Praetorianos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 για που είναι αυτο; Δεν το ξεκαθάρισα εξαρχής επίτηδες, για να το χρησιμοποιήσει αυτός που το χρειάζεται πιο πολύ, οπότε και θα ξέρει περί τίνος πρόκειται. Είναι promotional code για το google adwords και δεν ξέρω αν συμβαίνει γενικά, πάντως εμένα μου χει έρθει κανα χιλιάρικο σε προσφορά αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω πάνω από 1 Παράκληση αν κάποιος το έχει βάλει ας το γράψει εδώ αφενός για να μάθω αν δούλεψε σε άλλους οπότε να ξαναποστάρω αν μου έρθουν, αφετέρου για να μην δοκιμάζουν τσάμπα οι υπόλοιποι.
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 @Praetorianos Αν το προλάβω θα το ενεργοποιήσω όταν θα έχω τον κωδικό, διότι δυστυχώς τον ξέχασα. Κρίμα γαμώτο, και το χρειαζόμουν. Anyway. Καλά να πάθω... Μια ζωή μπερδεύω το κωδικό στο Gmail.
noname2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 ΜΙΑ φορα ειπε να δωσει κατι τσαμπε κι ουτε σωστα δεν το κανει! €βραίος είναι; Και για να μην πάει χαμένο το post,προλάβετε,όσο ισχύει η επίδραση αυτουνού του nick (δεν φταίω {πάντα} εγώ γι αυτό :ρ): Χαρίζονται ενσύρματα adsl routerάκια. 2 Microcom AD2636 με τροφοδοτικά,1 crypto F320 χωρίς τροφοδοτικό (αλλά μπορούμε να βρούμε κανα universal άμα σκαλίσουμε το μπεζαχτά) και 1 Leevel One FBR-1161 adsl2,πάλι χωρίς τροφοδοτικό,πάλι ίσως βρούμε κανα 12αρι να ταιριάζει... Ένα ανα άτομο,εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και p.m. για λεπτομέρειες.
liopyr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 €βραίος είναι; Eγώ είμαι υπεράνω χρημάτων. Απλά δε τα έχω.
MessengerOfGood Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Χαρίζω έναν εκτυπωτή Laser ΗP LaserJet 1300. Είναι πολύ καλός και γρήγορος αλλά έχει πρόβλημα στην τροφοδοσία του χαρτιού (κολλάει μετά το toner unit) και νομίζω ότι δεν αξίζει να επισκευαστεί. Ίσως κάποιος τον θέλει για ανταλλακτικά ή για το τόνερ (είναι το 13Α και πρέπει να έχει αρκετό μέσα). Αν καταφέρετε να τον φτιάξετε, είναι USB αλλά παίρνει και τα module της ΗΡ και γίνεται και δικτυακός ή παράλληλος. Παραλαβή κοντά στο σπίτι μου (Χολαργός) ή στη δουλειά μου (Μαρούσι) κατόπιν συννενόησης. Επικοινωνία ΜΟΝΟ με PM γιατί μπορεί να μη το δώ εδώ μέσα στα πολλά μηνύματα..
haris_216 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Χαρίζω έναν εκτυπωτή Laser ΗP LaserJet 1300. Είναι πολύ καλός και γρήγορος αλλά έχει πρόβλημα στην τροφοδοσία του χαρτιού (κολλάει μετά το toner unit) και νομίζω ότι δεν αξίζει να επισκευαστεί. Ίσως κάποιος τον θέλει για ανταλλακτικά ή για το τόνερ (είναι το 13Α και πρέπει να έχει αρκετό μέσα). Αν καταφέρετε να τον φτιάξετε, είναι USB αλλά παίρνει και τα module της ΗΡ και γίνεται και δικτυακός ή παράλληλος. Παραλαβή κοντά στο σπίτι μου (Χολαργός) ή στη δουλειά μου (Μαρούσι) κατόπιν συννενόησης. Επικοινωνία ΜΟΝΟ με PM γιατί μπορεί να μη το δώ εδώ μέσα στα πολλά μηνύματα.. καλημέρα. θα με ενδιέφερε. έστειλα pm ---------- Προσθήκη στις 10:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:41 ---------- Χαρίζω έναν εκτυπωτή Laser ΗP LaserJet 1300. Είναι πολύ καλός και γρήγορος αλλά έχει πρόβλημα στην τροφοδοσία του χαρτιού (κολλάει μετά το toner unit) και νομίζω ότι δεν αξίζει να επισκευαστεί. Ίσως κάποιος τον θέλει για ανταλλακτικά ή για το τόνερ (είναι το 13Α και πρέπει να έχει αρκετό μέσα). Αν καταφέρετε να τον φτιάξετε, είναι USB αλλά παίρνει και τα module της ΗΡ και γίνεται και δικτυακός ή παράλληλος. Παραλαβή κοντά στο σπίτι μου (Χολαργός) ή στη δουλειά μου (Μαρούσι) κατόπιν συννενόησης. Επικοινωνία ΜΟΝΟ με PM γιατί μπορεί να μη το δώ εδώ μέσα στα πολλά μηνύματα.. αποσύρω το ενδιαφέρον. μπερδεύτηκα με κάτι άλλο. συγνώμη
@@sos@@ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 €βραίος είναι; Και για να μην πάει χαμένο το post,προλάβετε,όσο ισχύει η επίδραση αυτουνού του nick (δεν φταίω {πάντα} εγώ γι αυτό :ρ): Χαρίζονται ενσύρματα adsl routerάκια. 2 Microcom AD2636 με τροφοδοτικά,1 crypto F320 χωρίς τροφοδοτικό (αλλά μπορούμε να βρούμε κανα universal άμα σκαλίσουμε το μπεζαχτά) και 1 Leevel One FBR-1161 adsl2,πάλι χωρίς τροφοδοτικό,πάλι ίσως βρούμε κανα 12αρι να ταιριάζει... Ένα ανα άτομο,εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και p.m. για λεπτομέρειες. σου έστειλα pm,κύριος...
noname2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα,googlισε nick για στοιχεία παραλαβής. Μην τα θες και όλα έτοιμα.
HILL.K Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Χαρίζεται μια θήκη για σκληρό δίσκο ΤΥΠΟΥ ΣΑΝ και αυτή ( σε άσπρο)...να διευκρινήσω οτι εχει σπάσει το χερουλακι και δεν στεκεται καλα. Αν καποιος ενδιαφερεται ας επικοινωνήσει... επίσης αν σε κάποιον του περισσεύει μια κάρτα δικτύου ας ρίξει ένα πμ...
noname2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 επίσης αν σε κάποιον του περισσεύει μια κάρτα δικτύου ας ρίξει ένα πμ......Άμα φτάσεις Πλ Αμερικής ποτε,έλα να πάρεις κάρτα δικτύου. Μου αφήνουνε κατα καιρούς πολλά πράγματα
clevercitizen Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 €βραίος είναι; Και για να μην πάει χαμένο το post,προλάβετε,όσο ισχύει η επίδραση αυτουνού του nick (δεν φταίω {πάντα} εγώ γι αυτό :ρ): Χαρίζονται ενσύρματα adsl routerάκια. 2 Microcom AD2636 με τροφοδοτικά,1 crypto F320 χωρίς τροφοδοτικό (αλλά μπορούμε να βρούμε κανα universal άμα σκαλίσουμε το μπεζαχτά) και 1 Leevel One FBR-1161 adsl2,πάλι χωρίς τροφοδοτικό,πάλι ίσως βρούμε κανα 12αρι να ταιριάζει... Ένα ανα άτομο,εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και p.m. για λεπτομέρειες. Καλησπέρα. Θα με ενδιέφερε το Leevel One FBR-1161 adsl2 αν είναι για pstn (δηλ Leevel One FBR-1161Α αλλιώς ένα από τα Microcom AD2636. Στέλνω και pm
szaf Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 υπάρχουν ακόμα τα παρακάτω σε περίπτωση που τα θέλει κάποιος: Microcom AD2636 ADSL router (pstn) Crypto F201 Adsl usb modem Zyxel ZTE ZXDSL852 Adsl usb modem
clevercitizen Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 υπάρχουν ακόμα τα παρακάτω σε περίπτωση που τα θέλει κάποιος: Microcom AD2636 ADSL router (pstn) Crypto F201 Adsl usb modem Zyxel ZTE ZXDSL852 Adsl usb modem Θα με ενδιέφερε Microcom AD2636. Στέλνω και pm Ευχαριστώ
zoya Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 H 29" επίπεδη sony της παρακάτω καλλιτεχνικής φωτό.Έχει πρόβλημα με τον ήχο, (παίζει όποτε θέλει), αλλά αν έχει κάποιος εξωτερικά ηχεία μέσω video/dvd μπορεί να την αξιοποιήσει. Την έχω παρατήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας που βρίσκεται Βαρβάκη 39 στου Γκύζη. Δεν παίζει κάνας δικός μου πλέον εκεί, οπότε βαράτε όλα τα κουδούνια μέχρι κάποιος να βαρεθεί και να ανοίξει. Αύριο είναι πιθανό να την έχουν εξαφανίσει, οπότε όποιος ενδιαφέρεται καλό 'ναι να βιαστεί. Σε 20 χρόνια που θα είμαι διάσημος θα έχει ανεκτίμητη αξία. :-* Κατα 99% η ανωθεν tv υφίσταται ακόμα. Όποιος ψήνεται ας στείλει pm, ειναι σε αποθηκη πλεον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις