ydraspetses Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Ρε ...Αλέκο,άλλαξε και τον αριθμό των posts σου,αν θες να ταιριάξεις.
paylidis Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 καλησπέρα, χαρίζω ενα Εκπτωτικό κουπόνι -50% για το ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Vodafone Mobile broadband on Demand µε USB modem και 10 ηµέρες δωρεάν Internet! Δηλαδή το κουπόνι της προσφοράς του pcw για να αγοράσετε τον εξοπλισμό και 10 μέρες broadband internet με 24.5€. Μου το χάρισαν μαζι με ενα πακέτο συνδεσης και δεν το χρειάζομαι (το κουπόνι) οπότε το χαρίζω. Περιοχή: Μυτιλήνη. Δεν εχω πρόβλημα να σας το στείλω κιόλας σε ενα φάκελο... First post (& pm) - first serve!
szaf Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 καλησπέρα,χαρίζω ενα Εκπτωτικό κουπόνι -50% για το ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Vodafone Mobile broadband on Demand µε USB modem και 10 ηµέρες δωρεάν Internet! Δηλαδή το κουπόνι της προσφοράς του pcw για να αγοράσετε τον εξοπλισμό και 10 μέρες broadband internet με 24.5€. Μου το χάρισαν μαζι με ενα πακέτο συνδεσης και δεν το χρειάζομαι (το κουπόνι) οπότε το χαρίζω. Περιοχή: Μυτιλήνη. Δεν εχω πρόβλημα να σας το στείλω κιόλας σε ενα φάκελο... First post (& pm) - first serve! σου στέλνω pm!
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 καλησπέρα,χαρίζω ενα Εκπτωτικό κουπόνι -50% για το ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Vodafone Mobile broadband on Demand µε USB modem και 10 ηµέρες δωρεάν Internet! Δηλαδή το κουπόνι της προσφοράς του pcw για να αγοράσετε τον εξοπλισμό και 10 μέρες broadband internet με 24.5€. Μου το χάρισαν μαζι με ενα πακέτο συνδεσης και δεν το χρειάζομαι (το κουπόνι) οπότε το χαρίζω. Περιοχή: Μυτιλήνη. Δεν εχω πρόβλημα να σας το στείλω κιόλας σε ενα φάκελο... First post (& pm) - first serve! Το περιοδικο κυκλοφορει ακομα ή εχει αποσυρθει ??? Θελω κατι τετοιο για το καλοκαιρι. Οταν λεει: Εντελώς δωρεάν κάρτα σύνδεσης VODAFONE MOBILE BROADBAND ON DEMAND για 10 ηµέρες/10GB και για όλους τους αναγνώστες! Μπορουμε να την χρησιμοποιησουμε αφου ληξει η συνδεση με το πακετο ?
nick#18 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Το περιοδικο κυκλοφορει ακομα ή εχει αποσυρθει ??? Θελω κατι τετοιο για το καλοκαιρι. Οταν λεει: Εντελώς δωρεάν κάρτα σύνδεσης VODAFONE MOBILE BROADBAND ON DEMAND για 10 ηµέρες/10GB και για όλους τους αναγνώστες! Μπορουμε να την χρησιμοποιησουμε αφου ληξει η συνδεση με το πακετο ? Στο βιβλιαρακι μεσα που κοιταξα γιατι το πηρα και εγω για το καλοκαιρι μπορεις να ανανεωνεις το χρονο μεσο καπιας καρτας (πρεπει να εχει συγκεκριμενη μιας και το πακετο ειχε μια που θα λεει vodafone mobile broadband on demand) ή απο κινητο vodafone ή μεσο πιστωτικης
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Στο βιβλιαρακι μεσα που κοιταξα γιατι το πηρα και εγω για το καλοκαιρι μπορεις να ανανεωνεις το χρονο μεσο καπιας καρτας (πρεπει να εχει συγκεκριμενη μιας και το πακετο ειχε μια που θα λεει vodafone mobile broadband on demand) ή απο κινητο vodafone ή μεσο πιστωτικης Ευχαριστω.Ελπιζω να το βρει ο κλητηρας μας αυριο στην Ομονοια.....Καλη προσφορα φαινεται.
mithrid Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) χαριζονται 2 οθονες crt 15 και 17ιντσες (αν δεν κανω λαθος)σε λειτουργικη κατασταση επισης για οσους θελουν ανταλλακτικα ή ξερουν να επισκευαζουν δινω ενα dvd player crown με τηλεκοντρολ και ενα φουρνο μικροκυματων lg προτου καταληξουν στην ανακυκλωση.παραλαβη απο γαλατσι επιπλεον ευρεθηκαν στο παταρι.... -tower πληρες παλιου λειτουργικου συστηματος για μουσειακη χρηση(νομιζω pentium133mmx!) -παναρχαιες καρτες γραφικων (expertcolour και μια trident),1αγνωστου ταυτοτητας ISA,δεν τα εχω ελενξει -1usb camera με τα παρελκομενα της,μαρκας solcam και στο κουτι της οποιος τα θελει ας περασει να παραλαβει Επεξ/σία 17 Μαΐου 2010 από gponiris
Narayan Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Χαρίζω τα ακόλουθα: 1. Τρεις φορτιστές για Nokia κινητά, σφραγισμένοι στη συσκευασία τους, με το παλιό (χοντρό) βύσμα. 2. Τηλεχειριστήριο για κάρτα Pinnacle PCTV, πιθανόν να κάνει και για άλλες κάρτες της Pinnacle. 3. Μετασχηματιστής για εκτυπωτή ΗΡ, δεν θυμάμαι μοντέλο αλλά έχει βύσμα με τρεις ακίδες (αν υπάρχει ενδιαφέρον ανεβάζω και φωτογραφία).
epicouros Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Χαρίζω τα ακόλουθα: 1. Τρεις φορτιστές για Nokia κινητά, σφραγισμένοι στη συσκευασία τους, με το παλιό (χοντρό) βύσμα. 2. Τηλεχειριστήριο για κάρτα Pinnacle PCTV, πιθανόν να κάνει και για άλλες κάρτες της Pinnacle. 3. Μετασχηματιστής για εκτυπωτή ΗΡ, δεν θυμάμαι μοντέλο αλλά έχει βύσμα με τρεις ακίδες (αν υπάρχει ενδιαφέρον ανεβάζω και φωτογραφία). Με ενδιαφέρει ο μετασχηματιστής για εκτυπωτή ΗΡ αλλά για να είμαι σίγουρος μήπως μπορείς να βάλεις φωτογραφία;
DeMaitre Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Χαρίζω τα ακόλουθα: 1. Τρεις φορτιστές για Nokia κινητά, σφραγισμένοι στη συσκευασία τους, με το παλιό (χοντρό) βύσμα. 2. Τηλεχειριστήριο για κάρτα Pinnacle PCTV, πιθανόν να κάνει και για άλλες κάρτες της Pinnacle. 3. Μετασχηματιστής για εκτυπωτή ΗΡ, δεν θυμάμαι μοντέλο αλλά έχει βύσμα με τρεις ακίδες (αν υπάρχει ενδιαφέρον ανεβάζω και φωτογραφία). Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το: 2. Τηλεχειριστήριο για κάρτα Pinnacle PCTV, πιθανόν να κάνει και για άλλες κάρτες της Pinnacle. Στέλνω και πμ. Ευχαριστώ!
suicico Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Χαρίζονται 5 σκυλακια ( 2 αρσενικα και 3 θυλικά) σε φιλόζωους κατα προτίμηση με αυλή γιατι προβλέπεται οτι θα γίνουν μεγάλα... οποιος ενδιαφέρετε ας επικοινωνήσει στο 6947189601 Μπάμπης.
szaf Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα παρακάτω: Fritz!Box AVM ADSL-Modem/Router (pstn)- (δεν έχει μετασχηματιστή) (δόθηκε) Microcom AD2636 ADSL router (pstn) Crypto F201 Adsl usb modem Zyxel ZTE ZXDSL852 Adsl usb modem Mobo intel d845wn + Cpu intel penitum 4 1,7Ghz (δόθηκε) (ήταν σε pc που σταμάτησε ξαφνικά να ανάβει. Μάλλον έχει κάτι η μητρική, ο επεξεργαστής πρέπει να είναι οκ) Παραλαβή από Πάτρα! Επεξ/σία 23 Μαΐου 2010 από szaf
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Χαριζοντε Windows vista home premium Gr 32 Bit Παραλαβη μονο απο Λυκοβρυση Αττικης. Δοθηκε το DVD. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2010 από Γιάννης Platano
doakes Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ θερμά τον καλό φίλο "sotos1" για τους 2 80αρηδες δίσκους. Κύριος
Προτεινόμενες αναρτήσεις