Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χαρίζεται :

Κουτί - PIII : ** Δίχως Κάρτα Γραφικών **

- Maxtor 60g, 64mb ram, pIII-800Mhz, dvd-rw, cd-rw, τροφοδοτικό, κάρτα ήχου, κάρτα δικτύου, εσωτερικό modem 56k, floppy

- Το κουτί έχει μπροστά 2 usb ports αλλά μη συνδεδεμένα με την μητρική

=> Θεσσαλονίκη Κέντρο / Καμάρα.

Σου έστειλα pm.

Δημοσ.
[The_Judas μέχρι νεοτέρας]

Χαρίζεται :

- Maxtor 60g, 64mb ram, pIII-800Mhz, dvd-rw, cd-rw, τροφοδοτικό, κάρτα ήχου, κάρτα δικτύου, εσωτερικό modem 56k, floppy

Δες αδερφέ αν δε κάτσει πες.

Δημοσ.
[The_Judas μέχρι νεοτέρας]

Χαρίζεται :

Δες αδερφέ αν δε κάτσει πες.

Δημοσ.

Χαρίζεται αυτό το πολυμηχάνημα http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?product=422000&lc=en&cc=us&dlc=en&dlc=en&lang=en&cc=us. Μέχρι πριν κάτι μερες ήταν οκ αλλά κάποια στιγμή προχτές δεν τραβούσε το χαρτί και δεν ασχολήθηκα να το φτιάξω. Όποιος θέλει να επιχειρήσει να το πάρει και να το φτιάξει, έχει καλώς. Έχω κρατήσει το καλώδιο usb γιατί σήμερα πήρα άλλο, οπότε θα χρειαστεί να το αγοράσει όποιος το πάρει. Θα το κρατήσω μέχρι αύριο και μετά θα πάει για ανακύκλωση. Παραλαβή από Βάρκιζα.

Δημοσ.

Χαρίζεται αυτό το πολυμηχάνημα http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?product=422000&lc=en&cc=us&dlc=en&dlc=en&lang=en&cc=us. Μέχρι πριν κάτι μερες ήταν οκ αλλά κάποια στιγμή προχτές δεν τραβούσε το χαρτί και δεν ασχολήθηκα να το φτιάξω. Όποιος θέλει να επιχειρήσει να το πάρει και να το φτιάξει, έχει καλώς. Έχω κρατήσει το καλώδιο usb γιατί σήμερα πήρα άλλο, οπότε θα χρειαστεί να το αγοράσει όποιος το πάρει. Θα το κρατήσω μέχρι αύριο και μετά θα πάει για ανακύκλωση. Παραλαβή από Βάρκιζα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ την olgaliki για το παραπάνω μηχάνημα !

Δημοσ.

Να ευχαριστήσω πάλι τον Hamerz και να ενημερώσω ότι δουλεύει άψογα με ubuntu πάνω (με κάρτα γραφικών voodoo 5 + εξτρα 512 μνημών που είχα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται επεξεργαστές με στραβωμένα ποδαράκια με τα εξής στοιχεία:

1) L325A789 SL6VB

RH80532 2200/512

INTEL '02

2)RΗ80536 725Α

7531A016 SL89T

1.6/2M/400 INTEL '04

3) Δύο κομμάτια INTEL '01

PENTIUM 4

2.80GHZ/512/533

SL6PF COSTARICA

3421A157 και 3412A690

4)Ένα κομμάτι χωρίς ποδαράκια (είναι εσωτερικά για μας τους ατζαμήδες) INTEL '04 PENTIUM 4

3.0GHZ/1M/800/04A

SL7PU MALAY

L509A949

Ένα ανά χρήστη,δεν στέλνω(είμαι Αθήνα),εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και p.m. για κονέ.

Έφυγε ένας (doakes),τζάμπα είναι παίδες...

Επεξ/σία από barbamar
Δημοσ.

Εντάξει δεν στέλνεις, αλλά δεν λες και που είσαι για να ξέρουμε αν χρειάζεται να στείλεις ή οχι :)

Λοιπόν.. Σε περίπτωση που είσαι Θεσσαλονίκη, θα με ενδιέφερε ένας από τους 4) ή ένας από τους 3). Ανάλογα βέβαια αν ταιριάζουν με την μητρική μου. (Θα το ψάξω, απλά τώρα δηλώνω ενδιαφέρον για να καβατζώσω προτεραιότητα)..

Δημοσ.
Χαρίζονται επεξεργαστές με στραβωμένα ποδαράκια με τα εξής στοιχεία:

με ενδιαφερει, στελνω pm....

Δημοσ.
Εντάξει δεν στέλνεις, αλλά δεν λες και που είσαι για να ξέρουμε αν χρειάζεται να στείλεις ή οχι :)

Λοιπόν.. Σε περίπτωση που είσαι Θεσσαλονίκη, θα με ενδιέφερε ένας από τους 4) ή ένας από τους 3). Ανάλογα βέβαια αν ταιριάζουν με την μητρική μου. (Θα το ψάξω, απλά τώρα δηλώνω ενδιαφέρον για να καβατζώσω προτεραιότητα)..

Τελικά αυτοί της κατηγορίας 4 ΔΕΝ μου κάνει. Άρα πάμε σε έναν της κατηγορίας 3..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...