Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάρτες ήχου (πολλές....),εικόνας(Ati 100),δυό χούφτες μνήμες (ddr1 256 + 64άρια σντραμάκια),μόλις σκάσανε από σώσιμο ανακύκλωσης...

Ισχύουν ακόμα,έ;

Χαρίζονται ενσύρματα adsl routerάκια.

2 Microcom AD2636 με τροφοδοτικά,1 crypto F320 χωρίς τροφοδοτικό (αλλά μπορούμε να βρούμε κανα universal άμα σκαλίσουμε το μπεζαχτά) και 1 Leevel One FBR-1161 adsl2,πάλι χωρίς τροφοδοτικό,πάλι ίσως βρούμε κανα 12αρι να ταιριάζει...

Ένα ανα άτομο,εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και p.m. για λεπτομέρειες.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
θα μπεις ρα; (Πανάγο θα σε στείλω εγώ)

Αν μπορεις ρε τρελε.Δυο dimmakia ddr θελω για να παιξει ενα pc.

Τhanks!

Δημοσ.

Τίποτα μνήμες (256άρια μόνο) και καμιά καρτούλα γραφικών αν περισσέψει, count me in. (ΑΝ βέβαια στέλνεις Θεσσαλονίκη.. δεν γράφεις βέβαια και που είσαι...)..

Δημοσ.
Κάρτες ήχου (πολλές....),εικόνας(Ati 100),δυό χούφτες μνήμες (ddr1 256 + 64άρια σντραμάκια),μόλις σκάσανε από σώσιμο ανακύκλωσης...

Ισχύουν ακόμα,έ;

Πέσανε τα λαμόγια πάνω,με έξαρχο τον wash,μείνανε κάτι 256άρια και κάτι sdramάκια,μία κάρτα γραφικών και πολλές κάρτες ήχου.

Δημοσ.

Μιας και ο φίλος δεν στέλνει σε άλλες πόλεις, αν υπάρχει κανείς σαμαρείτης να παραλάβει εκ μέρους μου 1-2 256άρες μνήμες και μια κάρτα γραφικών και να μου τα στείλει ταχυδρομικά Θεσσαλονίκη, θα ήμουν ευγνώμων..

Δημοσ.

Πάνε οι ddr1,έπεσε περονοwashπορος (άντε και κάτι μπαόγκια θα γίνουν μάγκες μαζί του...),μείνανε οι sdram 64,οι κάρτες ήχου,μία κάρτα εικόνας (η ati) και όλα τα modem-router που έλεγα.

Γρηγορείτε...

Δημοσ.
Πάνε οι ddr1,έπεσε περονοwashπορος (άντε και κάτι μπαόγκια θα γίνουν μάγκες μαζί του...),μείνανε οι sdram 64,οι κάρτες ήχου,μία κάρτα εικόνας (η ati) και όλα τα modem-router που έλεγα.

Γρηγορείτε...

hehe Thanks!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...