diabibas Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μηχάνημα κατασκευής πλαστών χαρτονομισμάτων δεν παίζει; Παίζει βρε, αλλά λέω να τη κρατήσω λίγο ακόμη!!!:devil:
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 ΟΥ ΡΕ παλιοαπατεωνα...στη πυρα στη πυρα... ...είμαι σίγουρος ότι αν ήμουν βουλευτής, δε θα μου μιλούσες μ' αυτόν τον τρόπο... Παίζει βρε, αλλά λέω να τη κρατήσω λίγο ακόμη!!!:devil: (όσο για 'σένα, προσκαλώ τους αναγνώστες ν. προαστίων να σε συναντήσουν και να σε περιλάβουν, να μάθεις να παίζεις με τον πόνο μας............άκου 'κει μηχάνημα αναγνώρισης πλαστών.........πού τα βρήκαμε ρε ΚΑΝ τα χαρτονομίσματα;;;..........ας έβρισκα εγώ έστω πλαστά.......δε θα με χάλαγαν καθόλου..............)
diabibas Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Να με περιλάβουν, γιατί όχι. Αλλά για σκέψου καλύτερα, γιατί να χαρίζω κάτι? Ίσως γιατί δε το χρησιμοποιώ? Πως να το χρησιμοποιήσω το έρμο, μόνο κέρματα έχω πλέον...!!! Επεξ/σία 6 Απριλίου 2010 από diabibas
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 (lol παραδίνομαι............Κορυφαία ρελάνς )
N1ghtW0lf Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 ...είμαι σίγουρος ότι αν ήμουν βουλευτής, δε θα μου μιλούσες μ' αυτόν τον τρόπο... Αν ησουν βουλευτης ρε wash, θα πιναμε μπυρες τωρα...καλα οχι πως αυτο δεν μπορει να γινει και ετσι...αλλα λεμε τωρα
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 (...άλλος με έτοιμη απάντηση.....σταδιάλα κι οι δυο σας.......) *(...και χρόνια σας πολλά κι όλα ε)
ApSiMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Χαρίζεται στρώμα κρεβατιού (!) σε καλή κατάσταση, χρησιμοποιημένο 3-4 χρόνια διαστάσεων 200*110 (λίγο μεγαλύτερο από μονό) και βαθμός σκληρότητας 6. Είναι της Silverstrom και συγκεκριμένα το Classic Ιδανικό για καβατζοκρεβάτι στο σπίτι ή στο εξοχικό. Δεν μου πάει η καρδιά να το πετάξω... Μαζί αν θέλετε συνοδεύεται από το ξύλινο κρεβάτι που το κρατούσε. Βέβαια αυτό δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση.... Παραλαβή από την περιοχή μου (Μαρούσι)
washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 ...δεν έχεις κρατήσει και καμμιά από όσες το δοκίμασαν αυτά τα χρόνια, να τη δώσεις "πακέτο" με το στρώμα; όχι τπτ άλλο, μη φανταστείς, απλά να μας πει τη γνώμη της η κοπέλα... ...για το στρώμα
ApSiMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 ...δεν έχεις κρατήσει και καμμιά από όσες το δοκίμασαν αυτά τα χρόνια, να τη δώσεις "πακέτο" με το στρώμα; όχι τπτ άλλο, μη φανταστείς, απλά να μας πει τη γνώμη της η κοπέλα... ...για το στρώμα Κοίτα, συστάσεις υπάρχουν κ για το στρώμα κ για το κρεβάτι...αλλά οι "συστάσεις" δίνονται για όσους ενδιαφέρονται πραγματικά.... όπως στα βιογραφικά "συστάσεις δίνονται εφόσον ζητηθούν " βέβαια κ να ζητηθούν δεν ξέρω πως ακριβώς θα δωθούν... λες να βλέπει εδώ μέσα καμία??? BTW: και τα 2 (στρώμα/κρεβάτι) είναι δηλωμένα σε γνωστό χρήστη που έστειλε pm.... είδες????confidentiality....
ksaplostra Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Ρε παιδια εχω μια μητρική pentium4 ή celeron (δε θυμαμαι κύκλους) με ραμ και τα ρεστα,οποιος το θελει να στειλει ενα μήνυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις