Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαρίζεται χειριστήριο Thrustmaster 360 Modena για PC, σε στυλ PS2 με Force Feedback και το original cd του. Ένα από τα κουμπιά δεν δουλεύει αλλά εαν το ανοίξετε και το βάλετε στην σωστή θέση θα δουλέψει κανονικά.

Απαραίτητη προυπόθεση να έρθετε στην περιοχή μου, Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Δημοσ.
H 29" επίπεδη sony της παρακάτω καλλιτεχνικής φωτό.

Έχει πρόβλημα με τον ήχο, (παίζει όποτε θέλει), αλλά αν έχει κάποιος εξωτερικά ηχεία μέσω video/dvd μπορεί να την αξιοποιήσει.

Την έχω παρατήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας που βρίσκεται Βαρβάκη 39 στου Γκύζη.

Δεν παίζει κάνας δικός μου πλέον εκεί, οπότε βαράτε όλα τα κουδούνια μέχρι κάποιος να βαρεθεί και να ανοίξει.

Αύριο είναι πιθανό να την έχουν εξαφανίσει, οπότε όποιος ενδιαφέρεται καλό 'ναι να βιαστεί.

Σε 20 χρόνια που θα είμαι διάσημος θα έχει ανεκτίμητη αξία.

:-*

Κατα 99% η ανωθεν tv υφίσταται ακόμα. Όποιος ψήνεται ας στείλει pm, ειναι σε αποθηκη πλεον...

...αυτό σημαίνει ότι τέρμα οι αμύθητες συγκινήσεις;

Συγνώμη, την προσοχή σας λίγο.

ΖΗΤΗΤΑΙ alternative γιομενάκι, hug friendly, που να βλέπει lost αλλά να μην έχει δει ακόμα το χθεσινό επεισόδιο, και να έχει πάνω του 12€ για πίτσα και μπύρες, γιατί η πρώην μου με έκλασε, θα πάει εκδρομή με κάτι μαντράχαλους λέει, που ούτε ξέρει.

Εεε, έχω μεγάλη TV, προσφέρω και αμύθητες συγκινήσεις.

Πληροφορίες με pm.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
...αυτό σημαίνει ότι τέρμα οι αμύθητες συγκινήσεις;

Μωρη Τατιάνα δουλειά δεν έχεις βραδιάτικο;

:D

Έχω άλλη, μεγαλύτερη, και οι αμύθητες συγκινήσεις δεν προκύπτουν από το μέγεθος της tv ακριβώς...

Δημοσ.
Μωρη Τατιάνα δουλειά δεν έχεις βραδιάτικο;

:D

Έχω άλλη, μεγαλύτερη, και οι αμύθητες συγκινήσεις δεν προκύπτουν από το μέγεθος της tv ακριβώς...

...και μετά φταίω 'γω που τατιανίζω, ε;

Τεσπα άντε στη χαρίζω (να τιμήσω και το θρεντ).

Δημοσ.

H 29" επίπεδη sony της παρακάτω καλλιτεχνικής φωτό.

Έχει πρόβλημα με τον ήχο' date=' (παίζει όποτε θέλει), αλλά αν έχει κάποιος εξωτερικά ηχεία μέσω video/dvd μπορεί να την αξιοποιήσει.

Την έχω παρατήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας που βρίσκεται Βαρβάκη 39 στου Γκύζη.

Δεν παίζει κάνας δικός μου πλέον εκεί, οπότε βαράτε όλα τα κουδούνια μέχρι κάποιος να βαρεθεί και να ανοίξει.

Αύριο είναι πιθανό να την έχουν εξαφανίσει, οπότε όποιος ενδιαφέρεται καλό 'ναι να βιαστεί.

Σε 20 χρόνια που θα είμαι διάσημος θα έχει ανεκτίμητη αξία.[/quote']

Κατα 99% η ανωθεν tv υφίσταται ακόμα. Όποιος ψήνεται ας στείλει pm, ειναι σε αποθηκη πλεον...

Από δω μέσα ευχαριστώ την κοινωνικότατη Κυρα-Αθανασία,για τη φιλοξενία της 29"άρας.

Thnkz,guyz.B)

Δημοσ.
Άρχισες τα trafficking, ρα;

A re baglama,βλέπεις πράγματα να υπερίπτανται και δεν έχεις τρόπο να τα δεσπόσεις,ρα;:lol:

Τσόπα καλόμ,θα σφέρου κι ματζουν,θα σδώκω κι μαντουλάτ,σκούπσι τα ματάκια σ...

Δημοσ.

...χα, αφού ξες ότι άμα ήθελα, έχω τον Χουλκ.

(το προηγούμενο πάντως, πήγαινε στην "φιλοξενία της 29άρας" :P)

Δημοσ.

Δεν είμαι τόσο χαζός όσο φαίνομαι....

btw,το παγωτό το κρατάω ακόμη στη κατάψυξη,στο μαγαζί.όσο είναι ανοιχτό.:P

Δημοσ.

Από δω μέσα ευχαριστώ την κοινωνικότατη Κυρα-Αθανασία,για τη φιλοξενία της 29"άρας.

Thnkz,guyz.B)

Παλλικάρι απ'τα λίγα η κυρ-Αθανασία ε;

:lol:

Δημοσ.
και με bold,εε????καλαααα...:mad:

Άκουσες παγωτό και μπήκες;:P

...με φωνάζει ο γάτος απ' τον καναπέ,πάω για SG1,ο ζώος ψάχνει τον άνθρωπό του για μαξιλάρι,σας ασπάζομαι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...