείμει το εν λόγω υλικό : ουκ ολίγες φορές διαβάζουμε "ο πρώτος που θα έρθει τα παίρνει όλα", κι είναι και δικαίωμα του δωρητή να το χειριστεί έτσι, και "υποχρέωση" των γενικώς ενδιαφερομένων να έχουν ενεργοποιημένο το mail notification για το thread, όπως και να "τρέχουν να προλάβουν" να διεκδικήσουν πρώτοι. ΕΙΔΙΚΑ αυτοί που "έχουν ΑΜΕΣΗ ανάγκη". Από 'κει και πέρα, υπάρχουν πιθανώς και περιπτώσεις που κάποιοι ίσως λαμβάνουν δωρεές, τις οποίες τις προωθούν στην πώληση. Το οποίο φυσικά και δεν είναι κάτι "παράνομο" - αν και σίγουρα ενοχλεί, εφ' όσον διασταυρωθεί πως ακριβώς έτσι γίνεται. Αν ληφθούν υπ' όψιν όλα τα παραπάνω, νομίζω πως το τελικό συμπέρασμα είναι πως ο καθ' ένας έχει δικαίωμα να διεκδικεί, και όσο συχνά θέλει, και για όποιο υλικό νομίζει. Το τί θα το κάνει από 'κει και πέρα, γούστο του και καπέλο του, και καλώς/κακώς, ας βάζει ο ίδιος φρένο ή να πατάει αντίστοιχα γκάζι, ανάλογα με τις ΔΙΚΕΣ του ανάγκες -ΕΧΟΝΤΑΣ όμως και στο μυαλό του να μην υπερβάλλει- με τις διεκδικήσεις του. Όπως επίσης νομίζω, πως χωρίς πολλούς-πολλούς χαρακτηρισμούς, εφ' όσον υποπέσει στην αντίληψη κάποιου πως κάποιος/κάποιοι το έχουν ΠΟΛΥ συστηματική τακτική τη μεταπώληση ληφθέντων δωρεών, καλό είναι να γίνεται ένα ποστ στο thread, του τύπου "ο τάδε έλαβε τα τάδε και τα έβγαλε σύντομα για πούλημα". Μονό που, σε τέτοια περίπτωση, θεωρώ ηθικά επιβεβλημένο, όποιος κάνει τέτοιο ποστ, να παραθέσει επακριβέστατες αποδείξεις, που να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ την πεποίθησή του. Το παρόν thread έχει νομίζω αρκετή αναγνωσιμότητα ούτως ώστε να καταδειχτεί ευρέως κάποιος που λειτουργεί ως ανωτέρω. Κι όπως είπα, ΔΕΝ χρειάζονται χαρακτηρισμοί - ακόμη και στην περίπτωση "ατράνταχτων αποδείξεων" : να τις παρουσιάσει, ΑΠΛΩΣ, φτάνει. Και όλοι όσοι θα τις διαβάσουν, ό,τι είναι να πουν για τον καταδεικνυόμενο, ας το πουν από μέσα τους, κι ας το σχολιάσουν μεταξύ τους στις τυχόν ιδιωτικές online συζητήσεις τους, μιας και το απλά να καταδειχτεί κάποιος, νομίζω αρκεί για να πάψει να έχει ανταπόκριση από μελλοντικούς δωρητές, που είναι και το ζητούμενο.
Lucifer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 νομίζω πως απλά είναι τα πράγματα : Θα με πιάσει νευρικό.
leftermann Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 πες τα ρε γουός, γαμώ την πουτ@ν@ μου.
athlios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δε ξερω για τον γουος αλλα οποιος θελει πρεπει να εχει μεινει ενας εκτυπωτης citizen prodot 300 , λειτουργουσε μεχρι πριν κανα μηνα ... Μονο απο Θεσσαλονικη .
elven Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 wash όταν μιλάμε για ανάγκη δε λέμε ότι πεθαίνει αν δεν πάρει τετραπύρηνο,ούτε είπα να του χαρίσει κανείς ένα πιάτο φασολάκια Μιλάμε να έχει ένα Pentium III και να χαρίζεται ένας Pentium 4,λεφτά για κάτι καινούριο μπορεί να μην έχει. Θα το πάρει;Όχι γιατί οι 15 ίδιοι θα προλάβουν να το κλείσουν ώστε να φτιάξουν το τεσσαροκοστό εβδημοκοστό τέταρτο κατεβαστήρι τους
status Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 wash όταν μιλάμε για ανάγκη δε λέμε ότι πεθαίνει αν δεν πάρει τετραπύρηνο,ούτε είπα να του χαρίσει κανείς ένα πιάτο φασολάκιαΜιλάμε να έχει ένα Pentium III και να χαρίζεται ένας Pentium 4,λεφτά για κάτι καινούριο μπορεί να μην έχει. Θα το πάρει;Όχι γιατί οι 15 ίδιοι θα προλάβουν να το κλείσουν ώστε να φτιάξουν το τεσσαροκοστό εβδημοκοστό τέταρτο κατεβαστήρι τους 76 παρακαλώ, ουψ!:Ρ
gtroza Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 χαρίζω όλα τα τραγούδια του ootr ! γειά σου wash .
barbamar Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέχρι σήμερα το πρωΐ: 1) L325A789 SL6VBRH80532 2200/512 INTEL '02 2)RΗ80536 725Α 7531A016 SL89T 1.6/2M/400 INTEL '04 3)Ένα κομμάτι INTEL '01 δεσμευμένο για τον χρήστη kwstas_pap PENTIUM 4 2.80GHZ/512/533 SL6PF COSTARICA 3421A157 και 3412A690 Αν αλλάξει κάτι,θα ενημερώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις