PaokToTheBone Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 OYOYΠΣ!!sorry, μου διέφυγε το ποστ!! (και είναι και στην ίδια σελίδα πανάθεμά με) το θεμα ειναι οτι εφτασαν τα πραμματα!
aquasonic Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Έφυγε κι ο printer! Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!
Trapper Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Χαρίζω ένα βίντεο SABA. Την τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα λειτουργούσε μια χαρά. Νομίζω έχει γερμανικό μενού. Παραλαβή από τον ηλεκτρικό σταθμό του Ταύρου ή με αποστολή με Ταχυδρομείο με έξοδα του παραλήπτη (αν και δεν νομίζω ότι θα συμφέρει λόγω βάρους).
aloenanick Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Mνημούλες... Μόνο παραλαβή χέρι-χέρι από Πατήσια.Όχι αποστολές,sorry. Eκτός απ' τις τρείς των fwto,παίζουν δυό (αρχαία) ντιμάκια ακόμα. Τα γνωστά,η εκδήλωση ενδιαφέροντος δημόσια εδώ και τα ρέστα (τηλέφωνα επικοινωνίας,δ/ση κλπ) σε p.m. Thnkz guyz,έχω δαγκώσει άπειρα από δω μέσα,είναι το λιγώτερο που μπορώ να κάνω για να συντηρήσω τη φάση.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Mνημούλες... Μόνο παραλαβή χέρι-χέρι από Πατήσια.Όχι αποστολές,sorry. Eκτός απ' τις τρείς των fwto,παίζουν δυό (αρχαία) ντιμάκια ακόμα. Τα γνωστά,η εκδήλωση ενδιαφέροντος δημόσια εδώ και τα ρέστα (τηλέφωνα επικοινωνίας,δ/ση κλπ) σε p.m. Thnkz guyz,έχω δαγκώσει άπειρα από δω μέσα,είναι το λιγώτερο που μπορώ να κάνω για να συντηρήσω τη φάση. Μήπως μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για τις μνήμες; Π.χ. τι τύπου είναι (DDR κ.λ.π.) και χωρητικότητες
karabouzouk... Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 ενδιαφέρομαι για τις μνημούλες... σου στελνω pm
aloenanick Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Μήπως μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για τις μνήμες;Π.χ. τι τύπου είναι (DDR κ.λ.π.) και χωρητικότητες Aπό PIV είναι.2 250άρες και μία 500άρα. Τα άλλα ντιμάκια το ένα είναι 128,το άλλο δεν ξέρω.Είναι αυτές με δύο εγκοπούλες. Το ξέρω,σε φώτισα τώρα... @karabouzouk,κάτσε να δούμε τί θα απαντήσει ο Λιακόπαιδος και μετά είναι δικές σου. Edit,καμια ωρίτσα αργότερα:Μιας και δεν βλέπω ανταπόκριση,φιλαράκι karabouzouk... δικά σου είναι,έχεις απάντηση στα p.m. σου Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2010 από aloenanick
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δώσε στον karabouzouk ό,τι χρειάζεται και με την ευχή μου, μην έχεις και τύψεις :-P Άμα μείνει τίποτε πάντως, ειδοποίησε
aloenanick Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Άμα μείνει τίποτε πάντως, ειδοποίησε Έλα με γκοτζαμάνικο φορτωταξί,κάτι έχει μείνει... Σοβαρολογώ,btw,τροφοδοτικά,κουτιά (άδεια...),διάφορες pci καρτούλες (γραφικών,ήχου,δικτύου κλπ),θα τα σμπρώχνω λίγα-λίγα στη γύρα για να παίρνω πόντους.Μέχρι το άλλο μου ban:p
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Φτου και δεν το ήξερα να έρθω και αγόρασα κάρτα δικτύου για ένα παλιό pc που θέλω να αναστήσω.
vaggospat13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Έλα με γκοτζαμάνικο φορτωταξί,κάτι έχει μείνει... Σοβαρολογώ,btw,τροφοδοτικά,κουτιά (άδεια...),διάφορες pci καρτούλες (γραφικών,ήχου,δικτύου κλπ),θα τα σμπρώχνω λίγα-λίγα στη γύρα για να παίρνω πόντους.Μέχρι το άλλο μου ban:p αν υπαρχει τροφοδοτικο φιλε μ γιατι εχω ενα p4 με καμενο τροφοδοτικο κ θελω ν τ βαλω ξανα σε λειτουργια
aloenanick Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 αν υπαρχει τροφοδοτικο φιλε μ γιατι εχω ενα p4 με καμενο τροφοδοτικο κ θελω ν τ βαλω ξανα σε λειτουργια Έχεις p.m.
aloenanick Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Κάτσε ρε νάρθει να τα δαγκώσει πρώτα,του τύχανε δουλειές. tip:Kάνεις κονέ μαζί του,τα σμπρώχνω όλα σ' αυτόν (ό,τι έμεινε δηλαδή,γιατί ο προηγούμενος χούφτωσε μια παλάμη dimmάκια..lol) και τα μοιράζεστε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Και έχετε και την επαφή σας να σας μένει,ένας εύσχημος τρόπος να βγάλουμε ψεύτη αυτόν που είπε ότι οι υπολογιστές αποξενώνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις