Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ευχαριστήσω κι εγώ τον sotos 1 για τα εξής που παρέλαβα σήμερα:

Ένα SEAGATE 60GB ST360020A

Ένα MAXTOR 40GB

σε πολύ καλή κατάσταση

και ένα

INTEL CELERON 2.0 GHZ SL6HY SOCKET 478 PROCESSOR CPU

(Τελικά δεν ήταν P4)

Ευχαριστώ πολύ και πάλι Σωτήρη

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(πραγματικα χωρις καμια ΜΑ ΚΑΜΙΑ περεξηγηση)

θα ηθελα και εγω να ευχαριστησω τον sotos 1 ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, για 1-2 πραγματα που ζητησα και μεσω ποστ αλλα και με 2 pm, μαλιστα 1ος η 2ος μετα το ποστ που εκανε αλλα για καποιο λογο που δεν ξερω δεν προτιμήθηκα η ειδοποιηθήκα ποτε.

να ειμαστε καλα.

απλος το αναφερω γιατι καποιες φορες αναρωτιέμαι πραγματικα για το πως λειτουργει αυτο το thread ???

Επεξ/σία από geioannou
Δημοσ.
(πραγματικα χωρις καμια ΜΑ ΚΑΜΙΑ περεξηγηση)

θα ηθελα και εγω να ευχαριστησω τον sotos 1 για 1-2 πραγματα που ζητησα και μεσω ποστ αλλα και με 2 pm, μαλιστα 1ος η 2ος μετα το ποστ που εκανε αλλα για καποιο λογο που δεν ξερω δεν προτιμήθηκα ποτε. να ειμαστε καλα. απλος το αναφερω γιατι καποιες φορες αναρωτιέμαι πραγματικα για το πως λειτουργει αυτο το thread ???

φιλε καλησπερα δεν εχω pm σου ποσταρες σωστα αλλα πιστεψε με δεν πηρα pm παρολα αυτα ειναι δικο μου λαθος και συγνωμη τα πραγματα που ζητας τα εχω τσεκαρε τα μηνυματα σου

Δημοσ.

...χωρίς παρεξήγηση - αλλά να ευχαριστείς "που δεν προτιμήθηκες ποτέ", δεν είναι,,,ειρωνικό;

Το δε thread, λειτουργεί βάσει των γενικών κανόνων του πρώτου ποστ (ποστάρετε πρώτα εδώ - και τα υπόλοιπα με pm), και από εκεί και πέρα, επαφίεται στον δωρίζοντα (αν το πάρει κανείς λογικά). Κι έτσι θα πρέπει να είναι κι όλας. Ο οποίος δωρίζοντας, καλό θα ήταν να κρατάει βέβαια σειρές προτεραιότητας, για να μην δημιουργούνται εντάσεις - αλλά και πάλι, προσωπικά νομίζω πως διατηρεί το δικαίωμα να πράξει αναλόγως.

Έτσι λειτουργεί το thread, λέει η πείρα μου συμμετοχής σε αυτό. Και θα έλεγα πως σχεδόν το 100% των δωρητών, φέρονται άψογα.

...Παρ' όλα μάλιστα τα όσα τυχαίνει να "αντιμετωπίζουν", με την κατάσταση (και συνήθως είναι,,,αρκετά).

Γι' αυτό και απορώ, όταν υπάρχουν αμφιβολίες, γιατί δεν ζητάτε διευκρινήσεις μέσω pm, και μέχρι να σιγουρευτείτε για κάτι, να αναστέλλετε τα δημόσια σχόλια.

Αν λοιπόν geioannou, κάτι πήγε τυχόν στραβά με τα pm σου, γιατί πχ δε ρωτάς τον sotos1 δημοσίως, απλά "σου έστειλα pm και δεν έχω πάρει απάντηση, μήπως δεν τα έλαβες, μήπως τα έσβυσες κατά λάθος ή κάτι τέτοιο;" ;

---------- Προσθήκη στις 01:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:51 ----------

...ωπ πρόλαβε κι απάντησε ο sotos1 μέχρι να ποστάρω...

• Super Moderators
Δημοσ.
...ωπ πρόλαβε κι απάντησε ο sotos1 μέχρι να ποστάρω...

γιατί άραγε... :P

Δημοσ.

...γιατί Κε Θρες, δεν έχουμε όλοι τα δάχτυλα ΚΑΙ των ποδιών μας, στην υπηρεσία του πληκτρολογίου μας :P

• Super Moderators
Δημοσ.

ένας λόγος παραπάνω δλδ :P

(5-6 posts θα φάνε σβήσιμο βέβαια :o )

Δημοσ.

γιου λοστ μη ρε

---------- Προσθήκη στις 01:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:58 ----------

ααααααααααααααααααααα

...στο σεντόνι το παςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Οκ

Δημοσ.

ααααααααααααααααααααα

...στο σεντόνι το παςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Οκ

ε που θα το πηγαινε ρε τρελε?

σε σενα μιλουσε!

Δημοσ.

προσωπικα ειχα καθυστερησει να παραλαβω καποια πραματα απο τον sotos1-και για τα οποια του ειπα τον λογο εξ αρχης μεσω pm-και παρολο που ειπωθηκε στο θρεντ οτι εχει τα πραματα μου οταν τον πηρα με διαφορα 8ωρων ειπε οτι τα εδωσε πιθανον γιατι γινοταν ενα χαος.

οπως και να εχει τον ευχαριστω γιατι το παλικαρι καθε μερα με τοσα τηλεφωνα που του κανουν και πμ λογικο ειναι να εχει λαλησει.του αξιζει ενα μπραβο για την υπομονη του και τον χρονο που μοιραζει ωστε να βγουν ολοι ευχαριστημενοι.επισης,ακουστηκε φιλικοτατος στο τηλ.και χαιρομαι για αυτο :) ΜΠΡΑΒΟ!

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω οτι ο κάθε "δωρητής" πρέπει να βάζει τους δικούς του κανόνες...

ο sotos δεν φτάνει που έκατσε με όλη την καλή διάθεση να χαρίσει σε άγνωστα άτομα που κυρίως τσιμπάνε ότι κάτσει απο εδω μέσα και μετά τα βάζουν αγγελίες σε άλλα ή και στο συγκεκριμένο forum και βγαίνουν και μάγκες απο πάνω.

Προφανώς όταν το θέμα με πμ και τηλέφωνα άρχισε να γίνεται ανηπόφορο, ήταν λογικό να δίνει τα πράγματα όπου νά ναι, γιατί ένα καλό σκέφτηκε να κάνει και του γύρισε μπούμερανγκ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
:rolleyes:

hidenseek.jpg

XAXAXAXA, πραγματικά με πέτυχες ίδιο :lol::P

Αν είναι σωστή κ η θέση του επεξεργαστή, θα του την στήσω να τον πιάσω!:shock:

---------- Προσθήκη στις 08:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:25 ----------

Η σειρά προτεραιότητας δίνει:

Innersense: Σκληρό, κάρτα γραφικών

Sadako : Κάρτα ήχου + 1 spare(ΕΛΤΑ)

washcloud : Πληκτρολόγιο, ο 2ος δίσκος, κάρτα ήχου Sound Blaster Live , 1 κάρτα γραφικών κατα προτίμηση 16Mb και άλλη μια pci (αν υπάρχει)

caution: 3 lan στα 100 +1 spare + 1 Κάρτα ήχου (Sound Blaster Live αν υπάρχει) (ΕΛΤΑ)

linkinp: 2 κάρτες γραφικών + 1 spare (ΕΛΤΑ)

dancer: 2 Modem +1 spare, 2 lan +1 spare, 1 AGP κατα προτίμηση 16Mb + 1spare και το hub (ΕΛΤΑ)

Με εσάς θα επικοινωνήσω εντός της ερχόμενης εβδομάδας να κανονίσουμε.

Επιπλέον παραμένουν: (αν δεν τα πάρει κανείς θα τα πάρουν οι από πάνω θέλουν δεν θέλουν!);):-)

2 κάρτες ήχου : (μάλλον Creative 4810)

4 Internal Modems : 56AMR

1 αχρησιμοποίητο ποντίκι fujitsu Siemens με μπίλια

5 Imation Formatted 3.5'' Super Disk LS120 MB (5-Pack) Σφραγισμένες

Περιοχή: σταθμός τρένου Βικτόρια πρωινές ώρες!

ps Να σημειώσω πως τα παραπάνω κατά 90+% δουλεύουν, βασικά όλα δουλευαν όταν τα είχα δοκιμάσει πριν χρόνια απλά αφήνω κ μια πιθανότητα να έχει χαλάσει κάτι για κάποιο άγνωστο λόγο! Δεν είναι έυκολο όμως να τα δοκιμάσω πριν σας τα δώσω οπότε πάντα να ξέρετε ότι παιιιιιιιιζει και να μην παίξει ;) Για αυτό το λόγο βάζω +1 spare σε όσους είναι με ΕΛΤΑ αφού θα έχουν και κάποια μικρά έξοδα, τουλάχιστον να είναι καλυμμένοι.

Ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον :)

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.
...χωρίς παρεξήγηση - αλλά να ευχαριστείς "που δεν προτιμήθηκες ποτέ", δεν είναι,,,ειρωνικό;

[/color]...ωπ πρόλαβε κι απάντησε ο sotos1 μέχρι να ποστάρω...

παμε λοιπον να το κλεισουμε το θεμα (μιας και το ανοιξα εγω).

λοιπον το σχολιο «...χωρίς παρεξήγηση - αλλά να ευχαριστείς "που δεν προτιμήθηκες ποτέ»

πραγματικα, αλλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν ειχε καμια προθεση ειρωνιας.

Ουτος η αλλως είναι μια κατασταση δωρεαν προσφορας πραγματων που ξεκινα από «εμας» και τελειωνει σε «εμας».

Απλος επειδη αυτόν το καιρο στεινω κατι και συμπτωματικα τα πραγματα που ζητησα από το sotos 1 ηταν κατι που πραγματικα χρειαζομουν, την στιγμη που διαβασα 2 ευχαριστήρια ποστ προς τον sotos1, τελειως αυθορμητα ειπα αυτό το πραγμα. Ότι δηλαδη μακαρι να μπορουσα να πω και εγω το ιδιο πραγμα. Και απλα μετα αναρωτηθηκα για την διαδικασια.

Για το διαδικαστικο τωρα, όταν ειδα ότι περασε μια μερα και δεν ειχα λαβει κανενα pm πηγα και ειδα τα απεσταλμενα μου pm και ειδα ότι δεν υπηρχε τιποτα. Ετσι εστειλα άλλο ένα στο sotos 1, εχοντας παντα ποσταρη το τι ηθελα από την πρωτη στιγμη στο thread.

Τωρα εάν για καποιο λογο η αποστολη pm από εμενα δεν λειτουργει, τοτε λυπαμε αλλα πεσαμε αλλοι θυματα μιας παρεξηγησεις που εχει να κανει με τεχνικο κομματι του forum.

Κλεινωντας θα ηθελα να πω ότι εάν υπαρχει η παραμικρη αμφιβολια για το ότι το σχολιο μου ειχε δόση ειρωνιας τοτε πραγματικα αποσυρω το ενδιαφερον μου για τα πραγματα που ζητησα από τον sotos 1, αγνωοντας το pm του για επικοινωνια και δεχομενος βεβαίως το ότι δεν υπηρχε καμια προθεση από μεριας του.

Και αυτό το απευθύνω κυριος προς τον sotos 1.

Συγνωμη και από εμενα λοιπον (για το ότι δεν υπηρχε προθεση)

Δημοσ.

...αμφιβολία δε νομίζω να υπάρχει, όταν κάποιος ξεκαθαρίζει κάτι :

τελειως αυθορμητα ειπα αυτό το πραγμα

Εγώ πάλι δε, "πετάχτηκα", γιατί έβαλα τον εαυτό μου στη θέση του sotos1 (και του καθ' ένα), και ξέρω ότι θα είχα πειραχτεί με μήνυμα όπως το χθεσινό (που ναι μεν έγραφε το "disclaimer" - αλλά "άφηνε και αιχμές"). Και καλό είναι πριν εκφράσουμε δημόσια άποψη, να το ψάχνουμε αρκετά, μην τον κάνουμε τον άλλον να μετανιώσει (όπως διάφοροι έχουν δηλώσει κατά καιρούς) που πάει να χαρίσει, και βρίσκει λογιών-λογιών μπελάδες.

XAXAXAXA, πραγματικά με πέτυχες ίδιο :lol::P

Αν είναι σωστή κ η θέση του επεξεργαστή, θα του την στήσω να τον πιάσω!:shock:

χεχ, βασικά, με το που σε είδα να λες "πρέπει να τα βρω μέσα στο σπίτι", έβαλα κατα νου τα πράγματα να σου...κρύβονται και τσουπ καπάκι θυμήθηκα αυτή τη γουστόζικη γελοιογραφία :-D :

fearx.jpg

(οπότε, σόρι αν σου,,,"άλλαξα" φύλο για τις,,,ανάγκες της πλάκας - αλλά το ορίτζιναλ έτσι ήταν, και δεν μπορούσα να παρέμβω και τόσο πια, στο σχέδιο...)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...