antonio_CH Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 εαν και εφοσον προλαβα.....θα ηθελα και γω το 4) στελνω και πμ
barbamar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 @ Sadako:Βρες άτομο νάρθει να τον πάρει και να στον στείλει. Νομίζω ότι έχω απαντήσει σε όλα τα p.m.s.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια εχει μαζεψει η γυναικα μου καποια ρουχα ανδρικα , γυναικεια αλλα και παιδικα σε πολυ καλη κατασταση , πλυμενα κλπ αλλα δεν βρισκω να τα δωσω καπου. Χαμογελο παιδιου Κιβωτος Χωρια SOS ή δεν τα θελουν ή ζητανε να τα ξεχωρισω τα παιδικα που δεν υπαρχει χρονος.Αν ξερει καποιος κατι που να τα δωσω ολα μαζι ας μου πει.
dj_neo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Κάποιου του δίνανε Γαϊδαρο και τον κοίταγε στα δόντια... Τι να πω... Ίσως σε καμιά ενορία που συντηρεί άπορους δεν ξέρω κάποια συγκεκριμένη αλλά υπάρχουν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Με απαγοητευσε το χαμογελο του παιδιου που εχω σε περισια εκτιμηση και μου ειπαν ή τροφιμα ή σχολικα μονο.:cry:
Sadako Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 @ Sadako:Βρες άτομο νάρθει να τον πάρει και να στον στείλει. Νομίζω ότι έχω απαντήσει σε όλα τα p.m.s. Αν υπάρχει κανείς που να έχει την διάθεση να παραλάβει από τον barbamar ένα CPU (της κατηγορίας 3 επαναλαμβάνω) και να μου το στείλει ταχυδρομικώς Θεσσαλονίκη, θα του είμαι ευγνώμων.. Ας ποστάρει εδώ ή ας μου στείλει pm. Ελαφρύς είναι ο CPU, νομίζω πως και σε έναν απλό μικρό φάκελο με φουσκίτσες στέλνεται χαλαρά σαν γράμμα. Ίσως θα ήταν καλύτερο αυτός να ήταν κάποιος που θα πάρει κι έναν από τους άλλους επεξεργαστές για λογαριασμό του. Γιατί μου φαίνεται λίγο too much να αγγαρέψω κάποιον να πάει να βρεθεί με το παιδί απλά και μόνο για να μου το στείλει. Είναι και μεγάλες οι αποστάσεις εκεί στην Αθήνα..
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια εχει μαζεψει η γυναικα μου καποια ρουχα ανδρικα , γυναικεια αλλα και παιδικα σε πολυ καλη κατασταση , πλυμενα κλπ αλλα δεν βρισκω να τα δωσω καπου. Χαμογελο παιδιου Κιβωτος Χωρια SOS ή δεν τα θελουν ή ζητανε να τα ξεχωρισω τα παιδικα που δεν υπαρχει χρονος.Αν ξερει καποιος κατι που να τα δωσω ολα μαζι ας μου πει. Αν δεν εχεις βρει τσεκαρε και εδω, ειναι συλλογος που προσφερει βοηθεια σε πολυτεκνους και εχω την αισθηση πως δεχεται και ρουχα μεταξυ αλλων. http://www.theophilos.gr/home.html Αλλα και σε καποια εκκλησια να τα δωσεις λογικα θα ξερουν που να τα προσφερουν.
DeMaitre Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δεν εχεις βρει τσεκαρε και εδω, ειναι συλλογος που προσφερει βοηθεια σε πολυτεκνους και εχω την αισθηση πως δεχεται και ρουχα μεταξυ αλλων. http://www.theophilos.gr/home.html Μη χαίρεστε! Ο Θεόφιλος είναι μια επιχείρηση που δέχεται μόνο δωρεές σε χρήμα, άντε και κανένα κουτί γάλα ή καμιά κονσέρβα... Όλα για τη φιλανθρωπία ρε γμτ!..
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μη χαίρεστε!Ο Θεόφιλος είναι μια επιχείρηση που δέχεται μόνο δωρεές σε χρήμα, άντε και κανένα κουτί γάλα ή καμιά κονσέρβα... Όλα για τη φιλανθρωπία ρε γμτ!.. Δυσκολες εποχες ακομα και να χαρισεις κατι.....:cry:
Sadako Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαι, όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, ρώτα σε καμιά εκκλησία, αν μαζεύουν για απόρους.. Εδώ σε μας τουλάχιστον το κάνουν..
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαι, όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, ρώτα σε καμιά εκκλησία, αν μαζεύουν για απόρους.. Εδώ σε μας τουλάχιστον το κάνουν.. Λυκοβρυση Αττικης ειμαι.Θα ρωτησω. Ευχαριστω.
DeMaitre Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Αν θέλετε κάντε μια ανάρτηση κι εδώ. Αρκεί να εγγραφείτε και να δώσετε την αγγελία σας για έγκριση. Υπάρχουν εγγεγραμμένοι σύλλογοι αλλά και φτωχές οικογένειες ελλήνων και αλλοδαπών που κυριολεκτικά μπορούν να αξιοποιήσουν τα πάντα!
paylidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Γιάννη αφού δεν στα ζήτησαν και με τις ετικετες αγοράς ευχαριστώ να λες. Είχαμε παρόμοιο πρόσφατο πρόβλημα μετα το θάνατο της γιαγιας μου. Στο τέλος αναγκαστηκαμε και τα πεταξαμε μετα από πάνω απο 20 τηλέφωνα σε ιδρυματα, γηροκομεία, συλλόγους κλπ... Αξίζει να αναφερω το γιατι λεω γωια καρτελάκια... Από το τοπικό γηροκομείο είπαν ότι μονο εάν έχετε κάτι ολοκαίνουργιο με τα καρτελάκια το παίρνουμε... Απίστευτο και όμως ελληνικό... Γενικά πάντως οι εκκλησίες τα παίρνουν. Μίλα με τη μητρόπολη.
alexzzz Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Αν θέλετε πάντως ανοίγουμε ένα τόπικ να το συζητήσουμε γιατί δεν έχουν και εντελώς άδικο (όχι φυσικά ότι φταίει ο θείος Γιάννης) ... απλά επειδή έτυχε μερικές φορές να είμαι και εγώ στην πλευρά της αποδοχής, καταλαβαίνω κάποια πράγματα. sorry για το οfftopic
runner69 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 sorry για το offtopic, εγω σε αντίστοιχη περίπτωση τα είχα δώσει σε μετανάστες που ζούσαν σε μια αποθήκη στη γειτονιά μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις