linkin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημητρη αν δεν προχωρισει το πραγμα με τον de maitre let me know!το θελω....για κυριο pcaki!χεχε
paylidis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Τί "άθλια" συλλογή έχεις? με μουφο-αγαλματίδια απο κάθε μουσείο και αρχαίο που με έτρεχε η μανα μου... @eSATA Εαν τελικά γίνει κάποια στραβή (αν και δε νομίζω)και δεν τα πάρει ακνένας από τους παραπάνω το mobo-cpy-ram ενδιαφέρομαι ιδιαιτέρως και εγώ. Ευχαριστώ.
giorginos94 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 με μουφο-αγαλματίδια απο κάθε μουσείο και αρχαίο που με έτρεχε η μανα μου... Τα δίνεις?
paylidis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 προς το παρόν δεν με ενοχλούν εκεί που είναι... εν καιρω, σε κάποια ανακίνιση θα φύγουν όλα πλην της κουκουβάγιας... (Βασικά και να τα έδινα, είναι στο πατρικό μου και εγω απέχω περίπου 600 ν.μ. απο εκεί, αλλα είναι και τόσο βαρια που δε σε συμφέρει να στα στείλω. Ψάξου λίγο σε μαγαζιά με γύψινα-τα δινουν πολυ φθηνοτερα απο τα τουριστικα...)
giorginos94 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 προς το παρόν δεν με ενοχλούν εκεί που είναι... εν καιρω, σε κάποια ανακίνιση θα φύγουν όλα πλην της κουκουβάγιας... (Βασικά και να τα έδινα, είναι στο πατρικό μου και εγω απέχω περίπου 600 ν.μ. απο εκεί, αλλα είναι και τόσο βαρια που δε σε συμφέρει να στα στείλω. Ψάξου λίγο σε μαγαζιά με γύψινα-τα δινουν πολυ φθηνοτερα απο τα τουριστικα...) ok. δεν πειράζει. αφού είναι και βαριά άστο. εγώ νόμιζα κάνα δύο αγαλματάκια, χαλαρά. δεν πειράζει.
aloenanick Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 P6I440BX/B1S/2000 + PIII ( ;Mhz). Μούμεινε αμανάτι (κάποιος την άφησε) και βαριέμαι να τη χτίσω σε κουτί. Σε κάποιον μπορεί να φανεί χρήσιμη,δουλεύει αποδεδειγμένα. Επίσης,υπάρχει περίπτωση να βρεθεί και κουτί. Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ πρώτα και μετά p.m. για παραλαβή από μένα (Αθήνα),αποστολές δεν κάνω. Δέσμευση προς τον τελικό αποδέκτη:Να μην τη δω κάπου να πουλιέται!
paylidis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 P6I440BX/B1S/2000 + PIII ( ;Mhz).Μούμεινε αμανάτι (κάποιος την άφησε) και βαριέμαι να τη χτίσω σε κουτί. Σε κάποιον μπορεί να φανεί χρήσιμη,δουλεύει αποδεδειγμένα. Επίσης,υπάρχει περίπτωση να βρεθεί και κουτί. Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ πρώτα και μετά p.m. για παραλαβή από μένα (Αθήνα),αποστολές δεν κάνω. Δέσμευση προς τον τελικό αποδέκτη:Να μην τη δω κάπου να πουλιέται! καλησπέρα, ενδιαφερομαι . σου στελνω Pm
aloenanick Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) καλησπέρα,ενδιαφερομαι . σου στελνω Pm Φεύγω για κανα διωράκι,σου απάντησα στο p.m.,ο επεξεργαστής είναι αυτός που στέκεται όρθιος,κάθετα στη μητρική,μάλλον στα 600 είναι. sorry,δεν κάνω αποστολές,παραλαβή μόνο εδώ,Αθήνα,face2face. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2010 από aloenanick
paylidis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 εφόσον ο χρήστης που χαρίζει το κομματι που εκδηλωσα ενδιαφέρον, δεν τα στελνει με κανέναν όρο, αποσυρω το ενδιαφέρον μου... Ευχαριστώ όπως και να έχει...
aloenanick Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Περιμένω δημόσια εκδήλωση ενδιαφέροντος για την mobo και τον επεξεργαστή.
sintalkas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Λοιπόν παιδιά χαρίζω crt οθόνη 19 ιντσών ΗΙΤACHI version no 999 cm715et η οποία είναι σε αρίστη κάτασταση και δίνεται σε όποιον απόδεδειγμένα θέλει να την χρησιμοποιήσει για οθόνη και όχι να την ξεπαστρέψει σε κάποιο παλιατζίδικο.Εμένα μου την χάρισε ενάς φίλος που ήθελε να την πετάξει και την εσώσα την τελευταία στιγμή ,για αυτό είναι κρίμα να πεταχτεί μια τέτοια οθόνη.Σε περίπτωση που κάποιος την έχει πολύ μεγάλη ανάγκη ή ξερεί κάποιον που έχει μεγαλη ανάγκη ας μου στείλει π.μ.Δεσμέυομαι να την δώσω σε αυτόν που την έχει μεγάλη ανάγκη.Λογώ βάρους η πάραδοση θα γίνει μόνο στον τόπο μου στην Καβάλα εκτός αν πλήρωσετε μεταφορική...
aloenanick Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3213402&postcount=2993 up,με προσοχή στους όρους!.Δηλαδή,πρώτα εδώ,δημόσια,η εκδήλωση ενδιαφέροντος και μετά τα p.m. s για την παραλαβή από το χώρο μου. Αποστολές δεν κάνω,ακόμα και με πληρωμένα μεταφορικά,sorry.
aquasonic Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Σε παρακαλω κρατησε μου την οθονη μεχρι αυριο το απογευμα, διοτι μπορει να σωσεις εναν φιλο που την βγαζει στην 10αρα του netbook
Προτεινόμενες αναρτήσεις