Achilles Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Α ρε e-sata σε πήρανε στο ψιλό τα κωλόπαιδα... Για το γραφείο είμαι ο πρώτος;
yioula Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Χαρίζω την παρακάτω ηλίθια συλλογή που είχα φτιάξει στο γυμνάσιο. Δυστυχώς κανα 3-4 δεν άντεξα και τα έκαψα. Αν κάποιος δεν τα πάρει σύντομα θα έχουν την ίδια τύχη. πληρωνω [paypal] απλα μεταφορικα να τα στειλεις σε εμενα, οτι δεν πηραν αλλοι.. η κρατα τα χ ευρω κ συναντησε με Μοναστηρακι καθημερινες!
minarokeftes Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ρε μινάρα άμα πάς και κάτσεις έξω απο το καινούργιο μουσείο της ακρόπολης και τα πουλήσεις, το έχεις το 100€ άνετα απο τους τουρίστες....
paylidis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ρε μινάρα άμα πάς και κάτσεις έξω απο το καινούργιο μουσείο της ακρόπολης και τα πουλήσεις, το έχεις το 100€ άνετα απο τους τουρίστες.... Χαχαχαχα! Respect! Κάτσε να δεις τωρα που θα γίνουν άφαντα. Εχω και εγω μια αντιστοιχα αθλια συλλογή (όσο πιο ψηλα γίνεται στο δωματιο μου στο πατρικο μου). Επίσης έχω την ίδια κούπα, χρησιμοποιώ το dexa και πίνω και εγω μονο Ζαγορ'... Αντε όλοι στειλατε off, εγω στο πηγανι διούρησα;
o_magazatoras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Τρία ενσύρματα (για ADSL2 και pstn) routerάκια: Philips CGA3600N/TE 2xMicrocom AD2636. Όσο τα χρησιμοποιούσα δούλευαν. Παραλαβή από Πλ.Αμερικής και μόνο ένα ανα χρήστη! Εδώ για εκδήλωση ενδιαφέροντος και p.m. για οδηγίες προς ναυτιλομένους.
liopyr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα ενδιαφέρουν. Κάτσε να ψάξω ποιο παίζει καλύτερα σε κωλογραμμές να σου πω ποιο θα τιμήσω.
firewalker Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Θα με ενδιέφερε ένα Microcom. Νομίζω ότι παίζουν και σε pstn και σε isdn. ---------- Προσθήκη στις 14:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:27 ---------- Θα με ενδιέφερε ένα Microcom. Νομίζω ότι παίζουν και σε pstn και σε isdn. Παιδιά άκυρο. Ο φίλος για τον οποίο το ήθελα βρήκε. Οπότε ας το πάρει κάποιος άλλος που το χρειάζεται.
geioannou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 μπορει καποιο απο αυτα να γινει access point ?
liopyr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δεν βρήκα κάπου πληροφορίες για την σταθερότητά τους σε ζόρικες γραμμές. Δε κοιτάω τον γάιδαρο στα δόντια, απλά μη το πάρω και δε παίζει, ρουτερ που να μη παίζει καλά έχω. Αν κάποιος τα έχει ανάγκη ας τα πάρει, αλλιώς θα επανέλθω.
o_magazatoras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Διευκρινίσεις: Και τα τρία είναι δουλεμένα και έχω αποκομίσει τις άριστες των εντυπώσεων απ' αυτά. Δούλευαν ως επί το πλείστον με (e)lephant {restart κλπ,24/7.lol} και όσες φορές με κρέμασαν (διακοπή σύνδεσης) έφταιγε ο "πάγος" του εκάστοτε provider.O κολλητός μου μάλιστα μου είπε ότι αν αυτός ήταν πάροχος,θα με banάριζε δια παντός απ' τις γραμμές του...
liopyr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Παίζει να έρθω να πάρω 1+1, να κρατήσω όποιο (αν) παίζει σωστά στην γραμμή μου, και το άλλο να το ξαναβγάλω εδώ; Tώρα έχω ξεμείνει με ένα cl-110, αλλά επειδή βράζει είναι μάλλον θέμα χρόνου να μου μείνει στα χέρια. *Α, btw, πρέπει να έχω και ένα ακόμα cl110 για isdn γραμμή, άμα το θέλει κανένας εδώ είμαι.
o_magazatoras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Παίζει ακόμα και να πάρεις και τα τρία (όχι τα δικά μου τα τρία,για τα routers μιλάω...),να κρατήσεις αυτό που σου κάνει και να σμπρώξεις τα ρέστα εδώ μέσα.
liopyr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ωραία, καβατζώνω δημόσια το philips και το ένα από τα άλλα. Μαγαζάτορ, θα σου στείλω pm όταν είναι να κατέβω προς κέντρο να κανονίσουμε. Μπορεί να σου φέρω και τον ThReSh δώρο έκπληξη.
o_magazatoras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Νάχετε και καναν άδειο σκληρό μαζί σας,που ξέρεις,μπορεί οι δικές μου πηγές να αναβλύζουν hentai.
Προτεινόμενες αναρτήσεις