Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από ότι κατάλαβα, τα τρία του μαγαζάτορα είναι δουλεμένα και εγγυημένα, τα προσφέρει απλόχερα στον λιοπύρη, αλλά αυτός θα πάρει μόνο τα δύο: το ένα από τα δύο μικρά, και το μεγάλο. Μάαααστα, μάαααστα.

Δημοσ.
από ότι κατάλαβα, τα τρία του μαγαζάτορα είναι δουλεμένα και εγγυημένα, τα προσφέρει απλόχερα στον λιοπύρη, αλλά αυτός θα πάρει μόνο τα δύο: το ένα από τα δύο μικρά, και το μεγάλο. Μάαααστα, μάαααστα.

Μεγάλε! Πουλιά στον αέρα πιάνεις!!!:lol::lol::lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες, υπάρχουν δύο 15άρια CRT monitors που πιάνουν τόπο.

Ένα Philips 105MB κι ένα Eizo F35.

Επίσης, υπάρχει κι ένας μη λειτουργικός printer HP Deskjet 3920, με τα μελανάκια του μέσα!

Σταμάτησε να λειτουργεί το καλοκαίρι μετά από πέσιμο.

Για όποιον πιστεύει ότι μπορεί να τον επισκευάσει ή να τον χρησιμοποιήσει για ανταλλακτικά...

Παραλαβή από Καλλιθέα.

Επεξ/σία από DeMaitre
Δημοσ.
Παίδες, υπάρχουν δύο 15άρια CRT monitors που πιάνουν τόπο.

Ένα Philips 105MB κι ένα Eizo F35.

Επίσης, υπάρχει κι ένας μη λειτουργικός printer HP Deskjet 3920, με τα μελανάκια του μέσα!

Σταμάτησε να λειτουργεί το καλοκαίρι μετά από πέσιμο.

Για όποιον πιστεύει ότι μπορεί να τον επισκευάσει ή να τον χρησιμοποιήσει για ανταλλακτικά...

Παραλαβή από Καλλιθέα.

θα με ενδιέφεραν μονο τα μελανάκια αν γινεται καθώς εχω ακριβώς τον ιδιο και τελειώσαν...

Δημοσ.
θα με ενδιέφεραν μονο τα μελανάκια αν γινεται καθώς εχω ακριβώς τον ιδιο και τελειώσαν...

Φιλαράκο, δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τα μελανάκια...

Τα είχα καιρό μέσα στον printer προτού τα παίξει, αφού τον είχα από το 2007 σ' ένα desktop PC που το χρησιμοποιούσα κυρίως για κατεβαστήρι και για δουλειές γραφείου στη χάση και στη φέξη!

Όπως και νά 'χει, αν θες να δοκιμάσεις την τύχη σου μπορείς να περάσεις να πάρεις τον printer και αν δεν σου χρειάζεται ολόκληρος, κρατάς τα μελανάκια και προωθείς το μηχάνημα σε κάποιον που θα του φανεί χρήσιμο. Αλλιώς, προτιμώ να τον πάρει κάποιος πακέτο.

Εφόσον σ΄ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, σου στέλνω με pm το τηλέφωνό μου να συνεννοηθούμε για να περάσεις να τον πάρεις ακόμα και σήμερα μέχρι το μεσημέρι, καθώς ενδέχεται να λείψω 2-3 μέρες στην επαρχία.

Δημοσ.

Παιδιά, να υπενθυμίσω για να μην έχουμε παρεξηγήσεις σχετικά με τα 2 CRT monitors και τον inkjet printer που χαρίζω...

Παραλαβή από Καλλιθέα Αττικής.

;)

Δημοσ.
Σε πολυ καλη κατασταση.Για χρηση γραφειου ειναι ο,τι πρεπει.Λευκο χρωμα.

Samsung SyncMaster 753DFX το μοντελο.

http://images01.olx.pt/ui/1/10/40/12841040_1.jpg

Απλα για παραλαβη απο το σπιτι μου(Πετρουπολη) γιατι το τουτου ειναι συνεργειο.

2 ΤΕΜΑΧΙΑ

Κανενας για τις οθοναρες ω,ρε παιδια?Ειναι αμαρτια να καθονται στην αποθηκη.Μην τις φαει ο παλιατζης...:-)

Δημοσ.

Λοιπόν από εδώ χαρίζω τα

3 και 4 και 5

-->Παραλαβή από το σπίτι μου (Αγ.Δημήτριο - Καλαμάκι) απογευματινές ώρες.

-->Διατηρώ δικαίωμα επιλογής που θα τα δώσω (γιατί από το προηγούμενο χάρισμα μου έχουν μείνει μερικά αμανάτι, μέχρι να δεήσει ο Κύριος)

-->Απευθύνομαι σε ανθρώπους που ποστάρουν εδώ και έχουν δώσει και αυτοί πράγματα.

Σημ.: Θα μπορέσω να τα δώσω από Τρίτη και μετά, γιατί θα λείψω λίγες μέρες

Δημοσ.

Αν κάποιος που μένει στην περιοχή σου δεν ενδιαφερθεί για 3 & 4 και αν έχεις χρόνο και μπορείς κτλπ στέλνεις μια αντικαταβολή. :)

Δημοσ.
Αν κάποιος που μένει στην περιοχή σου δεν ενδιαφερθεί για 3 & 4 και αν έχεις χρόνο και μπορείς κτλπ στέλνεις μια αντικαταβολή. :)

Τι αντικαταβολή φίλε μου... αφού τα χαρίζω!

Δημοσ.
Φιλε diabibas αν δεν μπορείς να τα στείλεις στον eSata, προσφέρομαι να περάσω να τα πάρω και να του τα στείλω εγώ.

Μα τι καλό παιδί.:o

Μη σε βάζω σε τέτοια διαδικασία φίλε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...