predator Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 χαρίζεται ποδήλατο τύπου MTB (hardtail) δεκαετίας περίπου, μάρκας "ragazzi" με shimano Altus C10 (21 ταχύτητες) και χρώματος μωβ σε καλή κατάσταση. μονο για ηράκλειο κρήτης και παραλαβή από την γειτονιά μου. ορίστε και φωτo: 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Χαριζεται μπαρμπεκιου υγραεριου μαζι με μισογεματη φιαλη .Χωραει 6-7 μπριζολες να ψηθουν ταυτοχρονα.Δουλευει μια χαρα.... :smile: :smile: Παραλαβη απο το σπιτι μου(Λυκοβρυση Αττικης). :smile: :smile: :smile: 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Χαριζεται μπαρμπεκιου υγραεριου μαζι με μισογεματη φιαλη .Χωραει 6-7 μπριζολες να ψηθουν ταυτοχρονα.Δουλευει μια χαρα.... :smile: :smile: Παραλαβη απο το σπιτι μου(Λυκοβρυση Αττικης). :smile: :smile: :smile: Άντε, να το πάρω.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Μαζί, μαζί. Κι έρχεσαι απ' το σπίτι να τσιμπήσεις κάτι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Το κανονίζεις; Το κανονιζω εγω...Ελατε !!!!!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Βάζω τις μπριζόλες, ο Γιάννης βάζει το ψήσιμο*, ο Μάριος τις μπύρες. * δηλ. οι κόρες του Γιάννη - μην το παραχ... :-P
marios1957 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Τα υπόλοιπα prive η με τηλεφ,γιατί αλλοιώς θα πλακώσουνε και θα μας φάνε το φαϊ...
ChrisAce Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Monaxofaides!!! :razz: Den 8a er8o oso kai na me parakalate... Pote 8a er8oume eipame?
marios1957 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Pote 8a er8oume eipame? Νάτα που τάλεγα... Θα σε πάρω τηλεφ αύριο,γέμισε ένας 80άρης ακόμη και περισέψανε πεντέξι απ' έξω...
erik25 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Nα κανω την αρχη? 1 Ultraplex 40 X PLEXTOR SCSI δουλευει ΑΨΟΓΑ!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΕΛΕΙ SCSI CONTROLLER ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ 1 32 IDE αγνωστης προελευσης και μαρκας το οποιο ορισμενα δισκακια τα διαβαζει ορισμενα οχι....μπορει να θελει και καθαρισμα.... ΅ Επισης ΧΑΡΙΖΩ 1 εκτυπωτη Epson με ολοκαινουρια μελανια απλα εχει βουλωσει η κεφαλη και επειδη δεν ξερω να τον καθαρισω τον χαριζω... 1 Plotter (μικρο) Roland μου φαινεται αγνωστων λοιπων στοιχειων ...... ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ REPLY (για να μην εχουμε παρεξηγησεις) ΕΔΩ KAI META ΠΜ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ Αυτα Υπάρχουν ακόμη το plotter και το cd-r?Με ενδιαφέρουν.
N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 mia palia hlektrikh skoupa, pou douleuei kanonika akoma, apla den uparxoun antallaktikes sakoules, opoios endiaferetai pernaei apo to spiti mou, sto peiraia kai th pernei... steilte pm h' email...
Προτεινόμενες αναρτήσεις