Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν είσαι Ηράκλειο με ενδιαφέρει!

Δυστυχώς φίλε status είμαι από Ηράκλειο αλλά μένω Αθήνα.. Αν ενδιαφέρεσαι ακόμα pm αλλιώς κατοχυρώνεται στον Γιάννη, αλλιώς αν δεν μπορεί ούτε αυτός, στον επόμενο που θα μου στείλει :-D

Εγω πιστευω οτι αυτος που κανει πρωτος reply εδω και μετα στελνει και Pm ειναι ο δικαιουχος.

Για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις....

Ναι έτσι το έκανα, το θεώρησα πιο δίκαιο.

Για πες που εισαι....Αποφασισα να προσπαθησω απο διαφορα που χαριζοντε εδω να μαζεψη για να φτιαξω ενα pc για καποια οικογενεια με τρια παιδια που δεν μπορει να παρει.

Δες pm

Δημοσ.
Δυστυχώς φίλε status είμαι από Ηράκλειο αλλά μένω Αθήνα.. Αν ενδιαφέρεσαι ακόμα pm αλλιώς κατοχυρώνεται στον Γιάννη, αλλιώς αν δεν μπορεί ούτε αυτός, στον επόμενο που θα μου στείλει :-D

Ας είναι μην σε βάζω σε κόπο :)

Δημοσ.
img0024o.jpg

Praetorianos, το αρμόνιο το χαρίζεις? Ενδιαφέρομαι. Έξοδα αποστολής δικά σου. Κανόνισε να μου έρθει γρατζουνισμένο φουκαρά μου. Επίσης αυτό που διακρίνεται πάνω απο το αρμόνιο τι είναι? Πίνακας? Τον θέλω. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Praetorianos, το αρμόνιο το χαρίζεις? Ενδιαφέρομαι. Έξοδα αποστολής δικά σου. Κανόνισε να μου έρθει γρατζουνισμένο φουκαρά μου. Επίσης αυτό που διακρίνεται πάνω απο το αρμόνιο τι είναι? Πίνακας? Τον θέλω. Ευχαριστώ.

:lol::lol::lol: θεός. Φυσικά έξοδα αποστολής δικά μου. Να δεις τη μέρα που θα φύγω από φοιτητής τι θα δώσω, πάρε πάρε... Ναι πίνακας είναι :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω πολυ.Βρηκα lcd απο συναδελφο τελικα. Οποιος την θελει ας την ζητησει απο εσενα.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Επανέρχομαι για να υπενθυμίσω πως χαρίζω μια οθόνη crt 17 ιντσών πλήρως λειτουργική.

Παραλαβή από το σπίτι μου (Ταύρος).

Δημοσ.
Εχω ενα φρεσκοbrickαρισμενο (:P) Linksys WAG200G, οποιος το θελει και πιστευει οτι μπορει να το στρωσει του το δινω, pm me :-)

φιλε ενδιαφερομαι για το ρουτερακι...σε ποια περιοχη μενεις;

Δημοσ.

Φιλε vaggospat13 εχουν ενδιαφερθει αλλα 3 ατομα πριν απο 'σενα οποτε θα πρεπει να κρατησω σειρα προτεραιοτητας. Θα ενημερωσω παντως οταν το router δωθει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αληθεια ειναι οτι προβληματιστικα να κανω αυτο το post γιατι δεν χαριζω αμμεσα κατι αλλα δεν πουλαω κιολας. Να γινω πιο συγεκριμενος ελπιζοντας στην ανοχη σας...

Ξερω μια οικογενεια αλοδαπων με τρια παιδια (θερμοπαρακαλω οχι ρατσισμους...) που σιγουρα χρειαζοντε εστω ενα στοιχιωδες pc για internet μιας και τα παιδια ειναι απο 11-17 ετων.Συνδεση θα τους δωσω εγω απο το δικο μου router αγοραζοντας μια ασυρματη καρτα.

Στη δουλεια εχουμε κατι pc για πεταμα χωρις να ειμαι καθολου σιγουρος οτι ειναι για πεταμα....Μια μπλε οθονη σε xp μπορει να ηταν και η αιτια ή ενα καμμενο τροφοδοτικο...Ετσι γινεται στον ευρυτερο δημοσιο τομεα...

Εφερα λοπον σπιτι δυο τετοια pc , ολοκληρα και πληρη κουτια που νομιζω ακομα και καρτα tv εχουν με σκοπο να φτιαξω ενα να το χαρισω.....Δυστυχως οι γνωσεις μου για hardware ειναι λιαν περιορισμενες και δεν καταφερα κατι μονος μου. Το ενα δεν ανοιγει καθολου (τροαφοδοτικο ή οτιδηποτε αλλο...) και το αλλο μεν ανοιγει αλλα τις πιο πολλες φορες δεν δινει σημα να αναψει και η οθονη με αποτελεσμα να μην μπορεσω να του κανω format.

Αρκετα νομιζω σας κουρασα και να πω τι θελω...

Εναλακτικα...

1 . Καποιος πιο σχετικος ερχεται σπιτι μου (Λυκοβρυση Αττικης) αν τα καταφερουμε φτιαχνουμε ενα pc απο τα δυο κουτια και οτι περισεψει χαρισμα του.

2. Παιρνει τα δυο κουτια σπιτι του και αν τα καταφερει μου φερνει ενα pc που να δουλευει και οτι περισεψει παλι χαρισμα.

3. Αν εχει ηδη καποιο pc που δεν χρειαζεται που να δουλευει μου το φερνει και του δινω τα δυο κουτια .

Αν καποοιος εχει κατι σε φορητο χαρισμα του και μια οθονη LG 17αρα LCD.

Συγνωμη και ευχαριστω προκαταβολικα.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Θείο Γιάννη... αν έχεις κάποιο τρόπο να μην μας φάνε οι μεταφορικές/courier όσα θα δίναμε για καινούριο μηχάνημα θα χαρώ να βοηθήσω...

Δημοσ.
Θείο Γιάννη... αν έχεις κάποιο τρόπο να μην μας φάνε οι μεταφορικές/courier όσα θα δίναμε για καινούριο μηχάνημα θα χαρώ να βοηθήσω...

Γαμώτο, χθες έφυγα από Αθήνα. Θα το καθυστερούσα αν ήξερα. πάντως σίγουρα θα βρεθεί κάποιος μην αγχώνεσαι.

Και η προθεση μετραει....Ευχαριστω πολυ παιδια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...