Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Windows Vista Home Premium DSP Ελληνικά

2 κομμάτια 32-bit

1 κομμάτι 64-bit με SP1

:-)

Θα με ενδιέφερε και μένα μια άδεια.

Δημοσ.

H 29" επίπεδη sony της παρακάτω καλλιτεχνικής φωτό.

Έχει πρόβλημα με τον ήχο, (παίζει όποτε θέλει), αλλά αν έχει κάποιος εξωτερικά ηχεία μέσω video/dvd μπορεί να την αξιοποιήσει.

Την έχω παρατήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας που βρίσκεται Βαρβάκη 39 στου Γκύζη.

Δεν παίζει κάνας δικός μου πλέον εκεί, οπότε βαράτε όλα τα κουδούνια μέχρι κάποιος να βαρεθεί και να ανοίξει.

Αύριο είναι πιθανό να την έχουν εξαφανίσει, οπότε όποιος ενδιαφέρεται καλό 'ναι να βιαστεί.

Σε 20 χρόνια που θα είμαι διάσημος θα έχει ανεκτίμητη αξία.

:-*

post-30251-129063094364_thumb.jpg

Δημοσ.

Έχει πρόβλημα με τον ήχο, (παίζει όποτε θέλει), αλλά αν έχει κάποιος εξωτερικά ηχεία μέσω video/dvd μπορεί να την αξιοποιήσει.

Την έχω παρατήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας που βρίσκεται Βαρβάκη 39 στου Γκύζη.

Δεν παίζει κάνας δικός μου πλέον εκεί, οπότε βαράτε όλα τα κουδούνια μέχρι κάποιος να βαρεθεί και να ανοίξει.

Αύριο είναι πιθανό να την έχουν εξαφανίσει, οπότε όποιος ενδιαφέρεται καλό 'ναι να βιαστεί.

...τρέχτε επίσης να πάρετε ζυμωτές/ψήστες ψωμιού & αλεύρι, γιατί μέχρι να ξαναχτιστούν τα αρτοποιεία της χώρας, θα πάρει καιρό...whistlinges8.gif

Δημοσ.

Γιατί δεν μίλαγες πριν τη κατεβάσεις;:mad:

Δημοσ.
Γιατί δεν μίλαγες πριν τη κατεβάσεις;:mad:

Εκεί είναι, πριν από μία ώρα την κατέβασα, δε την παίρνει κανένας άκυρος προς το παρόν, είναι μέσα στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Στην είσοδο όπως μπαίνεις δεξιά έχει μία ντουλάπα. Από την μία πλευρά είναι η τν, από την άλλη μία κάμερα.

Σπάσε την κάμερα αν θυμηθείς γιατί εγώ ξέχασα!

<D

---------- Προσθήκη στις 14:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:44 ----------

...τρέχτε επίσης να πάρετε ζυμωτές/ψήστες ψωμιού & αλεύρι, γιατί μέχρι να ξαναχτιστούν τα αρτοποιεία της χώρας, θα πάρει καιρό...whistlinges8.gif

Ά να χαθείς, ΚΡΥΕ!

Δημοσ.

Παγίδα είναι... θα πάει ο άλλος να πάρει την "παρατημένη" και σημαδεμένη τιβι και θα περιμένει ο λιοπυρ παρακολουθώντας από την κάμερα για να δώσει σήμα στα σώματα ασφαλείας :P

Δημοσ.
Ά να χαθείς, ΚΡΥΕ!

...news update : κυκλοφόρησε στόρι ότι είχες ΚΕΡΑΣΕΙ ΦΡΑΠΕ σε κάποιον, τελευταία φορά που η ΑΕΚ είχε πάρει κύπελο......Αληθεύει;

Δημοσ.
Εκεί είναι, πριν από μία ώρα την κατέβασα, δε την παίρνει κανένας άκυρος προς το παρόν, είναι μέσα στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Στην είσοδο όπως μπαίνεις δεξιά έχει μία ντουλάπα. Από την μία πλευρά είναι η τν, από την άλλη μία κάμερα.

Σπάσε την κάμερα αν θυμηθείς γιατί εγώ ξέχασα!

Eγώ μιλάω σοβαρά και συ με δουλεύεις.:-(

Κρίμα,έπεσε στραβή στη ΔΕΗ της περιοχής μου κι η πεθερούλα μου έμεινε χωρίς TV...:o

Σιγά μη πάω σε ξένο σπίτι να βουτήξω παρατημένη ΤV.:eek:

Mόνος μου.

Δημοσ.

Πήγαινε αλλιώς θα πάω εγώ με ένα φίλο θα την ανεβάσουμε στην ταράτσα και θα την πετάξουμε στον ακάλυπτο τραβώντας βίντεο το σκηνικό. Πάντα ήθελα να το κάνω.

Δημοσ.

Σιγά το ξένο σπίτι, 45 οικογένειες μένουν εκεί, όλο και κάποιος θα βγει μακρινός συγγενής σου.

Μόνος πάντως μη πας, ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

Δημοσ.

ΜΙΑ φορα ειπε να δωσει κατι τσαμπε κι ουτε σωστα δεν το κανει!:-(

Πήγαινε αλλιώς θα πάω εγώ με ένα φίλο θα την ανεβάσουμε στην ταράτσα και θα την πετάξουμε στον ακάλυπτο τραβώντας βίντεο το σκηνικό. Πάντα ήθελα να το κάνω.

οταν ειναι,φωναξε μας!:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...