lefi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Χαρίζω: 1. Κούτα με παλαιά περιοδικά υπολογιστών (είναι έτσι στιβαγμένα που για να σας πω ακριβώς ποια είναι πρέπει να τα βγάλω όλα), αλλά πάνω πάνω είναι το επετειακό του RAM 2000 Συνήθως έπαιρνα PC-Magazine, RAM και για λίγο καιρό αργότερα PC-World 2. Walkman (ξέρεται αυτά με τη κασέτα) 3. Walkman mp3 player Panasonic, με CD. Παίζει και με ρεύμα και με μπαταρίες... έχω χρόνια να το χρησιμοποιήσω. Παραλαβή από το σπίτι μου Νότια Προάστια! Έπεται συνέχεια.... Υ.Γ. Μέχρι τη Κυριακή, αλλιώς πάνε ανακύκλωση! Το 1 θα το έπαιρνα αλλά δεν έχω χώρο όποτε αν το θέλει κάποιος ας το πάρει. Εάν δεν το θέλει κανένας ίσως το πάρω, ανέβαλε 3 ημέρες την ανακύκλωση και θα ειδοποιήσω. Το 3 με ενδιαφέρει στείλε pm.
diabibas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Να δώσω και μερικά πράγματα όπως είχα πει. Απλώς να επισημάνω κάτι: α. Μετράει ποιος θα ποστάρει πρώτος εδώ (ώστε να φαίνεται κιόλας) β. Δε με απασχολεί αν τα πάρει όλα ένας άνθρωπος γ. Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω (ορμώμενος από διάφορα σχόλια που έχουν γίνει κατά καιρούς) δ. Μερικά μου χαρίστικαν, έκαναν τη δουλειά τους και τα ξαναδίνω. Ή μπορεί να έχουν αλλάξει ήδη 2-3 χέρια ε. Δεν ευθύνομαι για τη λειτουργικότητά τους (αν και δουλεύουν) στ. Παραλαβή από το σπίτι μου Ν.Προάστια-Καλαμάκι (εκτός αν συνεννοηθούμε διαφορετικά) ζ. Αν δε παρθούν εώς τη κυριακή πάνε ανακύκλωση Έχουμε και λέμε: 1. DVD Players φέτες... παλιά αλλά καλά φωτό εδώ 2. Κουτί με το corel draw 11 κομπλέ Manual άθικτο ...τα CD δε ξέρω που είναι φωτό εδώ 3. Router-Modem HiBox φωτό εδώ και εδώ 4. Router-Modem AVM FRITZ BOX FON ANNEX B (Μου δόθηκε από εδώ) 5. Spliter ISDN γραμμής φωτό εδώ 6. Splitter PSTN γραμμής (νομίζω) φωτό εδώ 7. 4 Parallel Switch Adison φωτό εδώ και εδώ 8. Μελάνι ΗΡ αυθεντικό Νο14 φωτό εδώ 9. Κάρτα PCI που βγάζει 2 σειριακές θύρες φωτό εδώ (η αριστερή) 10. Κάρτα PCI Modem 56k V.92 φωτό εδώ η δεξιά 11. Δύο DVD-Rom (το μαύρο είναι SONY) φωτό εδώ 12. General Electric, ασύρματο τηλέφωνο φωτό εδώ 13. Creative USB camera φωτό εδώ 14. Κινητό τηλέφωνο Motorola W180Fm φωτό εδώ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ 15. Κούτα με παλαιά περιοδικά υπολογιστών (είναι έτσι στιβαγμένα που για να σας πω ακριβώς ποια είναι πρέπει να τα βγάλω όλα), αλλά πάνω πάνω είναι το επετειακό του RAM 2000 Συνήθως έπαιρνα PC-Magazine, RAM και για λίγο καιρό αργότερα PC-World 16. Walkman (ξέρεται αυτά με τη κασέτα) Δόθηκαν 17. Walkman mp3 player Panasonic, με CD. Παίζει και με ρεύμα και με μπαταρίες... έχω χρόνια να το χρησιμοποιήσω. Δυστυχώς το δοκίμασα και δε παίζει οπότε το πέταξα, συγνώμη φίλε μου από τη Πάτρα. Θα ακολουθήσουν κι άλλα...
Diablos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Φίλε diabibas ενδιαφέρομαι για το "12. General Electric, ασύρματο τηλέφωνο" και για το "14. Κινητό τηλέφωνο Motorola W180Fm" . Σου στέλνω και pm!
doakes Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Kαλημερα φιλε diabiba ενδιαφερομαι για τα 2 DVD ROM SONY και τα 2 DVD Players αν δουλευουν
FrankGambale Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Αν γίνεται, θα ήθελα μία DVD φέτα (αν ο doakes μπορεί να βολευτεί με μία) και την webcam
vrodinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε ενδιαφερομαι για την web camera edit :Τωρα το ειδα, αν δεν την παρει ο FrankGambale θα την ηθελα
o_magazatoras Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Αν είναι διαθέσιμο ακόμη το router Fritz,ενδιαφέρομαι. Eυχαριστώ.
TelisBazeLoSs Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Φίλε diabiba,ενδιαφέρομαι για το Motorola W180Fm αν ειναι ακομα διαθεσιμο,πριν λίγο καιρό τα έπεξε το sonny ericsson μου
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Η αληθεια ειναι οτι προβληματιστικα να κανω αυτο το post γιατι δεν χαριζω αμμεσα κατι αλλα δεν πουλαω κιολας. Να γινω πιο συγεκριμενος ελπιζοντας στην ανοχη σας... Ξερω μια οικογενεια αλοδαπων με τρια παιδια (θερμοπαρακαλω οχι ρατσισμους...) που σιγουρα χρειαζοντε εστω ενα στοιχιωδες pc για internet μιας και τα παιδια ειναι απο 11-17 ετων.Συνδεση θα τους δωσω εγω απο το δικο μου router αγοραζοντας μια ασυρματη καρτα. Στη δουλεια εχουμε κατι pc για πεταμα χωρις να ειμαι καθολου σιγουρος οτι ειναι για πεταμα....Μια μπλε οθονη σε xp μπορει να ηταν και η αιτια ή ενα καμμενο τροφοδοτικο...Ετσι γινεται στον ευρυτερο δημοσιο τομεα... Εφερα λοπον σπιτι δυο τετοια pc , ολοκληρα και πληρη κουτια που νομιζω ακομα και καρτα tv εχουν με σκοπο να φτιαξω ενα να το χαρισω.....Δυστυχως οι γνωσεις μου για hardware ειναι λιαν περιορισμενες και δεν καταφερα κατι μονος μου. Το ενα δεν ανοιγει καθολου (τροαφοδοτικο ή οτιδηποτε αλλο...) και το αλλο μεν ανοιγει αλλα τις πιο πολλες φορες δεν δινει σημα να αναψει και η οθονη με αποτελεσμα να μην μπορεσω να του κανω format. Αρκετα νομιζω σας κουρασα και να πω τι θελω... Εναλακτικα... 1 . Καποιος πιο σχετικος ερχεται σπιτι μου (Λυκοβρυση Αττικης) αν τα καταφερουμε φτιαχνουμε ενα pc απο τα δυο κουτια και οτι περισεψει χαρισμα του. 2. Παιρνει τα δυο κουτια σπιτι του και αν τα καταφερει μου φερνει ενα pc που να δουλευει και οτι περισεψει παλι χαρισμα. 3. Αν εχει ηδη καποιο pc που δεν χρειαζεται που να δουλευει μου το φερνει και του δινω τα δυο κουτια . Αν καποοιος εχει κατι σε φορητο χαρισμα του και μια οθονη LG 17αρα LCD. Συγνωμη και ευχαριστω προκαταβολικα. Να ευχαριστησω απο εδω τον φιλο απο την Πατρα που εστειλε μητρικη , μνημες , επεξεργαστη και καρτα γραφικων καθως και τον αλλο συμφοριτη που τα συναρμολογησε ( μιας και δεν εγραψαν εδω σεβομαι τυχον επιθυμια για ανωνυμια τους) και ετσι στηθηκε ενα pc Ρ4 1.8 με 512 μνημη που θα ασχοληθω μαζι του το βραδακι να το δωρισω.
souvlaki Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Aν κ ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον αν δεν τα πάρουν οι άνωθι με ενδιαφέρει ένα dvd player...
mithrid Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 φιλε diavivas σου εχω στειλει πμ για τα κοματια που με ενδιαφερουν
diabibas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Παιδιά τα πράγματα έχουν ως εξής: diablos: Ασύρματο τηλέφωνο και Κινητό (Τα πήρε) doakes: 1 DVD φέτα pioneer + 2 DVD Players PC (Έχουμε μιλήσει θα τα πάρει) frankGambale: 1 DVD φέτα SONY + Web Cam (Τα πήρε) magazatoras: router fritz (τη Δευτέρα θα το πάρει από Xαϊδάρι) Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2010 από diabibas
Diablos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Φίλε diabibas σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το ασύρματο τηλέφωνο και το κινητό, να 'σαι καλά!
FrankGambale Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω το diabibas για την webcam και το DVD.
o_magazatoras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Eγώ μαρσάρω (ξερόγκαζα...) εν όψει της Δευτέρας και ευχαριστώ προκαταβολικά τον diabibas,από τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις