DeMaitre Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το 3.CD Magician, άθικτο Σου στέλνω και pm με το τηλέφωνό μου για να συνεννοηθούμε, αν τελικά δεν προχωρήσει με τα φιλαράκια παραπάνω...
o_magazatoras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν από εδώ χαρίζω τα 3 και 4 και 5 -->Παραλαβή από το σπίτι μου (Αγ.Δημήτριο - Καλαμάκι) απογευματινές ώρες. -->Διατηρώ δικαίωμα επιλογής που θα τα δώσω (γιατί από το προηγούμενο χάρισμα μου έχουν μείνει μερικά αμανάτι, μέχρι να δεήσει ο Κύριος) -->Απευθύνομαι σε ανθρώπους που ποστάρουν εδώ και έχουν δώσει και αυτοί πράγματα. Σημ.: Θα μπορέσω να τα δώσω από Τρίτη και μετά, γιατί θα λείψω λίγες μέρες Για το φιλαράκι απ' το Άργος (e-sata),μπορώ νάρθω και γω μέχρι τον Αη Δημήτρη (ή το Χαϊδάρι) αν θες και ταυτόχρονα να σου αγοράσω και το χρέπι-laptop που έχεις.Μετά του τα στέλνω ή τον περιμένω να τα δαγκώσει από μένα. Τί λες;
HamerZ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Τα παρέλαβε τελικά ο thanassissis 28-02-2010 13:21 Μια τελευταία, Θεσσαλονίκη (άμεσα) - Λάρισα (όταν έρθω) 1) Intel P4 Socket Stock Cpu Cooler 2) Lian-Li PAta rack (δουλεύει μόνο το ένα συρτάρι ενώ και οι 2 θήκες) για pata/ide δίσκο http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=175&cl_index=2&sc_index=5&ss_index=71&g=d Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2010 από HamerZ Τα παρέλαβε τελικά ο thanassissis
thanassissis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μια τελευταία, Θεσσαλονίκη (άμεσα) - Λάρισα (όταν έρθω)1) Intel P4 Socket Stock Cpu Cooler 2) Lian-Li PAta rack (δουλεύει μόνο το ένα συρτάρι ενώ και οι 2 θήκες) για pata/ide δίσκο http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=175&cl_index=2&sc_index=5&ss_index=71&g=d Καλημέρα, ενδιαφέρομαι.. Σου στέλνω pm.
loupis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 χαριζονται τρεις μητρικες ΧΑΛΑΣΜΕΝΕΣ. Για πειραματισμο ή αναταλλακτικα 1. dfi 661fx-tml 2. asus p4s800 3. msi 6533 Παραλαβη από λάρισα
thanassissis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Να ευχαριστήσω τον HamerZ για το cooler και το rack.
eSATA Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ πάρα πολύ τους magazatoras και Anhlikos που προσφέρθηκαν να πάρουν τα πράγματα για εμένα. Το εκτιμώ πολύ. Ο φίλος diabibas θα τα στείλει ο ίδιος τελικά, και τον ευχαριστώ. ---------- Προσθήκη στις 12:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:50 ---------- Χαρίζονται: Το παρακάτω mobo s775 με P4 3.2ghz και 512mb ram. Αν κάποιος δε τα χρειάζεται όλα τα στέλνω και χωριστά. Ας το πάρει κάποιος που το χρειάζεται όχι να κάθεται όπως τώρα. (Ο πρώτος που θα ποστάρει εδώ.)
xpapias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ πάρα πολύ τους magazatoras και Anhlikos που προσφέρθηκαν να πάρουν τα πράγματα για εμένα. Το εκτιμώ πολύ.Ο φίλος diabibas θα τα στείλει ο ίδιος τελικά, και τον ευχαριστώ. ---------- Προσθήκη στις 12:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:50 ---------- Χαρίζονται: Το παρακάτω mobo s775 με P4 3.2ghz και 512mb ram. Αν κάποιος δε τα χρειάζεται όλα τα στέλνω και χωριστά. Ας το πάρει κάποιος που το χρειάζεται όχι να κάθεται όπως τώρα. (Ο πρώτος που θα ποστάρει εδώ.) Έχε υπόψη σου το Γιάννη (Platano) - μπορεί να ενδιαφέρεται ακόμα για εκείνο το σύστημα που έστηνε.
eSATA Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Να ευχαριστησω απο εδω τον φιλο απο την Πατρα που εστειλε μητρικη , μνημες , επεξεργαστη και καρτα γραφικων καθως και τον αλλο συμφοριτη που τα συναρμολογησε ( μιας και δεν εγραψαν εδω σεβομαι τυχον επιθυμια για ανωνυμια τους) και ετσι στηθηκε ενα pc Ρ4 1.8 με 512 μνημη που θα ασχοληθω μαζι του το βραδακι να το δωρισω.Από αυτό το ποστ του νομίζω βρήκε αυτό που ήθελε. Έχε υπόψη σου το Γιάννη (Platano) - μπορεί να ενδιαφέρεται ακόμα για εκείνο το σύστημα που έστηνε.
Achilles Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Θα με ενδιέφερε αλλά μάλλον είσαι μακρυά από την Σαλονίκη... EDIT: Άκυρο, με πρόλαβαν...
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Έχε υπόψη σου το Γιάννη (Platano) - μπορεί να ενδιαφέρεται ακόμα για εκείνο το σύστημα που έστηνε. Από αυτό το ποστ του νομίζω βρήκε αυτό που ήθελε. Ετσι ακριβως .Ευχαριστω παντως.
eSATA Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ενδιαφέρομαι για το πακέτο. Ευχαριστώ! Έχεις πμ. Θα με ενδιέφερε αλλά μάλλον είσαι μακρυά από την Σαλονίκη... EDIT: Άκυρο, με πρόλαβαν... Πάντως την άλλη βδομάδα θα ανέβω Θεσσαλονίκη. Αλλά...
Achilles Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Πάντως την άλλη βδομάδα θα ανέβω Θεσσαλονίκη. Είμαι ενήμερος.
giorginos94 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Περιοδικό Total Hacker, τεύχη 20 και 21 που βγήκαν παραπανίσια :Ρ Όποιος τα θέλει μπορεί να στείλει PM. Ακόμα ενα PCI Modem (απο αυτά τα κλασικά 56κ) Tp-Link είναι και πρέπει να είναι αυτό. Gone... Edit: Celeron 2.6GHz/128/400 (478 socket). Αυτός πρέπει να είναι. Υπερβολικά γρήγορος, δεν συστήνεται για pc χωρίς δισκόφρενα..... Λέεεεμε τώρα. ;Φεύγει (ευτυχώς :ρ). Modem ISDN από αυτά που έδινε ο ΟΤΕ πριν καμιά 10ετία. Αυτό πρέπει να είναι :/ Φεύγει. Cd-dvd rw, αντιγραφικό του 1821, αυτό δ εν ξέρω αμα δουλεύει όμως :/ Και αυτό και το επόμενο βγήκαν από pc ενώ δούλευαν αλλά μετά από τόσο καιρό στο ράφι... Dvd-rom Toshiba (ούτε αυτό ξέρω αμα δουλεύει :/ ) Link. Έφυγαν. Θα ήθελα τα περιοδικά, αν φυσικά δεν με πρόλαβε κανείς άλλος ---------- Προσθήκη στις 16:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:45 ---------- Χαρίζω την παρακάτω ηλίθια συλλογή που είχα φτιάξει στο γυμνάσιο. Δυστυχώς κανα 3-4 δεν άντεξα και τα έκαψα. Αν κάποιος δεν τα πάρει σύντομα θα έχουν την ίδια τύχη. Όσα έμειναν τα θέλω, φυσικά μου τα δίνεις άμα γουστάρεις. Αν θες να μου τα δώσεις pm me για να συννενεοηθούμε. thnx προκαταβολικά! ---------- Προσθήκη στις 16:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:04 ---------- Χαχαχαχα! Respect! Κάτσε να δεις τωρα που θα γίνουν άφαντα. Εχω και εγω μια αντιστοιχα αθλια συλλογή (όσο πιο ψηλα γίνεται στο δωματιο μου στο πατρικο μου). Επίσης έχω την ίδια κούπα, χρησιμοποιώ το dexa και πίνω και εγω μονο Ζαγορ'... Αντε όλοι στειλατε off, εγω στο πηγανι διούρησα; Τί "άθλια" συλλογή έχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις