mithrid Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 χαριζονται 2 οθονες crt 15 και 17ιντσες (αν δεν κανω λαθος)σε λειτουργικη καταστασηεπισης για οσους θελουν ανταλλακτικα ή ξερουν να επισκευαζουν δινω ενα dvd player crown με τηλεκοντρολ και ενα φουρνο μικροκυματων lg προτου καταληξουν στην ανακυκλωση.παραλαβη απο γαλατσι επιπλεον ευρεθηκαν στο παταρι.... -tower πληρες παλιου λειτουργικου συστηματος για μουσειακη χρηση(νομιζω pentium133mmx!) -παναρχαιες καρτες γραφικων (expertcolour και μια trident),1αγνωστου ταυτοτητας ISA,δεν τα εχω ελενξει -1usb camera με τα παρελκομενα της,μαρκας solcam και στο κουτι της οποιος τα θελει ας περασει να παραλαβει τα πραματα δεν εφυγαν ακομα.επισης προστιθενται ενα ups nova 600 avr,αχρησιμοποιητο ανω του ετους(μπορει να θελει μπαταρια) και το ποδηλατο body sculpture BC-6720G της αγγελιας http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=324455.οσοι ενδιαφερονται ας δηλωσουν ενδιαφερον
mithrid Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 το ups εφυγε μεσα σε 30λεπτα!ποιος να το περιμενε μενουν τα αλλα
noname2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Mustek ScanExpress A3 USB 600 Pro Σταμάτησε να δουλεύει,(πήραμε άλλο) δεν έχει εγγύηση,θα πάει για σκουπίδια. Παραλαβή από Πλ Αμερικής. Το κρατάω για μια βδομάδα,μετά πάπαλα,τρώει χώρο.
haris_216 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Mustek ScanExpress A3 USB 600 ProΣταμάτησε να δουλεύει,(πήραμε άλλο) δεν έχει εγγύηση,θα πάει για σκουπίδια. Παραλαβή από Πλ Αμερικής. Το κρατάω για μια βδομάδα,μετά πάπαλα,τρώει χώρο. καλημερα. θα με ενδιεφερε. σου στέλνω pm
noname2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) ... τηλ δεν έλαβα από κανέναν,οπότε υποθέτω ότι είναι διαθέσιμο ακόμα. Έχει και κουτί,cdάκια,manual,τροφοδοτικό και ελάχιστη χρήση.Είπαμε,χάλασε. Edit,κρατιέται για κάποιον μέχρι αύριο (μάλλον ο αρχικός...),μετά ανακύκλωση μέσω αλβανόγυφτων (τρικυκλάκια...). Επεξ/σία 25 Μαΐου 2010 από noname2010
theodoresdr Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Αν και κάπως καθυστερημένα, να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου το Σωτήρη για τα πράγματα που μου έδωσε, ο οποίος παρόλο που τον ταλαιπωρήσαμε αρκετά, ήταν έτοιμος οποιαδήποτε στιγμή! Thanks!
N1ghtW0lf Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Scanner Canon Lide 35 πιθανως χαλασμενο...μου πιανει χωρο...και μου ανεβαζει τη πιεση στο 400 που το βλεπω να μου πιανει χωρο. Παραλαβη απο Πειραια για 2 μερες, μετα εχει φυγει για τα σκουπιδια...
haris_216 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Scanner Canon Lide 35 πιθανως χαλασμενο...μου πιανει χωρο...και μου ανεβαζει τη πιεση στο 400 που το βλεπω να μου πιανει χωρο. Παραλαβη απο Πειραια για 2 μερες, μετα εχει φυγει για τα σκουπιδια... θα με ενδιέφερε και αυτό. επειδή όμως ήδη θα πάρω άλλο ένα scanner από το φίλο noname (κι δεν θέλω να είμαι "μοναχοφάης") στέλνω pm αλλά αν κάποιος άλλος φίλος το χρειάζεται παρακαλώ να προτιμηθεί
noname2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Πάρτα και τα δύο κι αν πιάνουν τα χέρια σου να πάρεις το μηχανισμό απ' το ένα στο άλλο και κάνοντας τράμπες να φτιάξεις το Α3...lol Σε περιμένω,μη το ξεχάσεις. Δεν βρήκα manual και cdιά,βρήκα όμως τροφοδοτικό!Drivers κατεβάζεις και από mustek.de
haris_216 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Πάρτα και τα δύο κι αν πιάνουν τα χέρια σου να πάρεις το μηχανισμό απ' το ένα στο άλλο και κάνοντας τράμπες να φτιάξεις το Α3...lol Σε περιμένω,μη το ξεχάσεις. Δεν βρήκα manual και cdιά,βρήκα όμως τροφοδοτικό!Drivers κατεβάζεις και από mustek.de όχι manual και cdιά??????? ευτυχώς που είμαι καλός 'ανθρωπος και θα το παραβλέψω
rena4 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Είμαι καινούρια στο site και προσπαθώ να καταλάβω κάποια πράγματα. Μία ερώτηση λοιπόν, οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι που χαρίζονταν νομίζω από 2 χρήστες έχουν δοθεί; Ρωτάω γιατί δεν βλέπω πουθενά να γράφεται τί έμεινε και τί όχι. Ίσως να έχει γραφτεί και να φταίει ότι δε γνωρίζω πολύ καλά τη "γλώσσα των υπολογιστών" Ελπίζω κάποιος να μπορεί να βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Είμαι καινούρια στο site και προσπαθώ να καταλάβω κάποια πράγματα. Μία ερώτηση λοιπόν, οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι που χαρίζονταν νομίζω από 2 χρήστες έχουν δοθεί; Ρωτάω γιατί δεν βλέπω πουθενά να γράφεται τί έμεινε και τί όχι. Ίσως να έχει γραφτεί και να φταίει ότι δε γνωρίζω πολύ καλά τη "γλώσσα των υπολογιστών"Ελπίζω κάποιος να μπορεί να βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ Καλυτερα στειλε pm στος φιλους που τους χαριζουν αν και αφου δεν γραφτηκε κατι μαλλον υπαρχουν.
szaf Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 καλησπέρα,χαρίζω ενα Εκπτωτικό κουπόνι -50% για το ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Vodafone Mobile broadband on Demand µε USB modem και 10 ηµέρες δωρεάν Internet! Δηλαδή το κουπόνι της προσφοράς του pcw για να αγοράσετε τον εξοπλισμό και 10 μέρες broadband internet με 24.5€. Μου το χάρισαν μαζι με ενα πακέτο συνδεσης και δεν το χρειάζομαι (το κουπόνι) οπότε το χαρίζω. Περιοχή: Μυτιλήνη. Δεν εχω πρόβλημα να σας το στείλω κιόλας σε ενα φάκελο... First post (& pm) - first serve! να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο paylidis, σήμερα έλαβα το κουπονάκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις