f2bnp Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Χαρίζεται χειριστήριο Thrustmaster 360 Modena για PC, σε στυλ PS2 με Force Feedback και το original cd του. Ένα από τα κουμπιά δεν δουλεύει αλλά εαν το ανοίξετε και το βάλετε στην σωστή θέση θα δουλέψει κανονικά. Απαραίτητη προυπόθεση να έρθετε στην περιοχή μου, Νέο Ηράκλειο Αττικής.
souvlaki Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 To θέλω εγώ το χειριστήριο αν το πρόλαβα... στέλνω κ pm...
washcloud Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 H 29" επίπεδη sony της παρακάτω καλλιτεχνικής φωτό.Έχει πρόβλημα με τον ήχο, (παίζει όποτε θέλει), αλλά αν έχει κάποιος εξωτερικά ηχεία μέσω video/dvd μπορεί να την αξιοποιήσει. Την έχω παρατήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας που βρίσκεται Βαρβάκη 39 στου Γκύζη. Δεν παίζει κάνας δικός μου πλέον εκεί, οπότε βαράτε όλα τα κουδούνια μέχρι κάποιος να βαρεθεί και να ανοίξει. Αύριο είναι πιθανό να την έχουν εξαφανίσει, οπότε όποιος ενδιαφέρεται καλό 'ναι να βιαστεί. Σε 20 χρόνια που θα είμαι διάσημος θα έχει ανεκτίμητη αξία. :-* Κατα 99% η ανωθεν tv υφίσταται ακόμα. Όποιος ψήνεται ας στείλει pm, ειναι σε αποθηκη πλεον... ...αυτό σημαίνει ότι τέρμα οι αμύθητες συγκινήσεις; Συγνώμη, την προσοχή σας λίγο. ΖΗΤΗΤΑΙ alternative γιομενάκι, hug friendly, που να βλέπει lost αλλά να μην έχει δει ακόμα το χθεσινό επεισόδιο, και να έχει πάνω του 12€ για πίτσα και μπύρες, γιατί η πρώην μου με έκλασε, θα πάει εκδρομή με κάτι μαντράχαλους λέει, που ούτε ξέρει. Εεε, έχω μεγάλη TV, προσφέρω και αμύθητες συγκινήσεις. Πληροφορίες με pm. Ευχαριστώ.
liopyr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 ...αυτό σημαίνει ότι τέρμα οι αμύθητες συγκινήσεις; Μωρη Τατιάνα δουλειά δεν έχεις βραδιάτικο; Έχω άλλη, μεγαλύτερη, και οι αμύθητες συγκινήσεις δεν προκύπτουν από το μέγεθος της tv ακριβώς...
zoya Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Η tv εδώθη, το lost τελείωσε, it's the end of an era.
washcloud Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μωρη Τατιάνα δουλειά δεν έχεις βραδιάτικο; Έχω άλλη, μεγαλύτερη, και οι αμύθητες συγκινήσεις δεν προκύπτουν από το μέγεθος της tv ακριβώς... ...και μετά φταίω 'γω που τατιανίζω, ε; Τεσπα άντε στη χαρίζω (να τιμήσω και το θρεντ).
noname2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 H 29" επίπεδη sony της παρακάτω καλλιτεχνικής φωτό. Έχει πρόβλημα με τον ήχο' date=' (παίζει όποτε θέλει), αλλά αν έχει κάποιος εξωτερικά ηχεία μέσω video/dvd μπορεί να την αξιοποιήσει. Την έχω παρατήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας που βρίσκεται Βαρβάκη 39 στου Γκύζη. Δεν παίζει κάνας δικός μου πλέον εκεί, οπότε βαράτε όλα τα κουδούνια μέχρι κάποιος να βαρεθεί και να ανοίξει. Αύριο είναι πιθανό να την έχουν εξαφανίσει, οπότε όποιος ενδιαφέρεται καλό 'ναι να βιαστεί. Σε 20 χρόνια που θα είμαι διάσημος θα έχει ανεκτίμητη αξία.[/quote'] :-* Κατα 99% η ανωθεν tv υφίσταται ακόμα. Όποιος ψήνεται ας στείλει pm, ειναι σε αποθηκη πλεον... Από δω μέσα ευχαριστώ την κοινωνικότατη Κυρα-Αθανασία,για τη φιλοξενία της 29"άρας. Thnkz,guyz.
noname2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Άρχισες τα trafficking, ρα; A re baglama,βλέπεις πράγματα να υπερίπτανται και δεν έχεις τρόπο να τα δεσπόσεις,ρα; Τσόπα καλόμ,θα σφέρου κι ματζουν,θα σδώκω κι μαντουλάτ,σκούπσι τα ματάκια σ...
washcloud Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 ...χα, αφού ξες ότι άμα ήθελα, έχω τον Χουλκ. (το προηγούμενο πάντως, πήγαινε στην "φιλοξενία της 29άρας" )
noname2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δεν είμαι τόσο χαζός όσο φαίνομαι.... btw,το παγωτό το κρατάω ακόμη στη κατάψυξη,στο μαγαζί.όσο είναι ανοιχτό.
liopyr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 :-* Από δω μέσα ευχαριστώ την κοινωνικότατη Κυρα-Αθανασία,για τη φιλοξενία της 29"άρας. Thnkz,guyz. Παλλικάρι απ'τα λίγα η κυρ-Αθανασία ε;
noname2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 και με bold,εε????καλαααα... Άκουσες παγωτό και μπήκες; ...με φωνάζει ο γάτος απ' τον καναπέ,πάω για SG1,ο ζώος ψάχνει τον άνθρωπό του για μαξιλάρι,σας ασπάζομαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις