Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η αληθεια ειναι οτι προβληματιστικα να κανω αυτο το post γιατι δεν χαριζω αμμεσα κατι αλλα δεν πουλαω κιολας. Να γινω πιο συγεκριμενος ελπιζοντας στην ανοχη σας...

Ξερω μια οικογενεια αλοδαπων με τρια παιδια (θερμοπαρακαλω οχι ρατσισμους...) που σιγουρα χρειαζοντε εστω ενα στοιχιωδες pc για internet μιας και τα παιδια ειναι απο 11-17 ετων.Συνδεση θα τους δωσω εγω απο το δικο μου router αγοραζοντας μια ασυρματη καρτα.

Στη δουλεια εχουμε κατι pc για πεταμα χωρις να ειμαι καθολου σιγουρος οτι ειναι για πεταμα....Μια μπλε οθονη σε xp μπορει να ηταν και η αιτια ή ενα καμμενο τροφοδοτικο...Ετσι γινεται στον ευρυτερο δημοσιο τομεα...

Εφερα λοπον σπιτι δυο τετοια pc , ολοκληρα και πληρη κουτια που νομιζω ακομα και καρτα tv εχουν με σκοπο να φτιαξω ενα να το χαρισω.....Δυστυχως οι γνωσεις μου για hardware ειναι λιαν περιορισμενες και δεν καταφερα κατι μονος μου. Το ενα δεν ανοιγει καθολου (τροαφοδοτικο ή οτιδηποτε αλλο...) και το αλλο μεν ανοιγει αλλα τις πιο πολλες φορες δεν δινει σημα να αναψει και η οθονη με αποτελεσμα να μην μπορεσω να του κανω format.

Αρκετα νομιζω σας κουρασα και να πω τι θελω...

Εναλακτικα...

1 . Καποιος πιο σχετικος ερχεται σπιτι μου (Λυκοβρυση Αττικης) αν τα καταφερουμε φτιαχνουμε ενα pc απο τα δυο κουτια και οτι περισεψει χαρισμα του.

2. Παιρνει τα δυο κουτια σπιτι του και αν τα καταφερει μου φερνει ενα pc που να δουλευει και οτι περισεψει παλι χαρισμα.

3. Αν εχει ηδη καποιο pc που δεν χρειαζεται που να δουλευει μου το φερνει και του δινω τα δυο κουτια .

Αν καποοιος εχει κατι σε φορητο χαρισμα του και μια οθονη LG 17αρα LCD.

Συγνωμη και ευχαριστω προκαταβολικα.

Φίλε μου, ευγενική η προσφορά και διάθεσή σου.

Εγώ προσφέρομαι να σου φτιάξω ένα pc από τα 2 αλλά:

Επειδή γκάμα με ανταλλακτικά έχω σπίτι και για τεστ μηχανήματα που είναι πολύ δύσκολο να τα μαζέψω όλα και να τα φέρω σπίτι σου (επειδή δε ξέρουμε τι ακριβώς φταίει), και θα χρειαστεί και κομπρεσέρ για φύσημα από τις σκόνες μέσα.

Επίσης επειδή κυκλοφορώ με μηχανή και δε μπορώ να κουβαλήσω 2 κουτιά, μπορώ να σου προτείνω:

1. Να μου τα φέρεις σπίτι (καλαμάκι-Αγ.Δημήτριος), να τα παλέψω και αν χρειαστεί κάτι παραπάνω που ήδη έχω να το βάλω εγώ!

2. Για να μην έρχεσαι τόσο μακρυά, να μου τα φέρεις στη δουλειά μου στο Χαϊδάρι.

Αν σε ενδιαφέρει πες μου!

Δημοσ.
Φίλε μου, ευγενική η προσφορά και διάθεσή σου.

Εγώ προσφέρομαι να σου φτιάξω ένα pc από τα 2 αλλά:

Επειδή γκάμα με ανταλλακτικά έχω σπίτι και για τεστ μηχανήματα που είναι πολύ δύσκολο να τα μαζέψω όλα και να τα φέρω σπίτι σου (επειδή δε ξέρουμε τι ακριβώς φταίει), και θα χρειαστεί και κομπρεσέρ για φύσημα από τις σκόνες μέσα.

Επίσης επειδή κυκλοφορώ με μηχανή και δε μπορώ να κουβαλήσω 2 κουτιά, μπορώ να σου προτείνω:

1. Να μου τα φέρεις σπίτι (καλαμάκι-Αγ.Δημήτριος), να τα παλέψω και αν χρειαστεί κάτι παραπάνω που ήδη έχω να το βάλω εγώ!

2. Για να μην έρχεσαι τόσο μακρυά, να μου τα φέρεις στη δουλειά μου στο Χαϊδάρι.

Αν σε ενδιαφέρει πες μου!

Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Αν ειναι θα επικοινωνησουμε αυριο μεθαυριο....

---------- Προσθήκη στις 17:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:33 ----------

Nα ξαναευχαριστησω και να σας πω οτι βρεθηκε συμφοριτης κοντα μου (μιλησαμε με pm) να φτιαξει οτι μπορει απο τα δυο κουτια και οτι εχει αυτος .

Ευχαριστω παρα πολυ ολους !!!!

Δημοσ.
Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Αν ειναι θα επικοινωνησουμε αυριο μεθαυριο....

---------- Προσθήκη στις 17:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:33 ----------

Nα ξαναευχαριστησω και να σας πω οτι βρεθηκε συμφοριτης κοντα μου (μιλησαμε με pm) να φτιαξει οτι μπορει απο τα δυο κουτια και οτι εχει αυτος .

Ευχαριστω παρα πολυ ολους !!!!

Εαν χρειαστείτε τίποτα έρχομαι και εγώ Λυκόβρυση. Επίσης εάν σας λείψει κάτι μπορείτε να μου πείτε τι είναι αυτό και να δω αν το έχω να σας το φέρω. στέλνω σε πμ το τηλ μου.

---------- Προσθήκη στις 18:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:00 ----------

Περιοδικό Total Hacker, τεύχη 20 και 21 που βγήκαν παραπανίσια :Ρ Όποιος τα θέλει μπορεί να στείλει PM.

Ακόμα ενα PCI Modem (απο αυτά τα κλασικά 56κ) Tp-Link είναι και πρέπει να είναι αυτό.

Edit:

Celeron 2.6GHz/128/400 (478 socket). Αυτός πρέπει να είναι. Υπερβολικά γρήγορος, δεν συστήνεται για pc χωρίς δισκόφρενα..... Λέεεεμε τώρα. ;Φεύγει (ευτυχώς :ρ).

Modem ISDN από αυτά που έδινε ο ΟΤΕ πριν καμιά 10ετία. Αυτό πρέπει να είναι :/

Cd-dvd rw, αντιγραφικό του 1821, αυτό δ εν ξέρω αμα δουλεύει όμως :/ Και αυτό και το επόμενο βγήκαν από pc ενώ δούλευαν αλλά μετά από τόσο καιρό στο ράφι...

Dvd-rom Toshiba (ούτε αυτό ξέρω αμα δουλεύει :/ ) Link. Έφυγαν.

θα ήθελα το μόντεμ του ΟΤΕ αν δεν έχει φύγει ακόμα..

στέλνω και πμ

Να ευχαριστήσω τον χρήστη nikos903 για το netmod που μου χάρισε!!!

Δημοσ.
Εαν χρειαστείτε τίποτα έρχομαι και εγώ Λυκόβρυση. Επίσης εάν σας λείψει κάτι μπορείτε να μου πείτε τι είναι αυτό και να δω αν το έχω να σας το φέρω. στέλνω σε πμ το τηλ μου.

Ευχαριστω παρα πολυ.

---------- Προσθήκη στις 18:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:12 ----------

Ρε παιδες το modem isdn δε σας το ζήτησαν πίσω με την κατάργηση της isdn? Εμένα μου είχαν πει θα μου το χρέωναν αν δεν το πήγαινα.

Εγω παντως το επεστρεψα μονος μου και κραταω το χαρτι παραλαβης....πΟΤΕ δεν ξερεις !!!!

Δημοσ.
Πραγματικά.. Εμένα νομίζω μου ζητούσαν 100 ευρώ αν δεν το επέστρεφα.

Αν τους γυρίσω 2 netmod που έχω (είχαμε μια γραμμή:Ρ) θα μου δώσουν 100 γιούρια πίσω;:Ρ

Δημοσ.
Ρε παιδες το modem isdn δε σας το ζήτησαν πίσω με την κατάργηση της isdn? Εμένα μου είχαν πει θα μου το χρέωναν αν δεν το πήγαινα.

Μπα, όχι δεν το ζήτησαν από ότι ξέρω :/ Όπως και να έχει άμα παραμείνεις πάνω από ένα χρόνο το κρατάς νομίζω, άρα για αυτό μάλλον δεν το ήθελαν :/ (το ίδιο δεν γίνεται με τα router τώρα; Άμα φύγεις προ του καθορισμένου χρόνου πληρώνεις "Κερατιάτικα" και δίνεις πίσω τον εξοπλισμό, αλλιώς σου μένουν, όλα στο συμβόλαιο είναι :/).

Μετά από 3 χρόνια, όντας συνδρομητής Tellas πλέον, πιστεύω πολύ το κράτησα στο ράφι περιμένοντας τους :Ρ

Δημοσ.

Εγώ ήμουν στάνταρ 5-6 χρόνια συνδρομητής πάντως με το isdn. Ίσως και παραπάνω.. Όχι ότι έχει και καμιά αξία να το κρατήσεις απλά μου δημιουργήθηκε απορία που είδα ότι τα έχετε ακόμα μερικοί.

Δημοσ.

Ούτε εμένα πάντως μου ζήτησε κανείς το netmod πίσω, και εδώ και 2+ χρόνια είμαι με tellas..

Οπότε το netmod το έχω, και αναρωτιέμαι εδώ και καιρό αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω κάπως (σαν fax/modem px)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...