Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ξέχνα τα αυτά. Έχεις εργασίες να κάνεις. Raziels, για το καλό του, μην του το δώσεις.

άμα είναι, το δίνουμε όταν τελειώσουν οι εργασίες :lol:

Δημοσ.

καλησπερα φιλε μου!!ενδιαφερομαι και για τα δυο παιχνιδακια αν ειναι ευκολο και αν υπαρχουν ακομα φυσικα!!!ευχαριστω!!

Δημοσ.
χαριζονται τα κατωθι ανευ γνωσης λειτουργικοτητας.δεν εχω το χρονο να τα δοκιμασω,αν και νομιζω οτι περισσοτερο για πειραματισμους κανουν ;)

-αδεια μελανοθηκη lexmark 13619hc

-2cd rom υπολογιστη

-2floppy

-μη λειτουργικη μητρικη asus p4p800-e deluxe

-2 fax-modem pc card για notebook (pace,rockwell)

-2pci modem,1lan

-2x3,5' ide,1sata,1x2,5'sata,3x2,5'ide

-2μνημες edo.η μια λεει 16mb η αλλη δεν λεει,υποθετω 32mb

-Compex RL2000 PCI Ethernet Adapter,κ αλλο ενα ονοματι chronos

θα προτιμηθουν επιστημονες :) για να διωξω ολα τα πραματα με τη μια,μιας και δεν εχω το χρονο για ραντεβου.απο κει κ περα ο αναδοχος των πραματων ας συντονιστει με τους λοιπους που τα θελουν :)

UP!τελικα καποιοι μεινανε στα λογια οποτε η κουτα με τα αντικειμενα θα μεινει ενεργη ως την κυριακη.μετα θα πανε ανακυκλωση.και προσθετω και μια τσαντα με κατι τζιν νο32-34-36 που ειχα στη ντουλαπα και ειναι κριμα να πεταχτουν γιατι ειναι σχεδον αφορετα.επαναλαμβανω απαντησεις μονο με πμ :-D

Δημοσ.

Μου περισευουν 5 προσκλησεις για την φιεστα της απονομης του Κυπελλου του πρωταθλητη στον Παναθηναϊκο την Κυριακη 2/5/2010 στο ΟΑΚΑ.Ειναι για την θυρα 20.

Παραλαβη μονο απο το σπιτι μου στη Λυκοβρυση.Αν καποιος ενδιαφερεται πρωτα να ποσταρει εδω και μετα pm.

post-2288-129063083936_thumb.jpg

Δημοσ.

Για να είμαι ειλικρινής, ντράπηκα να ζητήσω δύο προσκλήσεις (μόνος μου δεν θα πήγαινα, άλλωστε), αλλά μετά από αυτό...

ενδιαφερομαι για 3 αν υπαρχουν!παρεπιπτοντως...καλο μηνα!!! :)

... παρακαλώ πολύ, αν μπορώ να έχω τις δύο προσκλήσεις που περισσεύουν από τον κ. gponiris, θα σας ήμουν πραγματικά ευγνώμων!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων κύριε Γιάννη και καλό μήνα σε όλους!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
ενδιαφερομαι για 3 αν υπαρχουν!παρεπιπτοντως...καλο μηνα!!! :)

Για να είμαι ειλικρινής, ντράπηκα να ζητήσω δύο προσκλήσεις (μόνος μου δεν θα πήγαινα, άλλωστε), αλλά μετά από αυτό...

... παρακαλώ πολύ, αν μπορώ να έχω τις δύο προσκλήσεις που περισσεύουν από τον κ. gponiris, θα σας ήμουν πραγματικά ευγνώμων!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων κύριε Γιάννη και καλό μήνα σε όλους!!!

Σας εστειλα pm με τηλ μου.

Δεν εχω αλλες προσκλησεις.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Καλημερα καλο μηνα :-)

PC1: HP BRIO BA 410 Pentium III 800 MHz, * 128 Mb RAM, * 10Gb hard drive, * 56K PCI modem, * 10/100 PCI LAN card, * onboard sound, * onboard VGA * 48 x CD drive

PC2: Pentium III mobo asus A7S333 265ram 40gb HD καρτα γραφικον, soun blaster 5.1 CDRW RICOH

Και ενα κουτι λευκο με μητρικη SOLTEK SL85DRV4 Pentium 4 2.8mhz και μια καρτα γραφικον ASUS A9200SE

παραλαβη απο Καλλιθεα πλατεια δαβακη

Αν καποιος ενδιαφερεται πρωτα να ποσταρει εδω και μετα pm

Δημοσ.
κουτι λευκο με μητρικη SOLTEK SL85DRV4 Pentium 4 2.8mhz και μια καρτα γραφικον ASUS A9200SE

και πάω για pm

Δημοσ.

PC1: HP BRIO BA 410 Pentium III 800 MHz, * 128 Mb RAM, * 10Gb hard drive, * 56K PCI modem, * 10/100 PCI LAN card, * onboard sound, * onboard VGA * 48 x CD drive

PC2: Pentium III mobo asus A7S333 265ram 40gb HD καρτα γραφικον, soun blaster 5.1 CDRW RICOH

Και ενα κουτι λευκο με μητρικη SOLTEK SL85DRV4 Pentium 4 2.8mhz και μια καρτα γραφικον ASUS A9200SE

Καλημέρα φίλε μου, ενδιαφέρομαι για το BRIO!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενδιαφέρομαι για ενα pc αν εχει μεινει και μπορείς να μου το στείλεις μe πληρωμένa φυσικα τα έξοδα.

Επεξ/σία από paylidis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...