Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Εγώ προσωπικά δεν είδα μήνυμα του Stefanaras στο thread! Οπότε;;;

Εάν δεν καταλαβαίνεις το αρχικό μου μήνυμα, με το οποίο καθορίζονται τα πλαίσια λειτουργίας του συγκεκριμένου thread, ευχαρίστως να στα εξηγήσω είτε εγώ είτε τα μέλη που συμμετέχουν τόσον καιρό χωρίς, μέχρι την έλευσή σου ως αυτόκλητος υπερασπιστής των αδυνάτων, να δημιουργούνται προβλήματα.

Εάν έχεις αντιρρήσεις, διαφωνίες, αμφιβολίες κλπ, θυμήσου ότι κανείς δεν σε ανάγκασε να συμμετέχεις στο thread. Ή στο forum.

Συνεπώς το "Οπότε;;;" είναι ρητορική ερώτηση την οποία καλό θα ήταν να την απευθύνεις στον εαυτό σου και να λάβεις από εκεί απάντηση. Εδώ κανείς δεν εκδίδει πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός - για τελευταία φορά στο συγκεκριμένο thread και για το συγκεκριμένο θέμα. :mad:

Δημοσ.

Παιδιά λάθος μου που δε πόσταρα και εδώ ταυτόχρονα με το pm που έστειλα στον Vatos_Locos. Απλά επειδή δεν ήξερα που μένει ήμουν επιφυλακτικός και απέφυγα να γεμίζω το thread με ανούσια (κατ'εμέ) μηνύματα.

Απολογούμαι και αν όντως υπάρχει πρόβλημα με τη διαδικασία για το ποιος ενδιαφέρθηκε πρώτος αλλά και της γνωστοποίησης αυτού, δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάρει τη θηκούλα κάποιος άλλος συμφορουμίτης.

Δημοσ.
Παιδιά λάθος μου που δε πόσταρα και εδώ ταυτόχρονα με το pm που έστειλα στον Vatos_Locos. Απλά επειδή δεν ήξερα που μένει ήμουν επιφυλακτικός και απέφυγα να γεμίζω το thread με ανούσια (κατ'εμέ) μηνύματα.

Απολογούμαι και αν όντως υπάρχει πρόβλημα με τη διαδικασία για το ποιος ενδιαφέρθηκε πρώτος αλλά και της γνωστοποίησης αυτού, δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάρει τη θηκούλα κάποιος άλλος συμφορουμίτης.

Τι απολογείσαι φίλε μου?, δεν είναι κατάστημα εδώ. Ο καθένας έχει δικαίωμα να δώσει όπου θέλει κάτι!, μπορεί να μη θέλει σε εμένα γιατί δε του αρέσει το nickname μου, θα του ζητήσω και τα ρέστα???

Μερικοί κύριοι από εδώ καλό θα είναι να σκεφτούν λίγο και να μη διεκδικούν με ποικίλλους τρόπους πράγματα που εξ' ορισμού δεν τους ανήκουν. Το μόνο που τελικά θα γίνει είναι να σταματήσει ο κόσμος να χαρίζει.

Εγώ έχω ετοιμάσει εδώ και μέρες μία λίστα και το σκέφτομαι να τη βγάλω για αυτούς τους λόγους.

Πάρε λοιπόν φίλε Stefanara αυτό που σου δίνουν και άσε μερικούς-μερικούς εδώ να πάνε να κουρεύονται!

Δημοσ.
Χαρίζω 4 τάσια αυτοκινήτου, 15".

Το ένα έχει σπάσει λίγο στην άκρη, ενώ τα υπόλοιπα είναι σε άριστη κατάσταση.

Παραλαβή από Νίκαια ή Πειραιά.

Αυτά τα θέλει κανείς; Κρίμα είναι να πάνε για ανακύκλωση...

Δημοσ.

Μετά που κατάφερα να τα μαζέψω χαρίζονται τα εξής:

1) Υπολογιστής P4 στα 2,66 με 2χ512 Mb μνήμη και GeForce 6600 χωρίς σκληρό δίσκο.

Ο υπολογιστής μετά από πτώση ρεύματος άρχισε να κάνει συνεχόμενες επανεκινήσεις κάθε 2 δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τον δουλέψεις. Αφού τον παίδεψα λίγο κατάφερα να τον κάνω να παίζει κανονικά αλλά ξαφνικά μια μέρα ξανάρχισε τα ίδια, οπότε το πιθανότερο είναι να έχει πρόβλημα αυτή τη στιγμή.

Υποψιάζομαι πρόβλημα του τροφοδοτικού αφού αν είχε καεί μητρική, κάρτα γραφικών ή μνήμες δεν θα κατάφερνα να τον κάνω να παίξει ποτέ αλλά μην πάρω κανένα στο λαιμό μου δεν ξέρω τι γίνεται. Εγώ μεγάλωσα πια για να τον σκαλίσω παραπάνω και τον δίνω. Κάνει και για ανταλλακτικά για πιο παλιούς υπολογιστές.

img0024o.jpg

img0025b.jpg

img0026.jpg

2) Οθόνη 17αρα ΝΟΚΙΑ (συλλεκτικό μοντέλο :P) που παίζει κανονικότατα, από τα παλιά τα μπαούλα. Αν δεν είχα πρόβλημα χώρου θα την κράταγα και θα την έκανα ενυδρείο :-D

img0019i.jpg

img0018bc.jpg

3) Εκτυπωτής Hewlett Packard 710C αρκετά παλιό μοντέλο, χωρίς μελάνια, που δουλεύει κανονικότατα. Σκύλος από τους λίγους.

img0027iy.jpg

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι όποιον ξέρει. Πρώτος θεωρείται αυτός που έκανε reply εδώ ή αυτός που έστειλε πρώτος Pm? Δεν θα ήθελα να αδικήσω κάποιον και ίσως να απάντησα λάθος στα pm :-(

Δημοσ.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι όποιον ξέρει. Πρώτος θεωρείται αυτός που έκανε reply εδώ ή αυτός που έστειλε πρώτος Pm? Δεν θα ήθελα να αδικήσω κάποιον και ίσως να απάντησα λάθος στα pm :-(

Καλύτερα να το κρίνει αυτός που χαρίζει. :)

Δημοσ.
Το pc και ο εκτυπωτής κατοχυρώθηκαν στον DeMaitre που έδειξε πρώτος ενδιαφέρον. Μόνο η οθόνη μου έμεινε.

Αν είσαι Ηράκλειο με ενδιαφέρει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πιστευω οτι αυτος που κανει πρωτος reply εδω και μετα στελνει και Pm ειναι ο δικαιουχος.

Για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις....

---------- Προσθήκη στις 21:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:49 ----------

Το pc και ο εκτυπωτής κατοχυρώθηκαν στον DeMaitre που έδειξε πρώτος ενδιαφέρον. Μόνο η οθόνη μου έμεινε.

Για πες που εισαι....Αποφασισα να προσπαθησω απο διαφορα που χαριζοντε εδω να μαζεψη για να φτιαξω ενα pc για καποια οικογενεια με τρια παιδια που δεν μπορει να παρει.Κριμα που δεν προλαβα το κουτι...

Edit

Τελικα βρηκα οθονη lcd απο συναδελφο.Οποιος θελει μπορει να την ζητησει απο τον φιλο μας.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...