aloenanick Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Ράμ δώσαμε(Χάρε Ράμα). Τροφοδοτικό,δώσαμε. Τί μένει;Α,ναι,τα routerάκια που ακόμα να αξιωθεί ο πρωτοζητήσας.Οπότε βγαίνουν κι αυτά στη γύρα.Είναι: Microcom AD2636 PSTN (x2,πλήρη με τροφοδοτικό) και μόλις αδειάσανε σε μένα 2 ακόμα,μισαδάκια όμως (χωρίς τροφοδοτικό...),ένα Crypto F320 και ένα ADSL2+ Level One FBR-1161. Να φεύγουν σύντομα,παρακαλώ,για να πάρουν σειρά και κάτι agpούλες,κάτι ήχου,τέτοια δηλαδή,χρεποειδή αλλά χρηστικά αντικείμενα. Καλή Ανάσταση και στη συνείδησή μας... Ένα ανα άτομο,plz.
nick#18 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Μαν σε πια περιοχη ειπαμε μενεις? γιατι κατι agpακια ισως ενδιαφερουν...
aloenanick Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Kάπου Πατήσια. Α,μια pcix γραφικών ακόμα,Αti. Tα γνωστά,εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ,με p.m. οι λεπτομέρειες και οι τελικές συνενοήσεις. Υ.Γ.Όχι όλα σε έναν,τα πουλάω και μόνος μου... Επεξ/σία 2 Απριλίου 2010 από aloenanick
Land_Of_Banania Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Σου έχω στείλει pm για την gpu aloenanick
nick#18 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Kάπου Πατήσια.Α,μια pcix γραφικών ακόμα,Αti. Tα γνωστά,εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ,με p.m. οι λεπτομέρειες και οι τελικές συνενοήσεις. Υ.Γ.Όχι όλα σε έναν,τα πουλάω και μόνος μου... Θενξ μαν αλλα ειναι σχετικα μακρια απο εμενα και να μη σε βαζω και σε κοπο να τρεχεις...διαθεσημες οι agpies οποιες ηταν....
aloenanick Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Επειδή καμια φορά τα posts μου ενέχουν και τη θέση "κυνήγι του χαμένου θησαυρού",ενημερώνω ότι τα δύο routerάκια (Crypto F320 και ένα ADSL2+ Level One FBR-1161),δεν έχουν τροφοδοτικό... Το λέω με ...παραλλαγή.
liopyr Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Τί μένει;Α,ναι,τα routerάκια που ακόμα να αξιωθεί ο πρωτοζητήσας. Εεε, θα είχε αξιωθεί, αλλά πήγες διακοπές για να γυρίσεις άλλος άνθρωπος βρε! (εν τω μεταξύ μου έστειλε μία δωροεπιταγή η forthnet και καβατζώθηκα).
aloenanick Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Εεε, θα είχε αξιωθεί, αλλά πήγες διακοπές για να γυρίσεις άλλος άνθρωπος βρε! Προτεινόμενο ανάγνωσμα:Lord of LightΘάβαζα και δημόσια link,αλλά ας όψεται το κυνήγι των μαγισσών.:btw,μη σε μπερδεύει η fwtο,είναι ο ξάδερφός του ο Κρισγιαούρτης και διαδραματίζεται σε κάποιον άλλον πλανήτη,όπου τα avatars πηγαινοέρχονται σαν σουβλάκια,ίδια ζωή πάντως...Πρόκειται για ένα ιδιοφυές έργο με καλοσχεδιασμένη πλοκή και θαυμάσια αφήγηση όπου μια ομάδα ανθρώπων σ' έναν άλλον πλανήτη υποδύονται (και κατά μία έννοια γίνονται) τους θεούς του ινδικού πανθέου, με τη βοήθεια μιας ιδιαίτερα εξελιγμένης τεχνολογίας, αναπαριστώντας με τις προσωπικές τους διαμάχες τη Μαχαβαράτα. Ένας άγνωστος πλανήτης έχει αποικισθεί από ινδούς φυγάδες. Μια ομάδα από αυτούς, με τη βοήθεια υψηλής τεχνολογίας, εμφανίζονται ως ενσαρκώσεις του ινδουιστικού πανθέου, επιβάλλοντας στους υπόλοιπους ένα θεοκρατικό καθεστώς. Η πλοκή του μύθου θυμίζει έντονα το ινδικό έπος. Ο Βράχμα, ο Βισνού, η Κάλι, το μυθικό πτηνό Γκαρούνα, ακόμη και ο ίδιος ο Βούδας πρωταγωνιστούν στο έργο, του οποίου ο κεντρικός άξονας είναι η αιώνια εξέγερση του ανθρώπου, εναντίον ενός άκαρδου και αντιανθρώπινου Ουρανού. «Ο Κύριος του Φωτός» (1967) ίσως είναι το καλύτερο μυθιστόρημα του Ρότζερ Ζελαζνί, μιας από της ηγετικές φυσιογνωμίες του αμερικάνικου νέου κύματος, και τον καταξίωσε στο κοινό. (εν τω μεταξύ μου έστειλε μία δωροεπιταγή η forthnet και καβατζώθηκα).Μαγγιά! Επεξ/σία 3 Απριλίου 2010 από aloenanick
scrooge Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 χαρίζεται amd athlon thunderbird 1GHz Socket A. μαζι με την ψυκτρα του. χαρίζεται amd sempron 3000+ 2GHz Socket A. (αυτος παιζει να εχει μερικα προβληματα - pm me for more) χωρις την ψυκτρα του, αλλα με μια aftermarket της spire. επισης μια pixelview μουφα καρτα τηλεορασης playtv pro λεγεται. δεν ειχα δοκιμασει ποτε την tv, αλλα το ραδιο της επαιζε μια χαρα, οι drivers εμπαιναν οκ. σε win xp μονο φυσικα. εχει κ τηλεχειριστηριο:Ρ δινω θεσσαλονικη, συναντηση σε κεντρο ή χαριλαου. για εκδηλωση ενδιαφεροντος, post εδω ή καλυτερα pm me.
diabibas Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Χαρίζεται μηχάνημα αναγνώρισης πλαστών χαρτονομισμάτων, δουλεύει με ρεύμα και με μπαταρίες. (χωρίς τα $$ που φαίνονται στην εικόνα) Επίσης Modem - router Jetspeed Παραλαβή ΜΟΝΟ επαναλαμβάνω ΜΟΝΟ (δε τη ξαναπατάω, δε τη ξαναπατάω!!!) από το σπίτι μου (Αθήνα - Νότια Προάστια)
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μηχάνημα κατασκευής πλαστών χαρτονομισμάτων δεν παίζει;
N1ghtW0lf Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μηχάνημα κατασκευής πλαστών χαρτονομισμάτων δεν παίζει; ΟΥ ΡΕ παλιοαπατεωνα...στη πυρα στη πυρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις