Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1 Σφραγισμένο αχρησιμοποίητο πληκτρολόγιο Compaq KB-9963 White Multimedia Internet PS/2 Keyboard

2 δίσκοι WD 20GB που κάνουν θόρυβο αλλά δουλευουν

Μ' ενδιαφέρουν, και πάω να δηλώσω και πιεμικό ενδιαφέρον.

Επίσης μ' ενδιαφέρει και μια 16άρα κάρτα γραφικών (η Vanta TNT2 υποθέτω είναι αυτή). Αν υπάρχει περίπτωση να είναι κάποια από αυτές PCI κι όχι AGP, μεγαλύτερη των 4MB, επίσης ενδιαφέρομαι.

Επίσης μ' ενδιαφέρει μια Sound Blaster Live ή μια Creative ή μια οποιαδήποτε κάρτα ήχου τεσπα.

Δημοσ.

Συνεχίστε να στέλνετε τι χρειάζεστε και εντός των ημερών θα σας γράψω πως έχει η κατανομή. Λόγω έλλειψης χρόνου θα σας απαντήσω οριστικά σε όλους μαζικά σε λίγες μέρες.

Παίζει να έχω κ κάποιους επεξεργαστές - μνήμες - καρτες τv - radio αλλά θέλει χρόνο να τα καταγράψω αφού τα βρω πρώτα στο σπίτι!!!

Δημοσ.

Συνεχίστε να στέλνετε τι χρειάζεστε και εντός των ημερών θα σας γράψω πως έχει η κατανομή. Λόγω έλλειψης χρόνου θα σας απαντήσω οριστικά σε όλους μαζικά σε λίγες μέρες.

Παίζει να έχω κ κάποιους επεξεργαστές - μνήμες - καρτες τv - radio αλλά θέλει χρόνο να τα καταγράψω αφού τα βρω πρώτα στο σπίτι!!!

Δημοσ.

φιλε sphinxgr θα με ενδιεφεραν κανα 2 agp καρτουλες ισα να δειχνουν εικονα!!ειμαι πατρα ομως...

Δημοσ.

φιλε sphinxgr θα με ενδιεφεραν κανα 2 agp καρτουλες ισα να δειχνουν εικονα!!ειμαι πατρα ομως...

Δημοσ.
7 καρτες γραφικών 4-16 Mb : (Diamond, savage 4, ATI, rage 128, TNT2 Vanta,)

6 κάρτες ήχου : (Creative 4810, terratec TT1816, sound blaster live)

7 Internal Modems : 56AMR

9 Κάρτες δικτύου : compex, smc, 3com

1 αχρησιμοποίητο ποντίκι fujitsu Siemens με μπίλια

5 Imation Formatted 3.5'' Super Disk LS120 MB (5-Pack) Σφραγισμένες

1 Hub Micronet sp243A 10base T 8ports+uplink

1 Σφραγισμένο αχρησιμοποίητο πληκτρολόγιο Compaq KB-9963 White Multimedia Internet PS/2 Keyboard

Θα προτιμούσα να τα δώσω όλα μαζί αν όμως για κάποιο λόγο κάποιος θέλει ένα μέρος μόνο ας το αναφέρει και το συζητάμε ανάλογα με τη ζήτηση. Περιοχή Πατήσια

Θα με ενδιεφεραν 2 εσωτερικα μοντεμ/ 2 καρτες δικτυου/1 AGP (αν γινεται 16ΜΒ) και το hub Περιοχη Ηγουμενιτσα ή Θεσσαλονικη τα εξοδα ενοοειτε δικα μου εφοσον θα μπορουσες να μου τα στειλεις.

Δημοσ.
7 καρτες γραφικών 4-16 Mb : (Diamond, savage 4, ATI, rage 128, TNT2 Vanta,)

6 κάρτες ήχου : (Creative 4810, terratec TT1816, sound blaster live)

7 Internal Modems : 56AMR

9 Κάρτες δικτύου : compex, smc, 3com

1 αχρησιμοποίητο ποντίκι fujitsu Siemens με μπίλια

5 Imation Formatted 3.5'' Super Disk LS120 MB (5-Pack) Σφραγισμένες

1 Hub Micronet sp243A 10base T 8ports+uplink

Θα προτιμούσα να τα δώσω όλα μαζί αν όμως για κάποιο λόγο κάποιος θέλει ένα μέρος μόνο ας το αναφέρει και το συζητάμε ανάλογα με τη ζήτηση. Περιοχή Πατήσια

Θα με ενδιεφεραν 2 εσωτερικα μοντεμ/ 2 καρτες δικτυου/1 AGP (αν γινεται 16ΜΒ) και το hub Περιοχη Ηγουμενιτσα ή Θεσσαλονικη τα εξοδα ενοοειτε δικα μου εφοσον θα μπορουσες να μου τα στειλεις.

Δημοσ.
Θα θερμοπαρακαλεσω ενα δυο πραγματα ο καθενας

Thermaltake CL-P0025 Silent Tower CPU heatsink/fan καινουργια στο κουτι της

Zalman Multi Fan Controller ZM-MFC2 χωρις καλωδια

Αν καποιος ενδιαφερεται πρωτα να ποσταρει εδω και μετα pm παραλαβη απο Καλλιθεα πλατεια δαβακη δεν θα γινουν αποστολες και λιγο υπομονη θα απαντησω σε ολους

να ευχαριστήσω και δημόσια τον σωτήρη (sotos 1) για τα παραπάνω αντικείμενα που μου έδωσε και για την μικρή αλλά ευχάριστη συζήτηση που είχαμε

και παιδιά, όταν ζητάμε (όλοι μας) κάτι, καλό είναι να κονονίζουμε να περνάμε να το παίρνουμε. δεν φτάνει που μας χαρίζουν πράγματα αλλά τους "στήνουμε" τους ανθρώπους από πάνω

Δημοσ.
Θα θερμοπαρακαλεσω ενα δυο πραγματα ο καθενας

Thermaltake CL-P0025 Silent Tower CPU heatsink/fan καινουργια στο κουτι της

Zalman Multi Fan Controller ZM-MFC2 χωρις καλωδια

Αν καποιος ενδιαφερεται πρωτα να ποσταρει εδω και μετα pm παραλαβη απο Καλλιθεα πλατεια δαβακη δεν θα γινουν αποστολες και λιγο υπομονη θα απαντησω σε ολους

να ευχαριστήσω και δημόσια τον σωτήρη (sotos 1) για τα παραπάνω αντικείμενα που μου έδωσε και για την μικρή αλλά ευχάριστη συζήτηση που είχαμε

και παιδιά, όταν ζητάμε (όλοι μας) κάτι, καλό είναι να κονονίζουμε να περνάμε να το παίρνουμε. δεν φτάνει που μας χαρίζουν πράγματα αλλά τους "στήνουμε" τους ανθρώπους από πάνω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...