regent Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Windows Vista Home Premium DSP Ελληνικά 2 κομμάτια 32-bit 1 κομμάτι 64-bit με SP1 Θα με ενδιέφερε και μένα μια άδεια.
liopyr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 H 29" επίπεδη sony της παρακάτω καλλιτεχνικής φωτό. Έχει πρόβλημα με τον ήχο, (παίζει όποτε θέλει), αλλά αν έχει κάποιος εξωτερικά ηχεία μέσω video/dvd μπορεί να την αξιοποιήσει. Την έχω παρατήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας που βρίσκεται Βαρβάκη 39 στου Γκύζη. Δεν παίζει κάνας δικός μου πλέον εκεί, οπότε βαράτε όλα τα κουδούνια μέχρι κάποιος να βαρεθεί και να ανοίξει. Αύριο είναι πιθανό να την έχουν εξαφανίσει, οπότε όποιος ενδιαφέρεται καλό 'ναι να βιαστεί. Σε 20 χρόνια που θα είμαι διάσημος θα έχει ανεκτίμητη αξία. :-*
washcloud Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 H 29" επίπεδη sony της παρακάτω καλλιτεχνικής φωτό. Έχει πρόβλημα με τον ήχο, (παίζει όποτε θέλει), αλλά αν έχει κάποιος εξωτερικά ηχεία μέσω video/dvd μπορεί να την αξιοποιήσει. Την έχω παρατήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας που βρίσκεται Βαρβάκη 39 στου Γκύζη. Δεν παίζει κάνας δικός μου πλέον εκεί, οπότε βαράτε όλα τα κουδούνια μέχρι κάποιος να βαρεθεί και να ανοίξει. Αύριο είναι πιθανό να την έχουν εξαφανίσει, οπότε όποιος ενδιαφέρεται καλό 'ναι να βιαστεί. ...τρέχτε επίσης να πάρετε ζυμωτές/ψήστες ψωμιού & αλεύρι, γιατί μέχρι να ξαναχτιστούν τα αρτοποιεία της χώρας, θα πάρει καιρό...
noname2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 H 29" επίπεδη sony της παρακάτω καλλιτεχνικής φωτό.Έχει πρόβλημα με τον ήχο, (παίζει όποτε θέλει), αλλά αν έχει κάποιος εξωτερικά ηχεία μέσω video/dvd μπορεί να την αξιοποιήσει. Την έχω παρατήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας που βρίσκεται Βαρβάκη 39 στου Γκύζη. Δεν παίζει κάνας δικός μου πλέον εκεί, οπότε βαράτε όλα τα κουδούνια μέχρι κάποιος να βαρεθεί και να ανοίξει. Αύριο είναι πιθανό να την έχουν εξαφανίσει, οπότε όποιος ενδιαφέρεται καλό 'ναι να βιαστεί. Σε 20 χρόνια που θα είμαι διάσημος θα έχει ανεκτίμητη αξία. :-* Γιατί δεν μίλαγες πριν τη κατεβάσεις;
liopyr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Γιατί δεν μίλαγες πριν τη κατεβάσεις; Εκεί είναι, πριν από μία ώρα την κατέβασα, δε την παίρνει κανένας άκυρος προς το παρόν, είναι μέσα στην είσοδο της πολυκατοικίας. Στην είσοδο όπως μπαίνεις δεξιά έχει μία ντουλάπα. Από την μία πλευρά είναι η τν, από την άλλη μία κάμερα. Σπάσε την κάμερα αν θυμηθείς γιατί εγώ ξέχασα! <D ---------- Προσθήκη στις 14:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:44 ---------- ...τρέχτε επίσης να πάρετε ζυμωτές/ψήστες ψωμιού & αλεύρι, γιατί μέχρι να ξαναχτιστούν τα αρτοποιεία της χώρας, θα πάρει καιρό... Ά να χαθείς, ΚΡΥΕ!
The_Judas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Παγίδα είναι... θα πάει ο άλλος να πάρει την "παρατημένη" και σημαδεμένη τιβι και θα περιμένει ο λιοπυρ παρακολουθώντας από την κάμερα για να δώσει σήμα στα σώματα ασφαλείας
washcloud Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Ά να χαθείς, ΚΡΥΕ! ...news update : κυκλοφόρησε στόρι ότι είχες ΚΕΡΑΣΕΙ ΦΡΑΠΕ σε κάποιον, τελευταία φορά που η ΑΕΚ είχε πάρει κύπελο......Αληθεύει;
noname2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Εκεί είναι, πριν από μία ώρα την κατέβασα, δε την παίρνει κανένας άκυρος προς το παρόν, είναι μέσα στην είσοδο της πολυκατοικίας. Στην είσοδο όπως μπαίνεις δεξιά έχει μία ντουλάπα. Από την μία πλευρά είναι η τν, από την άλλη μία κάμερα. Σπάσε την κάμερα αν θυμηθείς γιατί εγώ ξέχασα! Eγώ μιλάω σοβαρά και συ με δουλεύεις. Κρίμα,έπεσε στραβή στη ΔΕΗ της περιοχής μου κι η πεθερούλα μου έμεινε χωρίς TV... Σιγά μη πάω σε ξένο σπίτι να βουτήξω παρατημένη ΤV. Mόνος μου.
freedubus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Πήγαινε αλλιώς θα πάω εγώ με ένα φίλο θα την ανεβάσουμε στην ταράτσα και θα την πετάξουμε στον ακάλυπτο τραβώντας βίντεο το σκηνικό. Πάντα ήθελα να το κάνω.
liopyr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Σιγά το ξένο σπίτι, 45 οικογένειες μένουν εκεί, όλο και κάποιος θα βγει μακρινός συγγενής σου. Μόνος πάντως μη πας, ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
Praetorianos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μπορώ να δώσω promotional code σε άλλον? Αν ναι: 4M32-DP9A-Z2L2-N7KX-4LD2 Συγχαρητήρια
paylidis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μπορώ να δώσω promotional code σε άλλον? Αν ναι: 4M32-DP9A-Z2L2-N7KX-4LD2 Συγχαρητήρια για που είναι αυτο;
little loulou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 H 29" επίπεδη sony της παρακάτω καλλιτεχνικής φωτό.Έχει πρόβλημα με τον ήχο, (παίζει όποτε θέλει), αλλά αν έχει κάποιος εξωτερικά ηχεία μέσω video/dvd μπορεί να την αξιοποιήσει. Την έχω παρατήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας που βρίσκεται Βαρβάκη 39 στου Γκύζη. Δεν παίζει κάνας δικός μου πλέον εκεί, οπότε βαράτε όλα τα κουδούνια μέχρι κάποιος να βαρεθεί και να ανοίξει. Αύριο είναι πιθανό να την έχουν εξαφανίσει, οπότε όποιος ενδιαφέρεται καλό 'ναι να βιαστεί. Σε 20 χρόνια που θα είμαι διάσημος θα έχει ανεκτίμητη αξία. :-* ΜΙΑ φορα ειπε να δωσει κατι τσαμπε κι ουτε σωστα δεν το κανει! Πήγαινε αλλιώς θα πάω εγώ με ένα φίλο θα την ανεβάσουμε στην ταράτσα και θα την πετάξουμε στον ακάλυπτο τραβώντας βίντεο το σκηνικό. Πάντα ήθελα να το κάνω. οταν ειναι,φωναξε μας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις