Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα θα χαρίσω κάτι ασυνήθιστο. Λοιπόν, από την συλλογή μου με δίσκους βινυλίου αποφάσισα να χαρίσω τους εξής:

1) Floros Floridis/Vincent Chancey/Peter Kowald/Louis Moholo – Human Aspect (1990). Στο link είναι ο κάτω αριστερά δίσκος και info εδώ.

2) Lounge Lizards – Berlin 1991 Part 1 (1991) και info εδώ.

3) Fred Houn and The Afro-Asian Music Ensemble – Tomorrow is now! (1985) και info εδώ.

4) Max Roach – Long As You’re Living (1984) και info εδώ.

5) Woody Shaw Quintet – Time Is Right (Live in Europe) (1983) και info εδώ.

6) M’Boom – Collage (1984) και info εδώ.

Μετά τον τίτλο του εκάστοτε δίσκου, αναγράφεται σε παρένθεση το έτος κυκλοφορίας. Οι δίσκοι κινούνται σε jazz (1, 2, 4, 5) και jazz ethnic (3,6) μονοπάτια. Η εκτίμηση είναι καθαρά προσωπική, απλά για να δώσω ένα ηχητικό στίγμα στον μελλοντικό κάτοχο.

Σημαντική σημείωση 1: Οι δίσκοι (και τα εξώφυλλα), αν και είναι παλιοί (χρονολογικά) είναι καινούριοι (κοινώς δεν έχουν παιχτεί ούτε μία φορά ή αλλιώς είναι σε mint condition για όποιους είναι οικίοι με τον όρο). Ο λόγος που τους χαρίζω είναι επειδή τους έχω διπλούς.

Σημαντική σημείωση 2: Όποιος τους θέλει, θα πρέπει να κάνει post ΕΔΩ ΟΧΙ PMs. Τα pms θα τα ανταλλάξουμε αργότερα για τις λεπτομέρειες. Θα προτιμούσα να δοθούν όλοι σε έναν.

Σημαντική σημείωση 3: Αναλαμβάνω τα έξοδα αποστολής. Οι δίσκοι θα σταλούν σε ασφαλή συσκευασία και το πακέτο θα σταλεί συστημένο.

Αυτά.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Σήμερα θα χαρίσω κάτι ασυνήθιστο. Λοιπόν, από την συλλογή μου με δίσκους βινυλίου αποφάσισα να χαρίσω τους εξής:

1) Floros Floridis/Vincent Chancey/Peter Kowald/Louis Moholo – Human Aspect (1990). Στο link είναι ο κάτω αριστερά δίσκος και info εδώ.

2) Lounge Lizards – Berlin 1991 Part 1 (1991) και info εδώ.

3) Fred Houn and The Afro-Asian Music Ensemble – Tomorrow is now! (1985) και info εδώ.

4) Max Roach – Long As You’re Living (1984) και info εδώ.

5) Woody Shaw Quintet – Time Is Right (Live in Europe) (1983) και info εδώ.

6) M’Boom – Collage (1984) και info εδώ.

Μετά τον τίτλο του εκάστοτε δίσκου, αναγράφεται σε παρένθεση το έτος κυκλοφορίας. Οι δίσκοι κινούνται σε jazz (1, 2, 4, 5) και jazz ethnic (3,6) μονοπάτια. Η εκτίμηση είναι καθαρά προσωπική, απλά για να δώσω ένα ηχητικό στίγμα στον μελλοντικό κάτοχο.

Σημαντική σημείωση 1: Οι δίσκοι (και τα εξώφυλλα), αν και είναι παλιοί (χρονολογικά) είναι καινούριοι (κοινώς δεν έχουν παιχτεί ούτε μία φορά ή αλλιώς είναι σε mint condition για όποιους είναι οικίοι με τον όρο). Ο λόγος που τους χαρίζω είναι επειδή τους έχω διπλούς.

Σημαντική σημείωση 2: Όποιος τους θέλει, θα πρέπει να κάνει post ΕΔΩ ΟΧΙ PMs. Τα pms θα τα ανταλλάξουμε αργότερα για τις λεπτομέρειες. Θα προτιμούσα να δοθούν όλοι σε έναν.

Σημαντική σημείωση 3: Αναλαμβάνω τα έξοδα αποστολής. Οι δίσκοι θα σταλούν σε ασφαλή συσκευασία και το πακέτο θα σταλεί συστημένο.

Αυτά.

Jazz;Πρόλαβα;

Δημοσ.

@downloader007: Από ότι φαίνεται, πρόλαβες! :-) Αν δεν σου κάνει κόπο, έλεγξε τα links που έδωσα για να σιγουρευτείς ότι σου αρέσουν τα συγκροτήματα/καλλιτέχνες. Αν ναι, στείλε μου pm για τις λεπτομέρειες αποστολής.

Δημοσ.

Αν δεν κλείσει με τον downloader εκδηλώνω κι εγώ το ενδιαφέρον μου!

Μπράβο σου πάντως που τα χαρίζεις. Τα βινύλια σήμερα είναι σπάνια και υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν ακριβά για να τ' αποκτήσουν.

Πριν τρία χρόνια ένας φίλος μου έδινε καλά λεφτά για ν' αποκτήσει κάποιους δίσκους από τη συλλογή μου.

Εννοείται βέβαια ότι αυτά δεν πωλούνται... ;)

Δημοσ.
Αν δεν κλείσει με τον downloader εκδηλώνω κι εγώ το ενδιαφέρον μου!

Μπράβο σου πάντως που τα χαρίζεις. Τα βινύλια σήμερα είναι σπάνια και υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν ακριβά για να τ' αποκτήσουν.

Πριν τρία χρόνια ένας φίλος μου έδινε καλά λεφτά για ν' αποκτήσει κάποιους δίσκους από τη συλλογή μου.

Εννοείται βέβαια ότι αυτά δεν πωλούνται... ;)

Κέρδισες,όχι γιατί δεν ενδιαφέρομαι εγώ,αλλά γιατί έδειξες ενδιαφέρον εσύ;)

Δημοσ.

Μετά από προσωπική συνεννόηση με τον downloader007, οι δίσκοι κατοχυρώθηκαν στον DeMaitre.

@DeMaitre: περιμένω pm με τα απαραίτητα στοιχεία για την αποστολή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουμε και λέμε.

Τα παρακάτω είναι λειτουργικά μεν, παλιά δε.

Δεν τα χρειάζομαι και πιάνουν χώρο (αρκετό).

1. 2 χ CPU PIII 1000/133 και CELERON 733 (i think) socket 370

2. Mobo Elite socket 370

3. Ram SDRAM 133 (infinion) 4 x 256 Dimms

4. CPU Athlon Slot A + mobo Cheintech + Ram

5. Geil Golden Dragon DDR PC 3500 433mhz 2x256 dimms Dual Channel kit (με Leds)

6. VGA AGP GF4 mx

και πολλα άλλα, θα ανανεώνω συνέχεια.αν χρειάζεστε κάτι, ask me!!

ITS ALL FREE!!!!!!!!!!!

Θεσσαλονίκη!!

Επεξ/σία από gogos1980
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάάάποτε δούλευε,πήραμε πολυμηχάνημα και τον παροπλίσαμε.

p.m. για συννενόηση,εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ.B)

>κι άλλο,οθόνη ViwSonic 17" VA1912w,βρέθηκε στα μέρη μου,ο κάτοχός της πήρε καινούργια και την ξεφόρτωσε σε μένα για ανακύκλωση.
Κι αυτή κάποτε δούλευε,μέχρι που ...σταμάτησε να δουλεύει.lol-[color="Red"]Δόθηκε![/color]

Ένα βήμα πριν τα αλβανόγυφτα,both of them.Για μια βδομάδα.

Επεξ/σία από downloader007
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

>κι άλλο,οθόνη ViwSonic 17" VA1912w,βρέθηκε στα μέρη μου,ο κάτοχός της πήρε καινούργια και την ξεφόρτωσε σε μένα για ανακύκλωση.
Κι αυτή κάποτε δούλευε,μέχρι που ...σταμάτησε να δουλεύει.lol-[color="Red"]Δόθηκε![/color]

Επεξ/σία από downloader007
Δημοσ.
Έχουμε και λέμε.

Τα παρακάτω είναι λειτουργικά μεν, παλιά δε.

Δεν τα χρειάζομαι και πιάνουν χώρο (αρκετό).

1. 2 χ CPU PIII 1000/133 και CELERON 733 (i think) socket 370

2. Mobo Elite socket 370

3. Ram SDRAM 133 (infinion) 4 x 256 Dimms

4. CPU Athlon Slot A + mobo Cheintech + Ram

5. Geil Golden Dragon DDR PC 3500 433mhz 2x256 dimms Dual Channel kit (με Leds)

6. VGA AGP GF4 mx

και πολλα άλλα, θα ανανεώνω συνέχεια.αν χρειάζεστε κάτι, ask me!!

ITS ALL FREE!!!!!!!!!!!

Θεσσαλονίκη!!

επ επ! Στέλνω πμ!

Δημοσ.

Έχω στείλει και εγώ μήνυμα από το Σάββατο αλλά δεν είναι ονλαιν ο φίλος. Θα την έκανε για διακοπές μάλλον :-)

Δημοσ.

κι άλλο,οθόνη ViwSonic 17" VA1912w,βρέθηκε στα μέρη μου,ο κάτοχός της πήρε καινούργια και την ξεφόρτωσε σε μένα για ανακύκλωση.

Κι αυτή κάποτε δούλευε,μέχρι που ...σταμάτησε να δουλεύει.lol

εστειλα pm για την viewsonic...! :)

Δημοσ.

Χαρίζονται τα παρακάτω αλλά μια υποσημείωση πρώτα. Είναι όλα κομμάτια από pc που βρισκόταν στο πατάρι αρκετά χρόνια κι ως εκτούτου δεν μπορώ να γνωρίζω τι παίζει και τι όχι.

Η Radeon 9200 πάντως ήταν ολοκαίνουρια και δεν πρέπει να χρησιμοποιήθηκε πάνω από μία φορά:

Motherboard για Pentium III και πάνω διακρίνονται τα 64mb RAM (ελαφρώς σκουριασμένη σε 2 σειριακές θύρες):

photo41z.jpg

photo51n.jpg

Radeon 9200 (νομίζω ότι είναι αυτή):

phosto2.jpg

photso3.jpg

GeForce 4Ti 4200

photois.jpg

photo11bx.jpg

Καλώδια τροφοδοσίας:

photo5gz.jpg

Τροφοδοτικό:

photo3uzx.jpg

photo4mu.jpg

Δισκέτα:

photo1u.jpg

CD-ROM

photo2om.jpg

Αν κάποιος έχει οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεται διευκρινήσεις στέλνει μήνυμα. Ειδικά για τις κάρτες γραφικών για μοντέλα κτλ επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος μπορώ να βγάλω κι άλλες φώτο πιο λεπτομερείς.

1) Όποιος κάνει ποστ εδώ πρώτος κατοχυρώνει.

2) Θα δωθεί προτεραιότητα σε όσους είναι από Ηράκλειο/Κρήτη λόγω απόστασης.

3) Αν κάποιος χρειάζεται καμιά κάρτα και είναι από Αθήνα παίζει να του την κρατάω όταν ανέβω, αλλά μην ζητήσετε καμιά motherboard ας πούμε :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...