thanassissis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δώστε ντιμάκια στο λαό... Παρεμπιπτόντως θέλω κα εγώ μια 512 αλλά είμαι από θεσσαλονίκη.. Να υποθέσω ότι δε βολεύει..
vaggospat13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Κάτσε ρε νάρθει να τα δαγκώσει πρώτα,του τύχανε δουλειές. tip:Kάνεις κονέ μαζί του,τα σμπρώχνω όλα σ' αυτόν (ό,τι έμεινε δηλαδή,γιατί ο προηγούμενος χούφτωσε μια παλάμη dimmάκια..lol) και τα μοιράζεστε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Και έχετε και την επαφή σας να σας μένει,ένας εύσχημος τρόπος να βγάλουμε ψεύτη αυτόν που είπε ότι οι υπολογιστές αποξενώνουν. σε ευχαριστω για το τροφοδοτικο ---------- Προσθήκη στις 13:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:11 ---------- εχω εναν παλιο celeron 2gh κ μια μητρικη asrock 478 π δεν ξερω αν δουλευει, αν ενδιαφερεται κανεις.
aloenanick Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δώστε ντιμάκια στο λαό... Παρεμπιπτόντως θέλω κα εγώ μια 512 αλλά είμαι από θεσσαλονίκη.. Να υποθέσω ότι δε βολεύει.. Σωστά υποθέτεις. Στη Σαλονίκη πάντως υπάρχει ιχυρό λόμπυ του inso,πως και δεν έχετε δικτυωθεί;
firewalker Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 εχω εναν παλιο celeron 2gh κ μια μητρικη asrock 478 π δεν ξερω αν δουλευει, αν ενδιαφερεται κανεις. Η 478 ίσως να με ενδιέφερε. Ποιο μοντέλο είναι;
thanassissis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Σωστά υποθέτεις. Στη Σαλονίκη πάντως υπάρχει ιχυρό λόμπυ του inso,πως και δεν έχετε δικτυωθεί; Το παλεύουμε πάντως είναι η αλήθεια.! Είμαστε πολλοί από εδώ μέσα..
johnykim Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 σε ευχαριστω για το τροφοδοτικο ---------- Προσθήκη στις 13:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:11 ---------- εχω εναν παλιο celeron 2gh κ μια μητρικη asrock 478 π δεν ξερω αν δουλευει, αν ενδιαφερεται κανεις. Θα με ενδιέφερε o Celeron και η μητρική(αν δεν την πάρει ο firewalker).
firewalker Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Θα με ενδιέφερε o Celeron και η μητρική(αν δεν την πάρει ο firewalker). Δεν με καίνε τόσο. Χτύπα τα εσύ.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ πάρα πολύ τους magazatoras και Anhlikos που προσφέρθηκαν να πάρουν τα πράγματα για εμένα. Το εκτιμώ πολύ.Ο φίλος diabibas θα τα στείλει ο ίδιος τελικά, και τον ευχαριστώ. ---------- Προσθήκη στις 12:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:50 ---------- Χαρίζονται: Το παρακάτω mobo s775 με P4 3.2ghz και 512mb ram. Αν κάποιος δε τα χρειάζεται όλα τα στέλνω και χωριστά. Ας το πάρει κάποιος που το χρειάζεται όχι να κάθεται όπως τώρα. (Ο πρώτος που θα ποστάρει εδώ.) Ετούτα τα σύνεργα εδωθήκαν ή κάθονται ακόμη; και για τυπικούς λόγους ρωτάω γιατί ΕΚΔΗΛΩΝΩ ΦΑΝΕΡΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΟΥ! :-D:mrgreen::mrgreen:
angmar Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Ετούτα τα σύνεργα εδωθήκαν ή κάθονται ακόμη;και για τυπικούς λόγους ρωτάω γιατί ΕΚΔΗΛΩΝΩ ΦΑΝΕΡΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΟΥ! :-D:mrgreen::mrgreen: ρώτα καλύτερα με π.μ. τους 3 που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, γιατί ο esata λείπει και θα λείπει για αρκετό καιρό ακόμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 ρώτα καλύτερα με π.μ. τους 3 που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, γιατί ο esata λείπει και θα λείπει για αρκετό καιρό ακόμα. Που χάθηκε το παλικάρι; Vacations?
aloenanick Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Που χάθηκε το παλικάρι; Vacations? Αυτο-ban-αρίστηκε λόγω μαθημάτων. Τον περιμένουμε όμως στη γωνία.Άλλοι να τον δαγκώσουν ( κι άλλο...) και άλλοι να τον ευχαριστήσουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Αυτο-ban-αρίστηκε λόγω μαθημάτων. Τον περιμένουμε όμως στη γωνία.Άλλοι να τον δαγκώσουν ( κι άλλο...) και άλλοι να τον ευχαριστήσουν. Εξεταστική ε;
val007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ πάρα πολύ τους magazatoras και Anhlikos που προσφέρθηκαν να πάρουν τα πράγματα για εμένα. Το εκτιμώ πολύ.Ο φίλος diabibas θα τα στείλει ο ίδιος τελικά, και τον ευχαριστώ. ---------- Προσθήκη στις 12:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:50 ---------- Χαρίζονται: Το παρακάτω mobo s775 με P4 3.2ghz και 512mb ram. Αν κάποιος δε τα χρειάζεται όλα τα στέλνω και χωριστά. Ας το πάρει κάποιος που το χρειάζεται όχι να κάθεται όπως τώρα. (Ο πρώτος που θα ποστάρει εδώ.) γεια σου Ενδιαφέρομαι για το πακέτο. αν έχεις χρόνο και μπορείς να στέλνεις μια αντικαταβολή.
DeMaitre Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Το πακέτο εδόθη εις εμέ και αξιοποιήθη δεόντος! Ευχαριστώ eSATA!!! Και πού 'σαι, όταν με το καλό επιστρέψεις θύμισέ μου να σου προτείνω μια καλή κλινική απεξάρτησης απ' την ηλεκτρονική πρέζα!.. Παρεμπιπτόντως και ευκαιρίας δοθείσης, να υπενθυμίσω ότι εξακολουθεί να υπάρχει ένα πλήρως λειτουργικό monitor Philips 105MB προς χάρισμα, διότι ελλείψει μεταφορικού μέσου βαρέθηκα να το πάρω στα χέρια και να το τρέχω σε κάδο ανακύκλωσης. Αν το θέλει κάποιος (αλλά να το θέλει πραγματικά, όχι όπως δυο άτομα που αρχικά εκδήλωσαν ενδιαφέρον και μετά ο ένας το πήρε πίσω και τον άλλο τον κατάπιε η γη κι ακόμα τον ψάχνει η Νικολούλη!) ας περάσει να το πάρει από Καλλιθέα, αλλιώς απ' του Θωμά θα βισματώσω τον κολλητό μου να έρθει με το αυτοκίνητο να το πάρει και να το στείλει να το κάνουν γυάλα για χρυσόψαρα!!! Α, κι επειδή υπάρχει ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ, δεκτή και ανταλλαγή με cooler για Intel socket LGA775.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Το πακέτο εδόθη εις εμέ και αξιοποιήθη δεόντος! Ευχαριστώ Ax γαμώτο.. Μόνο και μόνο με τα 512mb RAM ικανοποιημένος θα ήμουν. Δώστε RAM στο λαό! Θα αξιοποιηθεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις