Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λιπών,

έχω μια οθόνη στο κατεβαστιρι μου απο τοτε που πιγενα νήπιο (πριν 10+χρόνια αλλά για 3 χρόνια δεν χρησιμοποιήθηκε)

γιατι την αντικατέστησα με μια lcd.

και την εχω μες στο δωμάτιο και μου πιάνει χώρο...

είναι 15 ιντσών και το μόνο πρόβλημα που έχει είναι στο βύσμα της.

αν κουνηθεί, η οθόνη γίνετε ροζ,αλλά με λίγο κούνημα του βιζματος ξαναγινετε κανονικά

μάρκα: viewsonic

dsc04358.jpg

dsc04361j.jpg

dsc04359r.jpg

και πριν απο λιγο ανακάλυψα πως η βάση της είναι ρυθμιζόμενη...

(για καποιο μαγικο τροπο το μπροστινο μερος ειναι ασπρο και το πισω κιτρινο...)

βρήκε καινούριο ιδιοκτήτη

Επεξ/σία από hackerw32
Δημοσ.
Χαρίζονται τα παρακάτω :

Κουτί Lattice μαύρο, έχει κάποιες γρατζουνιές στο πάνω κομμάτι, ΧΩΡΙΣ τροφοδοτικο

Αυτό έμεινε.

Τα υπόλοιπα πήγαν στον lakis.makis με κούριερ.

Δημοσ.

To κρεβάτι με το κομοδίνο είναι αγορασμένα από το 94 αλλά σε σχετικά πολύ καλή κατάσταση αναλογικά και με την παλαιότητά τους. Το μοναδικό εμφανή πρόβλημα είναι στην ψάθα της πλάτης του κρεβατιού που έχει μια-δυο τρύπες.

Το γραφείο με το σύστημα ραφιών και την συρταριέρα είναι αγορασμένα λίγο πιο μετά, κάπου το 98/99.

Τα ράφια είναι σε πολύ καλή κατάσταση εμφανισιακά. Η μόνη που παρέμβαση ήταν 2 τρύπες που έχω ανοίξει κάθετες με ειδικό μηχάνημα και που δεν είναι εύκολα ορατές για να περάσω από μέσα τους καλώδια.

Το γραφείο έχει μια δύο μικροεκδορές στην μπροστινή μεριά και από πίσω μια οριζόντια τρύπα για να περνάνε καλώδια( αν το γραφείο μπει με πλάτη σε τοίχο δεν φαίνεται τίποτα) και γενικώς χρειάζεται ένα λουστράρισμα αν θέλεις να το δεις καινούριο. Η συρταριέρα τώρα έχει και αυτή ένα δυο χτυπήματα από καρέκλα.

Το όλο σύστημα με συνόδεψε από όλο το δημοτικο/γυμνάσιο/λύκειο/πανεπιστήμιο αλλά το πλήρωμα του χρόνου ήρθε με αποτέλεσμα να πρέπει να τα δώσω για να αποκτήσω επιτέλους ένα διπλό κρεβάτι να την αράζω με την άνεση μου!

Αν ήμουν ακόμα στο λύκειο δεν θα το άλλαζα για κανένα λόγο. Δεν είναι δηλαδή σε κατάσταση τέτοια που να θέλει αλλαγή. Και το στυλ του ακόμα περνάει τα στάνταρ της εποχής άνετα.

τα έξοδα αποστολής θα είναι δικά σας.

ΥΓ Ζητώ συγγνώμη για την ακαταστασία που επικρατεί στο δωματιό!!

post-20033-129063109595_thumb.jpg

post-20033-129063109596_thumb.jpg

post-20033-129063109598_thumb.jpg

Δημοσ.
Χαρίζεται τηλεόραση crt 29" sony

Sony KV-29FX66E 29" CRT TV

KV29FX66E.jpg

Δουλεύει κανονικά.

Μόνο για παραλαβή από το σπίτι μου. Αθήνα Μενίδι.

Όποιος ενδιαφέρεται το γράφει εδώ και στη συνέχεια με pm.

Εχει δοθει η τηλεόραση ?

Εαν όχι ερχομαι σημερα να την πάρω.

---------- Προσθήκη στις 16:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:31 ----------

Κανενας για τις οθοναρες ω,ρε παιδια?Ειναι αμαρτια να καθονται στην αποθηκη.Μην τις φαει ο παλιατζης...:-)

Ενδιφέρομαι εγω για την οθόνη εαν υπάρχει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπενθυμίζεται ότι το παρόν νήμα είναι αποκλειστικά για δωρεά αντικειμένων.

Για προσφορά και ζήτηση υπάρχουν αντίστοιχες αγγελίες.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εχω ενα κουτι NZXT Black Window σε αρκετα καλη κατασταση , για ενα κατεβαστηρι το κουτι ειναι οτι πρεπει!Οποιος ενδιαφερεται στελνει ενα πμ και ερχετε να το παρει.(Ν.Σμυρνη Φαληρο μενω)

Δημοσ.

Προειδοποίηση, το σετ δωματίου πέμπτη πρωί φωνάζω τον δήμο να το πάρει να το πετάξει. Έχω βάλει αγγελία και σε 2-3 άλλα φόρουμ. Οποιος προλάβει αλλιώς θα καταλήξει σε χωματερή.

Μένω Μελίσσια όρια με βριλίσσια. Στείλτε pm το συντομότερο.

Δημοσ.
Αυτό έμεινε.

Τα υπόλοιπα πήγαν στον lakis.makis με κούριερ.

O lakis.makis τα παρέλαβε και ευχαριστεί βαθύτατα και δημοσίως τον φίλο τσιου:-D:lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...